Speaking to

inspire

"

Word een

bevlogen

boodschapper

van het hart 

Speaking

to inspire

SPREKEN VANUIT HART & ZIEL

Je draagt een boodschap in je hart en een verhaal dat alleen jij kunt overbrengen. Hoe kun je public speaking en storytelling gebruiken om deze op authentieke, creatieve en verbindende wijze te delen met jouw publiek?

Speaking to inspire is een traject waar je terugkomt bij je essentie en ontdekt wat jouw unieke gift is. Je gaat in je kracht staan en neemt je ruimte in om daar waarachtig expressie aan te geven met begeleiding en oefening, tools en technieken.

Ik begeleid je bij het creëren en presenteren van een inspirerend verhaal op basis van jouw bezielde visie. Je leert door de zenuwen heen te bewegen en met vertrouwen voor een groep te staan.

Door te spreken vanuit je hart wordt wat je zegt voelbaar en maak je écht verbinding met je publiek.

We gaan samen drie maanden op pad. Aan het einde van de reis ken je jouw invalshoeken en kwaliteiten van eigenheid. Je laat je met plezier horen en zien als eigentijdse changemaker.

Je bent van harte welkom voor een persoonlijk interessegesprek zodat we samen kunnen kijken of dit traject mooi aansluit bij jouw pad en wensen!

Speaking to inspire brengt je bij je essentie. Wat jouw unieke gift is en hoe vanuit het hart te spreken. Het werken met Miranda is prachtig: haar begeleiding in het aanvoelen van je essentie en hoe zij deze aan jou kan spiegelen.

Eline chandani – www.elinechandani.nl

Over dit

traject

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Herken

je dit?

DIENSTBAARHEID IN  ZICHTBARE TIJDEN

Je bent ondernemend en bevlogen. Je werkt vanuit hart en ziel – als coach, manager, begeleider, therapeut, consultant of creatieve dienstverlener.

Je weet: deze tijd vraagt meer dan ooit om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden.

En je voelt: de dienstbaarheid van nu vraagt om onze humbleness én om onze grootsheid.

Dat is ook waar de worsteling zit. Want:

 • Je bent comfortabel met je vertrouwde kring van klanten en collega’s, maar verlangt ernaar om meer zichtbaar te zijn. Om gezien en gehoord te worden in jouw werkveld en bovenal door jouw gedroomde doelgroep – jouw soul tribe. Waar zijn ze? En waar ben jij eigenlijk?
 • Je weet dat je wezenlijk iets te brengen hebt en dat jouw dienstbaarheid gebaat zal zijn bij het delen van je verhaal. Maar je blijft steken op de juiste woorden en de juiste vorm.
 • Je verstaat je eigen vak. Een-op-een en in je directe netwerk weet je je prima kenbaar te maken. Maar op de een of andere manier blijf je onder de radar.
 • Misschien denk je onbewust dat je je zielsmissie eerst helemaal helder moet hebben voordat je jezelf op de kaart zet.
 • Wellicht moet je van jezelf eerst nog een cursus doen, een certificaat halen of een boek geschreven hebben voordat je je als thought & heart leader mag neerzetten.
 • Je weet ergens dat je bescheidenheid misplaatst is en ziet anderen in jouw vakgebied (en van jouw kaliber) die zichzelf schijnbaar moeiteloos in de schijnwerper zetten.
 • Je wilt wel zichtbaar delen wat je te brengen hebt, maar op je eigen manier, vanuit jouw zuiverheid en vrij van geschreven en ongeschreven regels over hoe het ‘hoort’.

Hoe kom je daar, zonder aan waarachtigheid in te boeten? Hoe blijf je bij jezelf terwijl je nu eindelijk echt op gaat staan om je kop boven het maaiveld uit te steken?

Ik ben er voor je

als je aan de

vooravond bent

beland van jouw

stepping up & out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s time to rise

Met plezier en ontspanning. We zijn tenslotte al zo serieus over onze missie – je gaat ervaren dat diepgang en speelsheid heel mooi samengaan.

