Schrijf je hier in voor de gratis videoreeks Reclaim your true voice

Reclaim

your

true voice

HEROVER JE WARE STEM

 

 

"
GRATIS VIDEOREEKS
RECLAIM YOUR TRUE VOICE

 

Herover je

ware stem

Stel je voor dat je je vrij voelt om je jezelf in waarachtigheid uit te drukken. Dat wat er leeft in je hart wezenlijk voor het voetlicht komt. Dat jij voluit in verbinding kunt gaan vanuit je natuurlijke authenticiteit en kracht.

IK NEEM JE GRAAG MEE OP DIT PAD
"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het pad

In deze gratis videoreeks deel ik mijn lessen voor het bevrijden van je ware stem door samen op een ontdekkingsreis te gaan:

 

 • Hoe je diep inzicht in jezelf kunt krijgen en waarom je je jezelf niet volledig en waarachtig laat horen en zien.
 • Hoe je de belangrijkste drempels overwint die je nu nog weerhouden van je kenbaarheid.
 • Hoe je je binnenwereld en buitenwereld op een authentieke en verbindende manier samenbrengt.

Herinner je jouw weg terug naar authentieke expressie en verbinding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De

werkwijze

 • Je ontvangt vier korte, waardevolle video’s die je kunt bekijken waar en wanneer jij wilt;
 • Totale kijktijd van 45 minuten;
 • je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je besteedt aan de handreikingen die ik in de video’s geef;
 • De geleide healing meditatie: Vrij om mezelf te zijn van 30 minuten;
 • Na inschrijving krijg je direct toegang tot de video’s en de geleide meditatie;
 • Volledig gratis – dit is een gift van mij voor jou.

 

  Voel je welkom! Het is volledig gratis

  Doe je mee?

  Dit is jouw uitnodiging om te stoppen met verstoppen. Om je geïnformeerd en geïnspireerd te openen voor de bezielde verbinding waar je naar verlangt.

  Je hoeft niet te wachten tot je je zielsmissie of life purpose helder hebt. Wat er nu in je hart leeft is van belang en nodig. Jouw boodschap mag gehoord en gezien worden.

  Leer hoe je je zinvol en vol zin kenbaar kunt maken op een manier die werkelijk bij je past en waarachtig verbindt. Laat me je het pad tonen.

  "
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Over mij

  MIRANDA SLAMAN

  Mijn naam is Miranda Slaman (1979). Als schrijver, begeleider en trainer reis ik mee met creatieve hartwerkers en verschilmakers. Ik help bij het verkennen van je binnenwereld en vinden van je authentieke expressie. In je leven, je werk en bij het uitdragen van zielsmissie. 

  Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van strategische marketing en communicatie, richtte ik in 2015 Inner Nomads op. Hier deel ik mijn eigen inspiratie en ervaringen over de innerlijke reis en over de tradities en modaliteiten uit alle windrichtingen die ik bestudeer, herinner en integreer in mijn leven en werk.

  Ik werk als freelance communicatieadviseur, docent/trainer aan de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam)  en begeleidde in de afgelopen jaren vele mensen tijdens online retraites, cursussen en trainingen van Inner Nomads.

  Mijn passie ligt in het verkennen van oorspronkelijkheid en het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.