Inner Nomads podcast deelt verhalen voor en over hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers, Zij die een diepe innerlijke motivatie koesteren om een geheel eigen creatieve bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Degenen die zelf ten diepste ervaren dat iedere drempel in het leven, iedere schaduwkant, een ingang is voor groei. Persoonlijke groei die de bedding vormt voor een diep verlangen om anderen te helpen. Om de aarde te helpen. Om werkelijk bij te dragen. Door onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden. En het onzichtbare zichtbaar te maken. Vol nieuwsgierigheid, vertrouwen, verwondering en transparantie.

Inner Nomads x Afl. 01 – Suzanne Groenstege, Nieuwetijds Ondernemerscoach

Suzanne Groenstege begeleidt spirituele ondernemers bij het concreet neerzetten van hun gave. Het is Suzannes intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ze is op een missie om ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave.

Op zondag 7 oktober 2018 organiseert Suzanne een inwijding in scheppingsenergie voor ondernemende lichtwerkers, in samenwerking met de engelen die haar begeleiden. Ze schreef twee e-boeken die gratis te downloaden zijn op haar website. Onlangs gaf ze haar eerste dichtbundel uit: ‘Lichtgedichten’. Kijk voor meer informatie op: www.suzannegroenstege.nl