Je persoonlijke jaargetal 

Mijn focus voor dit jaar (2020) is ‘integratie’. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren.

Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes aan elkaar van het ontwikkelproces dat ik heb doorlopen en leun in ontvankelijkheid om te voelen waar het leven mij hebben wil. Intuïtief ben ik aan het afstemmen op: welke transities ben ik aan het doormaken en welke initiaties horen daarbij?

Op de website van De Handcoach, Melissa Kamstra, las ik:

“In een jaar 9 is het tijd om af te maken wat je de afgelopen jaar bent gestart. Reflecteer op de afgelopen jaren en zet jouw opgedane kennis en ervaringen om in wijsheid. Belangrijk ook om los te laten wat niet langer bij jouw hoort. Een jaar 9 nodigt je uit afscheid te nemen van alle ideeën, overtuigingen, mensen en fysieke bezittingen die je bent ontgroeid of die jou niet langer ondersteunen. Besef dat je je in feite klaar aan het maken bent voor een nieuwe cyclus. Voltooi daarom alle onafgemaakte zaken van de afgelopen jaren, zodat je met een schone lei kunt beginnen.

 

Vergeet ook niet om in een 9-jaar je succes te vieren. Je hebt heel hard gewerkt de afgelopen jaren en is het tijd om te oogsten. Verantwoordelijkheid nemen en de daarbij behorende beloningen gaan hand in hand in 2020. Het komend jaar nodigt ook uit om een wijs voorbeeld voor anderen te zijn. Jij hebt de hele cyclus doorlopen en kunt anderen met al jouw wijsheden inspireren.”

Je kunt op Melissa’s website ook lezen hoe je jouw persoonlijke jaargetal kunt berekenen, en waar dat getal voor staat, om zo in te voelen hoe dat bij jou resoneert in je groeiproces.

Wat is jouw persoonlijke jaargetal? Herken je hoe jouw proces nu aansluit bij de betekenis, of juist niet?

Liefs, Miranda