Naar wens manifesteren 

Creating things I wish existed. Dat was het uitgangspunt toen ik nog geen naam, geen logo of duidelijk beeld had van wat uiteindelijk Inner Nomads zou worden. Ik wist dat ik iets zou gaan maken, waarvan ik wenste dat het al bestond.

De term ‘online retraite’ kwam steeds in mijn meditaties naar voren. Online inspiratie en tools die je kunt gebruiken voor je persoonlijke en spirituele groei. Wanneer en waar je wilt. Nu wemelt het van de online retreats, maar toen ik er in 2015 een Google-search op losliet, kwam er nog nauwelijks iets naar voren.  

Waar het mij om ging en waar het mij nog altijd om gaat is de integratie van spiritualiteit in ons leven. Omdat ik het zelf miste toen ik 50+ uur per week werkte en geen tijd dacht te hebben voor meditatiebijeenkomsten. Omdat ik er zelf bewust een prioriteit van blijf maken als ondernemende vrouw en moeder van twee kinderen.

Geen tijd voor jezelf: niet van deze tijd

‘Geen tijd voor onszelf hebben’ is eigenlijk niet meer van deze tijd. Ik weet dat dat zo is en ik kan beide kanten van deze medaille invoelen. Vrijwel dagelijks.

Het gaat om onze groei. Onze bloei. Onze vrijheid. En het herinneren wie we werkelijk in essentie zijn, waren en worden. Waar we toe in staat zijn. Hoe we het leven kunnen co-creëren.

Wanneer we in onze kracht gaan staan, ons durven laten raken, ons veilig leren weten, heeft alles en iedereen daar baat bij. Ons werk, onze partners, onze kinderen, onze familie en vrienden. Moeder Aarde. Het Universum.

Passie voor innerlijk leiderschap

Met Inner Nomads deel ik mijn passie voor innerlijk leiderschap, verbindende communicatie, helderheid, schoonheid, groei en bloei. En steeds meer vanuit een krachtige zachtheid die ik leer te vertrouwen. Dat is mijn intentie. Dat is wat ik te delen heb.

Inner Nomads is er ook voor jou als jij in jouw innerlijke proces bent gestuit op dat wat jij te delen hebt. Als jij voelt dat je een missie hebt en die wilt manifesteren. In de wereld wilt brengen. Op een manier de past bij jouw authentiekste zelf.

Liefs, Miranda