En je zult beseffen dat je je ware zielsmissie nog helemaal niet tot in de details hoeft te hebben uitgewerkt. Jij en dat wat in je hart leeft, zijn van belang en nu nodig. 

Waarom

mijn

begeleiding?

ESSENTIE + EXPRESSIE = MIJN PASSIE

Vele harten maken lichtwerk – is mijn visie. Mijn passie en ervaring gaan over essentie en expressie: de uiting van jouw eigenheid. Met creatieve vrijheid en bezielde inhoud in oprechte verbinding gaan.

In deze cursus komt veel van mij en voor mij samen en dat brengt mij enorm veel plezier en voldoening:

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, waarin ik onder andere media- en presentatietrainingen verzorgde en vele presentaties en pitches heb gegeven.

Met de oprichting van Inner Nomads zeven jaar geleden, begon ik mijn pad van innerlijke exploratie naar buiten te brengen. Een creatief en kwetsbaar proces dat ik helemaal doorleefd heb, waardoor ik uit ervaring weet wat erbij komt kijken en waar je tegenaan kunt lopen.

Als docent en freelance soft skills trainer verbonden aan de SUN Academy, heb ik sinds 2019 honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot public speakers.

Mijn werkwijze is doorleefd, getraind en gebaseerd op rijke ervaring met verschillende nationaliteiten, vele sectoren en bovenal veel liefde voor echte verhalen en waarlijke verbinding.

Vele harten

maken

lichtwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vreugdevolle

reis naar zinvol

en vol zin

zichtbaar zijn

Wat is het

resultaat?

ZINVOL EN VOL ZIN ZICHTBAAR ZIJN

Na Speaking to inspire heb je geleerd om:

 • In je kracht te gaan staan en je verhaal vanuit jezelf te delen met jouw publiek.
 • Je angst of zenuwen als spreker te beteugelen met effectieve tools en technieken.
 • Een krachtige speech of talk te creëren vanuit jouw inspiratie en passie, voor jouw doelgroep.
 • Je eigenheid en creativiteit in te zetten voor waarlijke connectie op een hoger plan.
 • Plezier te hebben om je te laten horen en zien, terwijl je sans gêne in de schijnwerper staat.

Bovendien:

 • Heb je minder moeite en volop inspiratie om jezelf online zichtbaar te maken, webinars en presentaties te geven en video’s op te nemen. Ook een podcast-interview zul je niet (meer) uit de weg gaan.
 • Heb je je essentiële vaardigheden eigen gemaakt voor elke situatie waarin spreken vanuit authenticiteit en persoonlijke kracht van belang is.
 • Maak je deel uit van een fijne groep medesprekers met wie je een vreugdevolle reis maakt naar zinvol en vol zin zichtbaar zijn.
 • Ontvang je prachtige foto’s van jezelf als boodschapper van het hart, die we laten maken tijdens de afsluitende bijeenkomst van het traject in Amsterdam (alleen bij het offline traject).

 

Sprekers

van het hart

DEELNEMERS AAN HET WOORD

“Ik hoopte op een vonkje waardoor ik uit mijn comfortzone durfde te stappen. Dat vonkje is eerder een laaiend vuur geworden. Het was ontzettend fijn om in het vangnet van Miranda’s bezielde begeleiding, de magie van het traject én de waardevolle feedback van de groep te vallen. Het heeft me antwoorden gegeven en doen laten voelen wie ik in essentie ben. Ik ben gigantisch in mijn zelfvertrouwen gegroeid.

jannie van deelen – @jannie_van_deelen 

Ik had van tevoren niet verwacht dat er zo’n sterke innerlijke kracht zou vrijkomen op vele lagen. In een familielijn waarbij vrouwen weinig spreekrecht hadden, doorbrak er iets en kon alle inspiratie en wijsheid in de voorouderlijke lijnen door mij heen stromen. Bewustzijn in beweging. Ik voel dat dit nog maar het begin is! Ook het groepsproces heeft mij veel gebracht, het samen lachen en huilen, het dragen van elkaar als het nodig was, een plek van resonantie.

