AANKOMENDE

EVENTS


Deze herfst komen we elke woensdagavond live samen tijdens de Inner Journey Circles. Deze events creëer ik omdat het mijn missie is je te helpen verbinden met je innerlijke leiding en af te stemmen op (jouw) natuurlijke cycli en bronnen. 

Laat je begeleiden in een energieveld dat ik intentioneel en liefdevol opbouw. Voel je gedragen in een groep innerlijke reizigers die samen afstemt. Leer jouw inzichten en antwoorden vanbinnen te vinden.

Iedereen die zich aanmeldt voor een event, ontvangt voor de start van het evenement overige details per e-mail. Mocht je vragen hebben, dan kun je mij bereiken via: miranda@innernomads.com.

INNER JOURNEY CIRCLE


De Inner Journey Circles zijn wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond waarin jij mag ontvangen: rust, ruimte voor verdieping en je gedragen weten op jouw pad – waar je je ook bevindt.

Ik bouw de energie van de ruimte op, zodat je je gegrond en omhuld voelt. Tijdens de Inner Journey Circle neem je simpelweg plaats in de ruimte, terwijl ik je meeneem in zachte zelfzorgoefeningen en een geleide reis om je te verbinden met je innerlijke leiding om inzichten en heling toe te laten.

Het thema van de volgende bijeenkomst is: Healing with the trees.

Let op: Dit is de laatste keer dat ik deze thema-journey op deze manier live offline begeleid. Vanaf volgende week zal er een nieuw thema zijn.

Komende bijeenkomst:

  • Datum: Woensdag 3 november 2021
  • Locatie: Van Ostadestraat 387, Amsterdam
  • Tijd: 18.15 – 19.45 uur
  • Kosten: 33 euro 
  • Inclusief kruidenthee, snacks en een selfcare-cadeau