Flower

remedies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flower

remedies

ENERGY MEDICINE

Visionary

BLOESEMREMEDIE

Ben je er klaar voor om los te laten en te omarmen? Dan helpt deze remedie om je levenservaringen met lichtheid, enthousiasme en inspiratie tegemoet te treden. Het nodigt je uit om kwaliteiten van persoonlijke kracht en leiderschap te belichamen.

Deze remedie versterkt de connectie met het onderbewuste en je innerlijke leiding. Het helpt je helder te zien, de stem van je innerlijke leiding te horen en deze te vertrouwen. Zo ondersteunt het je om een kanaal voor creatieve intelligentie te worden.

Deze remedie ondersteunt de communicatie met je innerlijke wereld: het helpt je te zien wat je voelt, te voelen wat je hoort en te horen wat je ziet. Het zuivert imprints van oude emotionele pijn van niet genoeg of juist te veel zijn. Je mag je zintuigen vertrouwen en jouw perceptie delen.

Visionary helpt je te gronden en de veiligheid te ervaren om uitdrukking te geven aan je spirituele zelf. Door jezelf toe te staan om je veilig te voelen in je originaliteit, balanceert het je emotionele reacties.

Wat zijn

remedies?


Bloesemremedies zijn vloeibare, gepotentieerde preparaten die een duidelijk stempel dragen van een bepaalde bloem. Ze hebben geen kleur en geen geur, maar werken subtiel op energetisch niveau. Het zijn de eigenschappen van de bloemen die, als energetische imprint of trillingsfrequentie, in ons systeem resoneren waar nodig.

De remedies werken ondersteunend voor je proces, je gemoed of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Met onze heldere intentie kunnen remedies katalysators worden, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn.

Veelgestelde

vragen

Wat zit er in de remedies?

Een mix van bloemenessences gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. Aangevuld met gevitaliseerd water.

Hoe gebruik ik de remedies?

’s Ochtends en ’s avonds in te nemen, 11 druppels per keer. Direct in de mond of in een glas water. 

Raak het pipetje niet met je mond aan, mocht dat per ongeluk wel gebeuren, dan kun je het pipetje even onder stromend water houden.

Hoe lang gaat een flesje in gebruik mee?

Het flesje van 30 ml. bevat genoeg voor ca. een maand.

Hoe lang kan ik de flesjes bewaren?

Ik raad aan om een flesje ongeveer tot twee maanden na opening te bewaren (en max. vier maanden na aanschaf te openen en gaan gebruiken).