Selecteer een pagina

Inner Nomads podcast deelt verhalen voor en over hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers, Zij die een diepe innerlijke motivatie koesteren om een geheel eigen creatieve bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Degenen die ervaren dat iedere drempel in het leven, iedere schaduwkant, een ingang is voor groei. Persoonlijke groei die de bedding vormt voor een diep verlangen om anderen te helpen. Om de aarde te helpen. Om werkelijk bij te dragen. Door onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden. En het onzichtbare zichtbaar te maken. Vol nieuwsgierigheid, vertrouwen, verwondering en transparantie.

Afl. 02 – Satya Henkes, Hopi-wijsheid voor het moderne leven

Satya is in haar dagelijks leven werkzaam voor de gemeente Rotterdam als project/programma manager en coach/trainer. Het inzetten van je talent of ‘originele medicijn’ in deze wereld, zijn processen die in haar werk centraal staan.

Hopi Indian elder/teacher Grandmother Jeremie heeft Satya onderwezen in de traditionele wijsheid van de Hopi en haar gevraagd de lessen door te geven. Het toepassen van deze kennis in het dagelijkse moderne westerse leven heeft het meest de interesse van Satya.

Op 21 november 2018 geven Grandmother Jeremie en Satya voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig een bijeenkomst in Nederland over de American Indian sacred teachings. De bijeenkomst vindt plaats in centrum Djoj in Rotterdam.

Afl. 01 – Suzanne Groenstege, Nieuwetijds Ondernemerscoach

Suzanne Groenstege begeleidt spirituele ondernemers bij het concreet neerzetten van hun gave. Het is Suzannes intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ze is op een missie om ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave.

Op zondag 7 oktober 2018 organiseerde Suzanne een inwijding in scheppingsenergie voor ondernemende lichtwerkers, in samenwerking met de engelen die haar begeleiden. Ze schreef twee e-boeken die gratis te downloaden zijn op haar website. Onlangs gaf ze haar eerste dichtbundel uit: ‘Lichtgedichten’. Kijk voor meer informatie op: www.suzannegroenstege.nl