Selecteer een pagina

Inschrijving 4-daagse Summer Course 2023 in amsterdam nu open ♡

Speaking to

inspire

"

Word een

bevlogen

boodschapper

van het hart 

Speaking

to inspire

GEÏNSPIREERD SPREKEN

Hoe kun je public speaking en storytelling gebruiken om jezelf en jouw werk kenbaar te maken? Hoe creëer en presenteer je een inspirerend verhaal op basis van jouw bezielde visie? Hoe beweeg je door de zenuwen heen en sta je met vertrouwen voor een groep? Hoe wordt wat je zegt voelbaar en maak je écht verbinding met je publiek?

In de cursus Speaking to inspire, begeleid ik je om een bevlogen boodschapper van het hart te worden.

Je gaat uitgebreid oefenen met verschillende opdrachten, tools en technieken om uiting te geven aan jouw oorspronkelijkheid. Je leert hoe je een ware verbinding kunt maken met jouw publiek.

Aan het einde van de reis ken je jouw invalshoeken en kwaliteiten van eigenheid. Je laat je met plezier horen en zien als eigentijdse changemaker.

Herken

je dit?

DIENSTBAARHEID IN  ZICHTBARE TIJDEN

Je bent ondernemend en bevlogen. Je werkt vanuit hart en ziel – als coach, manager, begeleider, therapeut, consultant of creatieve dienstverlener.

Je weet: deze tijd vraagt meer dan ooit om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden.

En je voelt: de dienstbaarheid van nu vraagt om onze humbleness én om onze grootsheid.

Dat is ook waar de worsteling zit. Want:

 • Je bent comfortabel met je vertrouwde kring van klanten en collega’s, maar verlangt ernaar om meer zichtbaar te zijn. Om gezien en gehoord te worden in jouw werkveld en bovenal door jouw gedroomde doelgroep – jouw soul tribe. Waar zijn ze? En waar ben jij eigenlijk?
 • Je weet dat je wezenlijk iets te brengen hebt en dat jouw dienstbaarheid gebaat zal zijn bij het delen van je verhaal. Maar je blijft steken op de juiste woorden en de juiste vorm.
 • Je verstaat je eigen vak. Een-op-een en in je directe netwerk weet je je prima kenbaar te maken. Maar op de een of andere manier blijf je onder de radar.
 • Misschien denk je onbewust dat je je zielsmissie eerst helemaal helder moet hebben voordat je jezelf op de kaart zet.
 • Wellicht moet je van jezelf eerst nog een cursus doen, een certificaat halen of een boek geschreven hebben voordat je je als thought & heart leader mag neerzetten.
 • Je weet ergens dat je bescheidenheid misplaatst is en ziet anderen in jouw vakgebied (en van jouw kaliber) die zichzelf schijnbaar moeiteloos in de schijnwerper zetten.
 • Je wilt wel zichtbaar delen wat je te brengen hebt, maar op je eigen manier, vanuit jouw zuiverheid en vrij van geschreven en ongeschreven regels over hoe het ‘hoort’.

Hoe kom je daar, zonder aan waarachtigheid in te boeten? Hoe blijf je bij jezelf terwijl je nu eindelijk echt op gaat staan om je kop boven het maaiveld uit te steken?

Ik ben er voor je

als je aan de

vooravond bent

beland van jouw

stepping up & out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s time to rise

Met plezier en ontspanning. We zijn tenslotte al zo serieus over onze missie – je gaat ervaren dat diepgang en speelsheid heel mooi samengaan.

En je zult beseffen dat je je ware zielsmissie nog helemaal niet tot in de details hoeft te hebben uitgewerkt. Jij en dat wat in je hart leeft, zijn van belang en nu nodig. 

Waarom

mijn

begeleiding?

ESSENTIE + EXPRESSIE = MIJN PASSIE

Vele harten maken lichtwerk – is mijn visie. Mijn passie en ervaring gaan over essentie en expressie: de uiting van jouw eigenheid. Met creatieve vrijheid en bezielde inhoud in oprechte verbinding gaan.

In deze cursus komt veel van mij en voor mij samen en dat brengt mij enorm veel plezier en voldoening:

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, waarin ik onder andere media- en presentatietrainingen verzorgde en vele presentaties en pitches heb gegeven.

Met de oprichting van Inner Nomads zeven jaar geleden, begon ik mijn pad van innerlijke exploratie naar buiten te brengen. Een creatief en kwetsbaar proces dat ik helemaal doorleefd heb, waardoor ik uit ervaring weet wat erbij komt kijken en waar je tegenaan kunt lopen.

Als freelance soft skills trainer heb ik in de afgelopen jaren honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot public speakers.

Mijn werkwijze is doorleefd, getraind en gebaseerd op rijke ervaring met verschillende nationaliteiten, vele sectoren en bovenal veel liefde voor echte verhalen en waarlijke verbinding.

Vele harten

maken

lichtwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vreugdevolle

reis naar zinvol

en vol zin

zichtbaar zijn

Wat is het

resultaat?

ZINVOL EN VOL ZIN ZICHTBAAR ZIJN

Na Speaking to inspire heb je geleerd om:

 • In je kracht te gaan staan en je verhaal vanuit jezelf te delen met jouw publiek.
 • Je angst of zenuwen als spreker te beteugelen met effectieve tools en technieken.
 • Een krachtig verhaal te schrijven vanuit jouw inspiratie en passie, voor jouw doelgroep.
 • Je eigenheid en creativiteit in te zetten voor waarlijke connectie op een hoger plan.
 • Plezier te hebben om je te laten horen en zien, terwijl je sans gêne in de schijnwerper staat.

