Aanbod

TO ADVENTURE IS TO FIND YOURSELF WHOLE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de

trajecten

VAN INNER NOMADS

Alle trajecten van Inner Nomads gaan over bezieling: essentie en expressie. Het pad terug traceren om tot je oorspronkelijkheid te komen. Dat vraagt om vertragen, invoelen en herinneren. De compassie, moed en de vreugde hervinden om in je heelheid gaan staan. Om in creatieve vrijheid te verruimen, verwoorden, en verbinden. Je kiest voor voluit leven vanuit je hart.

Journey of

the soul

GROEPSTRAJECT

Tijdens Journey of the soul begeleid ik je gedurende zes maanden om te leren navigeren op zielsniveau: in je waarneming, bij het volgen van jouw pad, bij het stappen in jouw heelheid en het leven van waar je voor gekomen bent: het delen van jouw unieke gift en gaven, jouw oorspronkelijke medicijn.

Aan het einde van de reis heb je je eigen helderheid leren kennen, herken je de taal van je ziel en ben je dieper in je heelheid verankerd.

Je hebt je tools eigen gemaakt om je te verbinden met anderen vanuit een hartsverbinding. Je voelt je vrijer en verrijkt om jouw gift en gaven in te brengen in je werk en je leven.

Speaking

to inspire

GROEPSTRAJECT

Tijdens Speaking to inspire begeleid ik je gedurende drie maanden om een bevlogen boodschapper van het hart te worden. 

Hoe kun je public speaking en storytelling gebruiken om jezelf en jouw werk kenbaar te maken? Hoe creëer en presenteer je een inspirerend verhaal op basis van jouw bezielde visie?

Hoe beweeg je door de zenuwen heen en sta je met vertrouwen voor een groep? Hoe wordt wat je zegt voelbaar en maak je écht verbinding met je publiek?

Aan het einde van de reis ken je jouw invalshoeken en kwaliteiten van eigenheid. Je laat je met plezier horen en zien als eigentijdse changemaker.

We are

the ones

we’ve been

waiting for.