Selecteer een pagina

COACHING VOOR LEVEN, WERKEN & CREËREN VANUIT ALIGNMENT

Het is de missie van Inner Nomads om jou te inspireren en begeleiden bij leven, werken en creëren vanuit alignment. Met een duidelijke intentie voor helderheid en harmonie in jouw proces of in wat jij wilt manifesteren. Want we hoeven het niet allemaal alleen te doen.

Jou inspireren en begeleiden op jouw persoonlijke innerlijke reis: ik noem dat Inner Journey coaching. Jou als mentor bijstaan bij het zakelijk manifesteren van jouw innerlijke missie: Inner Business coaching. Omdat ik weet hoeveel het je kan brengen. Als je het jezelf gunt om te mogen delen en ontvangen. Als je je levensmissie gaat leven en uitdragen. In jouw tempo, op jouw manier. Met jouw verhaal, in jouw stijl.

We are all just walking each other home. Hoe dat er voor jou uitziet, co-creëren we samen vanuit hartscontact. Coaching via Inner Nomads start doorgaans met een intuïtieve readingsessie. Je bent welkom voor een eenmalig consult of een traject, afhankelijk van jouw behoefte, vraag of intentie.

INNER JOURNEY COACHING

Als Inner Journey Coach begeleid ik jou bij het aangaan van de innerlijke reis. In de afgelopen jaren heb ik het innerlijke pad bewandeld via verschillende stijlen van meditatie en een verscheidenheid van werkvormen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, zoals: intuïtieve ontwikkeling (Mens & Intuïtie), reading en healing (Psycho-Spirituele Geneeswijzen, Theta Healing Basic en Advanced DNA), rituelen, sjamanistisch reizen.

Inner Journey Coaching begint met een Inner Reading-sessie waarin ik je meeneem in een meditatie en we ons helemaal afstemmen op jouw proces en de informatie die je daarbij op dit moment het beste kan ondersteunen. Soms geef ik je een geleide meditatie mee, creatieve oefeningen of andere tools die je zelf kunt gebruiken op jouw innerlijke pad.

De thema’s waar ik graag mee werk zijn:

 • Het ontwikkelen van je intuïtie en het leren vertrouwen op de wijsheid van je hart;
 • Je energie leren managen door middel van meditatie en visualisatie;
 • Bewust worden van de informatie die op energetisch niveau aanwezig is (chakrapsychologie);
 • Het ontdekken van nieuwe gebieden in jezelf: thema’s, talenten en persoonlijke potentie;
 • Bij jezelf leren blijven in alle rollen die je vervult in onze huidige, drukke maatschappij;
 • Zelfcompassie ontwikkelen en je eigen grenzen leren handhaven om in je eigen levensflow te blijven;
 • Het verhelderen en helen van dieper liggende thema’s om jouw persoonlijke en spirituele groei te stimuleren.

Inner Journey Coaching is geschikt voor jou als je:

 • Jouw innerlijke proces in eigen beheer wilt nemen;
 • Een samenwerking zoekt op basis van gelijkwaardigheid;
 • Wilt (leren) vertrouwen op jouw eigen intuïtie, jouw hart en je vermogen tot helen;
 • Je realiseert dat jouw ziel voor uitdagingen staat bij het bewandelen van jouw levenspad.

Contra-indicatie: bij psychiatrische klachten, het gebruik van psychofarmaca, verslavingsproblematiek en/of gebruik van verdovende middelen.

Ben je geïnteresseerd in Inner Journey Coaching en/of een Inner Reading, dan ben je van harte welkom om contact met mij op te nemen via miranda@innernomads.com.

INNER BUSINESS COACHING

Als Inner Business Coach adviseer ik ondernemers wiens missie het is om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Mijn zakelijke specialisatie is bezielde zichtbaarheid: creatieve communicatiestrategie, soulful storytelling en een eigen stijl die in woord en beeld van binnenuit ontstaat.

In deze rol breng ik 15 jaar ervaring mee op het gebied van strategische communicatie, PR, marketing, branding en grafische styling. In deze carrière leerde ik om een storytelling chameleon te zijn voor vele internationale bedrijven en merken.

Nu richt ik mij met veel plezier op het intuïtief begeleiden van creatieve soulpreneurs die aan hun communicatie, branding en zichtbaarheid willen bouwen op een manier die aansluit bij hun eigen vibratie, verhaal en missie.

Inner Business Coaching begin ik graag met een Inner Reading-sessie om samen helderheid te krijgen op de thema’s, inzichten en suggesties die jouw zakelijke missie en groei kunnen ondersteunen.

Voor wie is Inner Business Coaching?

 • Ben jij een teacher, trainer, healer of coach? Werk jij vanuit je zielsmissie met mensen? Ligt jouw werk bijvoorbeeld op het gebied van yoga, healing, coaching of ben je een soulpreneur in een ander gebied?
 • Merk jij dat jouw zakelijke en persoonlijke groei nauw met elkaar verbonden zijn en ben je er klaar voor om jouw ontwikkeling vanuit beide kanten te benaderen?
 • Heb je de wens om jouw communicatie, branding en zichtbaarheid meer in harmonie te brengen met dat wat jij te brengen hebt in de wereld?
 • En ben je benieuwd hoe dit proces ook meer helderheid kan brengen over dat wat jij de wereld te brengen hebt?
 • Wil en kan jij een belangrijk deel van jouw communicatie, branding en zichtbaarheid (voor nu nog) in eigen beheer ontwikkelen en uitvoeren omdat je het van binnenuit wilt laten ontstaan? Of wil jij bijvoorbeeld komen tot een heldere aanpak of een briefing voor een designer, schrijver of andere externe creatieven?

Dit zijn enkele uitgangspunten die aansluiten bij de manier waarop ik er als Inner Business Coach voor jou kan zijn.

Wil je meer weten over Inner Business Coaching of een Inner Reading-sessie inplannen, dan ben je van harte welkom om contact met mij op te nemen via miranda@innernomads.com.