Bovendien:

 • Heb je minder moeite en volop inspiratie om jezelf online zichtbaar te maken, webinars en presentaties te geven en video’s op te nemen. Ook een podcast-interview zul je niet (meer) uit de weg gaan.
 • Heb je je essentiële vaardigheden eigen gemaakt voor elke situatie waarin spreken vanuit authenticiteit en persoonlijke kracht van belang is.
 • Maak je deel uit van een fijne groep medesprekers met wie je een vreugdevolle reis maakt naar zinvol en vol zin zichtbaar zijn.

 

Onze reis

samen

HET PROGRAMMA

MODULE I

Wie ben je werkelijk als je komt opdagen met al je eigenheid en kracht? Wat is de alchemie van jou en hoe kun je dieper in je innerlijke kracht gaan staan om zinvol te delen en te ontvangen?

MODULE II

Hoe activeer je jouw Inner Storyteller voor het vinden van jouw bezielde verhaal? Waarom en hoe wordt je verhaal de snelste weg om mensen te raken en geïnspireerde verandering teweeg te brengen?

MODULE III

Hoe vertel je jouw verhaal, vanuit bezieling en belichaming – vanuit jouw Heartfield? Alleen als je je verhaal brengt op een manier waarop mensen het kunnen voelen, zal je het publiek weten te raken.

MODULE IV

Aan de slag met het benoemen van je kernboodschap, kiezen van je kenmerkende verhaal en creëren van de speech waarvoor je geboren bent – voor het publiek dat je bestemd bent te dienen.

MODULE V

Je gaat een methode leren waarmee je een krachtige geïnspireerde speech kunt maken die zowel spontaniteit als structuur ondersteunt. Je wordt je bewust van de vaardigheden die je in je bezieling en belichaming brengen. 

MODULE VI

Tijd voor het delen van je speech! Hoe blijf je in je heelheid in dit werk van geïnspireerde verandering in de wereld? Een feestelijke afsluiting van een inspirerende en verbindende reis naar binnen en naar buiten.

The meaning of life

is to find your gift.

The purpose of life

is to give it away.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready

to rise?

SPEAKING TO INSPIRE

De route die we gaan wandelen staat voor persoonlijke aandacht en een intieme sfeer. Als groep creëren we een veilige setting zodat iedere spreker de kans krijgt om zich nieuwe vaardigheden eigen te maken.

Zo vormen we samen een bedding waarin jij in je eigen kracht kunt gaan staan.

Wil jij je kwaliteiten als spreker en boodschapper van het hart naar een nieuwe, waarachtige hoogte brengen?

Dit traject is een investering in jezelf, de weg van je authentieke expressie en het maken van een waarachtige verbinding.

 

Q&A

Ervaar een overvloedige verruiming van jouw vermogen om als authentieke spreker in je kracht te staan en je in waarachtigheid te verbinden met je publiek. 

De vierdaagse Summer Course

Wat krijg je in de Speaking to Inspire Summer Course?

 • Een individuele kennismakingscall met Miranda
 • Voorbereidende opdrachten voor de 4-daagse Summer Course.
 • Interactieve masterclasses op locatie in Amsterdam vol inspiratie, expertise, tools en oefeningen om een bevlogen boodschapper van het hart te worden.
 • Persoonlijke reflecties van Miranda gedurende je creatieve schrijf- en oefenproces.
 • Training om alles wat je geleerd en geoefend hebt tijdens de masterclasses tot in de finesses te finetunen op basis van onze liefdevolle feedback.
 • De kans om een vlammende eindspeech met ons te delen en ons applaus in ontvangst te nemen.
Wanneer start het traject?

De Speaking to Inspire Summer Course vindt plaats op 12, 13, 14 en 20 juli 2023 van 10 – 17 uur.

Hoe lang duurt het traject?

Het Summer Course traject duurt vier dagen van 10 – 17 uur, verspreid over twee weken.

Wanneer en waar komen we samen?

De leslocatie is in het centrum van Amsterdam. Het exacte adres en routebeschrijving deel ik na je inschrijving.

  Wat is de prijs van het traject?

  De investering voor het Speaking to Inspire Summer Course bedraagt 1995 euro excl. btw. Het is mogelijk om in drie termijnen van 700 euro excl. btw te betalen.

  Bij de Summer Course is de prijs inclusief koffie, thee, lunch en versnaperingen op alle dagen. 

  Schrijf je hier in

  Kun je net als ik niet wachten om samen aan de slag te gaan? Als je je inschrijft voor de Summer Course, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Je ontvangt van mij een welkomstpakket per post en ik ontvang je deze zomer met open armen in Amsterdam.

  Het is mijn grootste voldoening jou te zien stralen – in je waarachtigheid, je kracht en je liefde. Ik begeleid je met bezieling en plezier om jouw roeping tot expressie te laten komen.

  Want hier geloof ik heilig in: No one is you and that is your power. Dat mag gehoord, gezien en gevoeld worden.

  See you on the other side!

  "

  Heb je vragen?

  Heb je nog vragen en zou je eerst even willen bellen? Dat kan!

  Mail mij via de knop hieronder en dan plannen we binnenkort een belafspraak in.

  Ik zie ernaar uit om je te spreken!

  "