Soul Guidance


Soul support on your life’s journey

 • Heb je behoefte aan begeleiding bij jouw persoonlijke groei op de diepere lagen van jezelf – voor meer zelfinzicht en zelfbekrachtiging?
 • Wil je meer helderheid krijgen over een persoonlijk of werkgerelateerd thema of vraagstuk waar je op vastloopt en daar intentioneel verandering in aanbrengen?
 • Wil je ervaren hoe je dieper mag vertrouwen op jezelf en je innerlijke leiding en deze verbinding verdiepen?
 • Loop je tegen ingesleten gewoontes en oude overtuigingen aan en wil je de onderliggende oorzaken zien, helen en transformeren?
 • Wil je beter zicht krijgen op vervolgstappen die je kunt zetten in een proces waar je in zit – op persoonlijk of professioneel vlak?

Individuele soul guidance sessions zijn zowel praktisch als spiritueel. Er is aandacht voor de geest en de ziel. We werken met werken met jouw specifieke hulpvraag of intentie en wat zich aandient in het proces, afgestemd op jouw eigen innerlijke leiding.

Ik werk onder andere vanuit psycho-spirituele en shamanistische tradities. In mijn begeleiding breng ik een afgestemde combinatie van reading, healing en harmonisering in, terwijl we diepere lagen van je bewustzijn verkennen. Het is mijn intentie dat je na de sessie meer helderheid, steun en bekrachtiging op je pad ervaart.

 

Wat kun je verwachten?


Voorbereiding

Voorafgaand aan de sessie plannen we een korte telefonische intake. Aansluitend stem ik in meditatie af op jouw energie en op je intentie, vraag of gekozen focusgebied. Ik stem af op je energieveld en de informatie die naar voren komt – aspecten om onze aandacht op te vestigen. Mijn voorbereiding kan ook inhouden dat ik een innerlijke reis voor je maak, voor een sjamanistisch begrip van wat zich wil ontvouwen.

Op basis van de thema’s en behoeften die naar voren komen, maak ik een persoonlijke bloesemremedie voor je, die ik meeneem naar de sessie of je na de sessie via de post toestuur. 

Reading

Tijdens de sessie, die ongeveer anderhalf uur duurt, begeleid ik je eerst in een meditatie om je energie te helpen gronden, zuiveren en op te laden om je goed gecentreerd te voelen in jezelf en je hart. We blijven dan in een meditatieve staat waarin ik deel wat naar voren kwam in de reading, terwijl jij luistert en invoelt op de informatie en/of de innerlijke reis. Je kunt aantekeningen maken, de sessie opnemen en er is ruimte voor vragen.

Healing

Indien passend in het moment bied ik aansluitend een healing aan om de informatie energetisch te helpen integreren. Je kunt blijven zitten of liggen. Ik gebruik energetische en shamanistische healingmethodes waarbij ik gebruik maak van instrumenten zoals klankschalen, drum, ratels, stemvorken en mijn stem. Daarnaast zet ik mogelijk mineralen, stenen of etherische oliën in tijdens de healing. Na een healing delen we met elkaar wat er naar voren is gekomen.

Afronding en begeleiding bij integratie

Om af te ronden, zal ik enkele heilzame suggesties voor zelfzorg voorstellen die je zullen helpen bij de integratie. De bloesemremedie ondersteunt je proces gedurende een maand na de sessie. We hebben gedurende de maand na de sessie per e-mail of WhatsApp contact over je integratie en eventuele vragen.

Praktische details


Een individuele sessie vindt plaats via Zoom of in de praktijk op het WG-plein in Amsterdam en is inclusief:

 • Mijn afstemming en voorbereiding vooraf.
 • Een bloesemremedie op maat gemaakt voor jou.
 • Zelfzorg-suggesties en oefeningen voor integratie na de sessie.
 • Een opname van de sessie indien gewenst.
 • Begeleiding bij integratie: gedurende de maand na de sessie hebben we contact hebben via e-mail of WhatsApp over je integratieproces en eventuele vragen.

De nota voor sessies en trajecten kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

De praktijk is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en er zijn diverse (betaalde) parkeermogelijkheden.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, ben je van harte welkom om contact op te nemen via de onderstaande knop.

Voor wie bestemd?


Individuele sessies vanuit mijn benadering kunnen behulpzaam en heilzaam zijn als je:

 • begeleiding zoekt bij jouw pad van bewustwording, heling en ontwikkeling.
 • er klaar voor bent om je innerlijke ontwikkeling aan te gaan door de reis naar binnen te maken of verder te verdiepen.
 • voelt dat je in een verandering of transitie zit die je bewust wilt maken door te onderzoeken welke betekenis dit voor je heeft en wat je mogelijk nog weerhoudt.
 • bereid bent om te doorvoelen en te doorzien wat nodig is om je proces te laten ontvouwen en stromen.
 • je eigen intuïtie en hart wilt volgen en vertrouwt in je natuurlijke vermogen tot helen.
 • je realiseert dat de uitdagingen die je ervaart, uitdagingen zijn van de ziel bij het bewandelen van je levenspad.