DE ALCHEMIE VAN MIJ

Vanaf het moment dat ik de bewuste beslissing nam om mijn focus te leggen op hoe ik het leven wil ervaren – veranderde alles. Als balanced brained consultant, mij vastberaden begevend in de corporate wereld, raakte het moederschap mij recht in het hart. Zonder om mijn instincten heen te kunnen bewegen, liet ik alles uit mijn handen vallen om mijn nieuwe rol als moeder te vervullen.

Althans, dat dacht ik. Want in dat moment, ontsproot een ander zaadje van binnen. Het was de beslissing om te gaan leven vanuit het hart. Het hart van het leven en de liefde. Van gemeenschap en verbinding. Van intentioneel en geïnspireerd leven. De radicale beslissing om eindelijk, echt naar binnen te gaan en van daaruit te creëren. Om licht en schaduw samen te brengen en niet anders dan vruchtbare grond te treffen.

Mijn naam is Miranda, oprichtster van Miranda Slaman Communicatie & Coaching en Inner Nomads. Ik inspireer en begeleid individuen en groepen bij hun innerlijke reis. Daarnaast adviseer ik merken en bedrijven op het gebied van communicatie, creatieve strategie en storytelling.

In mijn carrière en opleiding in strategische communicatie, corporate PR, marketing en grafische styling, leerde ik om een storytelling chameleon te zijn voor vele internationale bedrijven en merken.

In de afgelopen tien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via verschillende stijlen van meditatie en een verscheidenheid van werkvormen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, zoals: Intuïtieve Ontwikkeling (Mens & Intuïtie), Chakrapsychologie, reading en healing (Psycho-Spirituele Geneeswijzen, Renée F. Gloudemans), Theta Healing Basic en Advanced DNA), sjamanistisch reizen, de Arvigo Techniques of Maya Abdominal Therapy (level 1, self care).

Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het persoonlijke en het zakelijke. Mijn missie richt zich op de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid.

Hartegroet,

Handtekening Miranda