INNER NOMADS PODCAST


Inner Nomads Podcast gaat over van binnen naar buiten leven. Persoonlijke notities, geleide meditaties en gesprekken voor en over hartwerkers en verschilmakers.

Verhalen en tools voor het bewandelen van je innerlijke reis. Om op die manier jezelf te leren kennen, je innerlijke kompas te gebruiken en een creatieve bijdrage te leveren vanuit eigenheid – in je leven, je werk en je relaties.

Vertrouwend dat iedere drempel in het leven een ingang is voor persoonlijke én collectieve groei. Dat jezelf zijn de belangrijkste bijdrage is die we kunnen leveren aan onszelf en aan elkaar.

Afl. 02 – Satya Henkes, Hopi-wijsheid voor het moderne leven

Satya is in haar dagelijks leven werkzaam voor de gemeente Rotterdam als project/programma manager en coach/trainer. Het inzetten van je talent of ‘originele medicijn’ in deze wereld, zijn processen die in haar werk centraal staan.

Hopi Indian elder/teacher Grandmother Jeremie heeft Satya onderwezen in de traditionele wijsheid van de Hopi en haar gevraagd de lessen door te geven. Het toepassen van deze kennis in het dagelijkse moderne westerse leven heeft het meest de interesse van Satya.

Op 21 november 2018 gaven Grandmother Jeremie en Satya voor het eerst en waarschijnlijk eenmalig een bijeenkomst in Nederland over de American Indian sacred teachings in centrum Djoj in Rotterdam.

Afl. 01 – Suzanne Groenstege, Nieuwetijds Ondernemerscoach
Suzanne Groenstege begeleidt spirituele ondernemers bij het concreet neerzetten van hun gave. Het is Suzannes intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ze is op een missie om ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave.

Op zondag 7 oktober 2018 organiseerde Suzanne een inwijding in scheppingsenergie voor ondernemende lichtwerkers, in samenwerking met de engelen die haar begeleiden. Ze schreef twee e-boeken die gratis te downloaden zijn op haar website. Onlangs gaf ze haar eerste dichtbundel uit: ‘Lichtgedichten’. Kijk voor meer informatie op: www.suzannegroenstege.nl