MIRJAM ZINTEL 

Speaking to inspire is een stevig opgezette training. Alles is goed verzorgd en liefdevol gemaakt. Het leren spreken vanuit het heartfield en het ontdekken van mijn original medicine waren highlights voor mij. Voor dit traject moet je bereid moet zijn een stapje dieper te gaan in je persoonlijke stuk. Het gaat ook over de technieken van public speaking, maar vooral als je wilt leren spreken van binnenuit – daar zit juist de inspiratie in.

FER DE WIT

Onze reis

samen

HET PROGRAMMA VAN DRIE MAANDEN

MODULE I

Wie ben je als je komt opdagen met al je eigenheid en kracht? Hoe benoem je de alchemie van jou: jouw oorspronkelijke medicijn? Hoe stap je dieper in je innerlijke kracht om zinvol te delen en te ontvangen?

MODULE II

Hoe activeer je jouw Inner Storyteller voor het vinden van jouw bezielde verhaal? Waarom en hoe wordt je verhaal de snelste weg om mensen te raken en geïnspireerde verandering teweeg te brengen?

MODULE III

Hoe vertel je jouw verhaal, vanuit bezieling en belichaming – vanuit jouw heartfield? Alleen als je je verhaal brengt op een manier waarop mensen het kunnen voelen, zal je het publiek weten te raken.

MODULE IV

Aan de slag met het benoemen van je kernboodschap, kiezen van je kenmerkende verhaal als basis voor de speech waarvoor je geboren bent – voor het publiek dat je bestemd bent te dienen.

MODULE V

Je gaat een methode leren waarmee je een krachtige geïnspireerde speech kunt maken die zowel spontaniteit als structuur ondersteunt. Je wordt je bewust van de vaardigheden die je in je bezieling en belichaming brengen. 

MODULE VI

Je neemt de final checklists voor de outer space én jouw inner space door. Je bent er helemaal klaar voor om jouw medicijn te delen tijdens de feestelijke afsluiting van onze inspirerende reis. We laten prachtige foto’s maken bij de offline speeches.

Reis

je mee?

SPEAKING TO INSPIRE

Als je het jezelf gunt om werkelijk tot je essentie te komen en een stem te geven aan wie je bent en wat van betekenis is voor jou – dan breng je een rimpeling van wezenlijke connectie teweeg.

Ik geloof dat wanneer ieder van ons dit authentieke pad weet te vinden, bewandelen en uit te dragen, we bijdragen aan het co-creëren van een harmonisch pad van onvoorwaardelijke verbinding in de wereld.

Onze tijd heeft de inspiratiekracht van onze ware stem nodig en de diversiteit van al onze hartgeleide perspectieven.

Speaking to inspire is een traject om jezelf een veilige sprong in het diepe te gunnen. Waar je terugkomt bij je essentie en ontdekt wat jouw unieke gift is. Om jezelf te bekrachtigen met begeleiding en oefening, tools en technieken.

Zodat je kunt ervaren hoe je vanuit wat wezenlijk is voor jou verbinding maakt met je publiek. Door te spreken vanuit je hart. Voorbij angst of schaamte, kleinhouden of weerstand. Groeiend in vertrouwen, want je begeeft je in goed gezelschap.

Ieder op het eigen pad, maar met dezelfde intentie: om waarachtig uitdrukking te geven aan jezelf. Door je ruimte in te nemen in in je kracht te gaan staan.

Speaking to inspire nodigt je uit om jouw roeping tot expressie te laten komen. Wat leeft in jouw hart mag gezien, gehoord en gevoeld worden.

 

The meaning of life

is to find your gift.

The purpose of life

is to give it away.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Q&A

Ervaar een overvloedige verruiming van jouw vermogen om als authentieke spreker in je kracht te staan en je in waarachtigheid te verbinden met je publiek. 

Speaking to inspire

Wat krijg je tijdens Speaking to Inspire?

