De alchemie van mij


My soul’s journey

Vanaf het moment dat ik de bewuste beslissing nam om mijn focus te leggen op hoe ik het leven wil ervaren – veranderde alles. Als balanced brained consultant, mij vastberaden begevend in de corporate wereld, raakte het moederschap mij twaalf jaar geleden recht in het hart. Zonder om mijn instincten heen te kunnen bewegen, liet ik alles uit mijn handen vallen om mijn nieuwe rol als moeder te vervullen.

Althans, dat dacht ik. Want in dat moment, ontsproot een ander zaadje van binnen. Het was de beslissing om te gaan leven vanuit het hart. Het hart van het leven en de liefde. Van gemeenschap en verbinding. Van intentioneel en geïnspireerd leven. De radicale beslissing om eindelijk, echt naar binnen te gaan en van daaruit te creëren. Om licht en schaduw samen te brengen en precies daar vruchtbare grond te treffen.

Mijn naam is Miranda (1979), oprichtster van Miranda Slaman Communicatie & Coaching en Inner Nomads. Als schrijver, trainer en coach inspireer en begeleid hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers bij hun innerlijke reis en de manifestatie van hun missie. Want: Vele harten maken lichtwerk.

Ik geef les aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam op het gebied van self management, people skills en public speaking. 

Mijn passie ligt in het verkennen van oorspronkelijkheid en het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via verschillende tradities en een verscheidenheid van werkvormen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, zoals:

Mijn missie is om individuen, organisaties en bedrijven te helpen via het hart te verruimen naar hun oorsprong en op een authentieke wijze expressie aan zichzelf te geven.

Want ik geloof dat de erkenning en expressie van individuele uniciteit zal bijdragen aan de natuurlijke, collectieve diversiteit die we nodig hebben om tot nieuwe oplossingen voor oude problemen te komen. 

Het is tijd voor onze zelfverwerkelijking. The only way out is in.

Warme groet,

Miranda