Selecteer een pagina

INNER NOMADS PODCAST


Inner Nomads Podcast gaat over je innerlijke leidraad volgen. Persoonlijke verhalen, geleide meditaties en gesprekken om je te inspireren bij het bewandelen van je binnenwereld.

Om jezelf te leren kennen, je innerlijke kompas te gebruiken en een creatieve bijdrage te leveren vanuit eigenheid – in je leven, je werk en je relaties.

Vertrouwend dat iedere drempel in het leven een ingang is voor persoonlijke én collectieve groei. Dat jezelf zijn de belangrijkste bijdrage is die we kunnen leveren aan onszelf en aan elkaar.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren of op:

Afl. 07 – Renée F. Gloudemans

Het pad van transformatie


In deze aflevering spreek ik met mijn mentor Renée F. Gloudemans over transformatie. Wat is transformatie, hoe herken je de signalen en hoe verloopt het pad van transformatie?

Renée begeleidt in haar trainingen en praktijk voor psycho-spirituele geneeswijzen al meer dan vijfentwintig jaar mensen die door een diepe transformatie gaan.

Het Transformational Mentorship is een rijk en intensief traject waarin Renée jaarlijks met veel bevlogenheid en liefde een kleine, zorgvuldig afgestemde groep begeleidt.

 

Afl. 06 – Leeuwenpoort: Manifestatie meditatie

Vernieuwing in je leven kracht bijzetten


De Leeuwenpoort is een kosmische constellatie die op 8 augustus helemaal opent. Dit jaar valt de Leeuwenpoort samen met de nieuwe maan in Leeuw. Een nieuwe maan symboliseert een nieuwe start en zet daardoor deze Leeuwenpoort extra kracht bij om vernieuwing te brengen in jouw leven. In deze aflevering vertel ik daar meer over.

Daarnaast verkennen we in een geleide meditatie het archetype, de uitnodigingen en de energieën van de Leeuwenpoort, die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht en jouw creativiteit.

Afl. 05 – Hart in harmonie meditatie

Een weg naar innerlijke balans


Aflevering vijf van de Inner Nomads Podcast gaat over de kracht van het hart en hoe je je er dieper mee kunt verbinden. In een tijd die velen van ons als chaotisch en onzeker ervaren, biedt het hart ons een stiltepunt, een nulpunt. Je hart kan functioneren als het oog van de orkaan.

Wanneer we ons versnipperd en onrustig voelen, is de grote uitnodiging om zelf eigenaarschap te nemen over het ingenieuze systeem van ons lichaam. Om er zelf voor te zorgen dat onze eigen energie een harmonieus en coherent geheel vormt. De plek in ons systeem die daar een hoofdrol in speelt is ons hart. Deze geleide meditatie is erop gericht om je hart harmonisch te stabiliseren.

Afl. 04 – Nieuwe wereld meditatie

Je eigen visie laten ontvouwen


In deze aflevering deel ik een geleide meditatie ter ere van de winterzonnewende op 21 december 2020. Daarnaast deel ik deze meditatie ter introductie van een nieuwe online reis die we gaan maken gedurende vier weken, vanaf zondag 10 januari 2021: Into the new. Into the new geeft je de handvatten om terug te komen, af te ronden en te beginnen vanuit jezelf. Een nieuwe wereld ontvouwt bij de gratie van jouw ritme. Een nieuwe wereld opent vanuit jouw hart.

Afl. 03 – Jane shaw

Just be you – Human Design


Deze aflevering markeert de herlancering van de Inner Nomads podcast! Miranda praat met holistisch coach Jane Shaw. Jane richt zich in haar werk op het begeleiden van mensen in het proces van ‘zijn wie je bent’. Just be you. Een van de vele tools die Jane in haar praktijk toepast, is Human Design: een uitgebreid, meerlagig systeem voor zelfonderzoek. In dit gesprek spreken Jane en Miranda over de basisprincipes van Human Design en hoe je deze kunt toepassen bij het navigeren door het leven met jouw energetische blauwdruk.

Informatie over Jane’s coachingpraktijk vind je hier: www.janeshaw.nl
Jane’s prachtige gedichten kun je lezen op: www.sundaypoem.com
Volg haar op Instagram via: @jane_shaw_ams

Je kunt je eigen Human Design chart opvragen bij:
www.jovianarchive.com

Afl. 02 – Satya Henkes

Hopi-wijsheid voor het moderne leven


Satya is in haar dagelijks leven werkzaam voor de gemeente Rotterdam als project/programma manager en coach/trainer. Het inzetten van je talent of ‘originele medicijn’ in deze wereld, zijn processen die in haar werk centraal staan.

Hopi Indian elder/teacher Grandmother Jeremie heeft Satya onderwezen in de traditionele wijsheid van de Hopi en haar gevraagd de lessen door te geven. Het toepassen van deze kennis in het dagelijkse moderne westerse leven heeft het meest de interesse van Satya. 

Afl. 01 – Suzanne Groenstege

Nieuwetijds ondernemen


Suzanne Groenstege begeleidt spirituele ondernemers bij het concreet neerzetten van hun gave. Het is Suzannes intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ze is op een missie om ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave.

Op zondag 7 oktober 2018 organiseerde Suzanne een inwijding in scheppingsenergie voor ondernemende lichtwerkers, in samenwerking met de engelen die haar begeleiden. Ze schreef twee e-boeken die gratis te downloaden zijn op haar website. Onlangs gaf ze haar eerste dichtbundel uit: ‘Lichtgedichten’. Kijk voor meer informatie op: www.suzannegroenstege.nl