 • Een individuele kennismakingscall met Miranda.
 • Voorbereidende opdrachten en lesmaterialen in een besloten online omgeving (offline en online track).
 • Het Speaking to inspire werkboek.
 • Interactieve masterclasses op locatie in Amsterdam (offline track) of via Zoom (online track) vol inspiratie, expertise, tools en oefeningen om een bevlogen boodschapper van het hart te worden.
 • Persoonlijke reflecties van mij tijdens de masterclasses en gedurende je creatieve schrijf- en oefenproces.
 • Een individuele sessie waarin ik je begeleid bij de creatie van je eindspeech of talk.
 • Training om alles wat je geleerd en geoefend hebt tijdens de masterclasses tot in de finesses te finetunen op basis van onze liefdevolle en constructieve feedback.
 • De mogelijkheid om samen te werken met andere deelnemers voor accountability, steun en reflecties.
 • Een Whatsapp-groep waarin je met de andere deelnemers en mij gaandeweg het traject kunt blijven verbinden en uitwisselen.
 • De kans om een vlammende eindspeech met ons te delen en ons applaus in ontvangst te nemen.
 • Prachtige foto’s van jezelf tijdens het delen van je eindspeech (alleen bij de offline track).
 • Een fijne groep medesprekers met wie je een vreugdevolle reis maakt naar zinvol en vol zin zichtbaar zijn.
Wanneer start het traject?

De planning voor het nieuwe seizoen is in de maak. Als je je hier inschrijft voor de wachtlijst, krijg je een e-mail zodra de nieuwe data bekend zijn!

Hoe lang duurt het traject en wanneer komen we samen?

Het Speaking to Inspire traject is verspreid over drie maanden, met vier masterclasses, een individuele sessie en een afsluitende bijeenkomst waar alle deelnemers hun eindspeech delen. Schrijf je hier in op de wachtlijst, om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe data.

Waar komen we samen?

De leslocatie van alle offline bijeenkomsten is in het centrum van Amsterdam en eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer. Het exacte adres en routebeschrijving deel ik na je inschrijving. Bij de laatste bijeenkomst komen we samen op een mooie locatie in Amsterdam voor een gezamenlijke afsluiting. Tijdens deze dag worden prachtige foto’s gemaakt van alle sprekers. Je krijgt jouw foto’s cadeau bij het traject.

Voor de online track komen we samen via Zoom. Als online deelnemer heb je de keuze om voor de afsluitende bijeenkomst offline deel te nemen met jouw eindspeech in Amsterdam.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor het traject?

Naast de vier geplande masterclasses op locatie of online, onze individuele sessie en de afsluitende bijeenkomst waar je je speech zal presenteren, moet je ongeveer rekening houden met gemiddeld twee uur voorbereiding en uitwerking van de opdrachten per week. De lesmaterialen en opdrachten vind je in de besloten online omgeving. 

In de weken waarin je met je speech bezig bent, zul je wat meer tijd nodig hebben voor je creatieve proces en je voorbereidingen.

Wat is de prijs van het traject?

De investering in de offline track van Speaking to Inspire bedraagt 2495 euro excl. btw. Voor de online track is de investering 1995 euro excl. btw. Je kunt in één, twee of drie termijnen betalen.

De nota o.v.v. ‘Coachingstraject – Speaking to inspire’ kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

Ben je er

klaar voor?

MELD JE AAN OP DE WACHTLIJST & VRAAG EEN KENNISMAKING AAN

Het is mijn grootste voldoening jou te zien stralen – in je waarachtigheid, je kracht en je liefde. Ik begeleid je met bezieling en plezier om jouw roeping tot expressie te laten komen.

Want hier geloof ik heilig in: No one is you and that is your power. Dat mag gehoord, gezien en gevoeld worden.

Je kunt je hieronder direct inschrijven. See you on the other side!

"

Heb je vragen?

Heb je nog vragen en zou je even willen bellen? Dat kan!

Mail mij via de knop hieronder en dan plannen we binnenkort een belafspraak in.

Ik zie ernaar uit om je te spreken!

"