SCHRIJF JE IN OP DE WACHTLIJST VOOR HET PRE-SALE AANBOD ♡

Speaking to

inspire

"

Word een

bevlogen

boodschapper

van het hart 

Speaking

to inspire

TWEEDE EDITIE

Je draagt een boodschap in je hart en een verhaal dat alleen jij kunt overbrengen. Hoe kun je public speaking en storytelling gebruiken om deze op authentieke, creatieve en verbindende wijze te delen met jouw publiek?

Speaking to inspire is een traject waar je terugkomt bij je essentie en ontdekt wat jouw unieke gift is. Je gaat in je kracht staan en neemt je ruimte in om daar waarachtig expressie aan te geven met begeleiding en oefening, tools en technieken.

Ik begeleid je bij het creëren en presenteren van een inspirerend verhaal op basis van jouw bezielde visie. Je leert door de zenuwen heen te bewegen en met vertrouwen voor een groep te staan.

Door te spreken vanuit je hart wordt wat je zegt voelbaar en maak je écht verbinding met je publiek.

We gaan samen drie maanden op pad. Aan het einde van de reis ken je jouw invalshoeken en kwaliteiten van eigenheid. Je laat je met plezier horen en zien als eigentijdse changemaker.

Je bent van harte welkom om je in te schrijven voor de wachtlijst of een persoonlijk kennismakingsgesprek aan te vragen, zodat we samen kunnen kijken of dit traject mooi aansluit bij jouw pad en wensen!

Als je je inschrijft als geïnteresseerde op de wachtlijst voor de derde editie van Speaking to inspire in 2024, dan houd ik je graag op de hoogte én ontvang je een pre-sale aanbod zodra deze beschikbaar is. Deze is alleen voor degenen op de wachtlijst.

Speaking to inspire brengt je bij je essentie. Wat jouw unieke gift is en hoe vanuit het hart te spreken. Het werken met Miranda is prachtig: haar begeleiding in het aanvoelen van je essentie en hoe zij deze aan jou kan spiegelen.

Eline chandani – www.elinechandani.nl

Over dit

traject

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Herken

je dit?

DIENSTBAARHEID IN  ZICHTBARE TIJDEN

Je bent ondernemend en bevlogen. Je werkt vanuit hart en ziel – als coach, manager, begeleider, therapeut, consultant of creatieve dienstverlener.

Je weet: deze tijd vraagt meer dan ooit om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden.

En je voelt: de dienstbaarheid van nu vraagt om onze humbleness én om onze grootsheid.

Dat is ook waar de worsteling zit. Want:

 • Je bent comfortabel met je vertrouwde kring van klanten en collega’s, maar verlangt ernaar om meer zichtbaar te zijn. Om gezien en gehoord te worden in jouw werkveld en bovenal door jouw gedroomde doelgroep – jouw soul tribe. Waar zijn ze? En waar ben jij eigenlijk?
 • Je weet dat je wezenlijk iets te brengen hebt en dat jouw dienstbaarheid gebaat zal zijn bij het delen van je verhaal. Maar je blijft steken op de juiste woorden en de juiste vorm.
 • Je verstaat je eigen vak. Een-op-een en in je directe netwerk weet je je prima kenbaar te maken. Maar op de een of andere manier blijf je onder de radar.
 • Misschien denk je onbewust dat je je zielsmissie eerst helemaal helder moet hebben voordat je jezelf op de kaart zet.
 • Wellicht moet je van jezelf eerst nog een cursus doen, een certificaat halen of een boek geschreven hebben voordat je je als thought & heart leader mag neerzetten.
 • Je weet ergens dat je bescheidenheid misplaatst is en ziet anderen in jouw vakgebied (en van jouw kaliber) die zichzelf schijnbaar moeiteloos in de schijnwerper zetten.
 • Je wilt wel zichtbaar delen wat je te brengen hebt, maar op je eigen manier, vanuit jouw zuiverheid en vrij van geschreven en ongeschreven regels over hoe het ‘hoort’.

Hoe kom je daar, zonder aan waarachtigheid in te boeten? Hoe blijf je bij jezelf terwijl je nu eindelijk echt op gaat staan om je kop boven het maaiveld uit te steken?

Ik ben er voor je

als je aan de

vooravond bent

beland van jouw

stepping up & out.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s time to rise

Met plezier en ontspanning. We zijn tenslotte al zo serieus over onze missie – je gaat ervaren dat diepgang en speelsheid heel mooi samengaan.

En je zult beseffen dat je je ware zielsmissie nog helemaal niet tot in de details hoeft te hebben uitgewerkt. Jij en dat wat in je hart leeft, zijn van belang en nu nodig. 

Waarom

mijn

begeleiding?

ESSENTIE + EXPRESSIE = MIJN PASSIE

Vele harten maken lichtwerk – is mijn visie. Mijn passie en ervaring gaan over essentie en expressie: de uiting van jouw eigenheid. Met creatieve vrijheid en bezielde inhoud in oprechte verbinding gaan.

In deze cursus komt veel van mij en voor mij samen en dat brengt mij enorm veel plezier en voldoening:

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, waarin ik onder andere media- en presentatietrainingen verzorgde en vele presentaties en pitches heb gegeven.

Met de oprichting van Inner Nomads zeven jaar geleden, begon ik mijn pad van innerlijke exploratie naar buiten te brengen. Een creatief en kwetsbaar proces dat ik helemaal doorleefd heb, waardoor ik uit ervaring weet wat erbij komt kijken en waar je tegenaan kunt lopen.

Als docent en freelance soft skills trainer verbonden aan de SUN Academy, heb ik in de afgelopen jaren honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot public speakers.

Mijn werkwijze is doorleefd, getraind en gebaseerd op rijke ervaring met verschillende nationaliteiten, vele sectoren en bovenal veel liefde voor echte verhalen en waarlijke verbinding.

Vele harten

maken

lichtwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vreugdevolle

reis naar zinvol

en vol zin

zichtbaar zijn

Wat is het

resultaat?

ZINVOL EN VOL ZIN ZICHTBAAR ZIJN

Na Speaking to inspire heb je geleerd om:

 • In je kracht te gaan staan en je verhaal vanuit jezelf te delen met jouw publiek.
 • Je angst of zenuwen als spreker te beteugelen met effectieve tools en technieken.
 • Een krachtige speech of talk te creëren vanuit jouw inspiratie en passie, voor jouw doelgroep.
 • Je eigenheid en creativiteit in te zetten voor waarlijke connectie op een hoger plan.
 • Plezier te hebben om je te laten horen en zien, terwijl je sans gêne in de schijnwerper staat.

Bovendien:

 • Heb je minder moeite en volop inspiratie om jezelf online zichtbaar te maken, webinars en presentaties te geven en video’s op te nemen. Ook een podcast-interview zul je niet (meer) uit de weg gaan.
 • Heb je je essentiële vaardigheden eigen gemaakt voor elke situatie waarin spreken vanuit authenticiteit en persoonlijke kracht van belang is.
 • Maak je deel uit van een fijne groep medesprekers met wie je een vreugdevolle reis maakt naar zinvol en vol zin zichtbaar zijn.
 • Ontvang je prachtige foto’s van jezelf als boodschapper van het hart, die we laten maken tijdens de feestelijke afsluiting van het traject in Amsterdam (alleen bij het offline traject).

 

Sprekers

van het hart

DEELNEMERS AAN HET WOORD

“Ik hoopte op een vonkje waardoor ik uit mijn comfortzone durfde te stappen. Dat vonkje is eerder een laaiend vuur geworden. Het was ontzettend fijn om in het vangnet van Miranda’s bezielde begeleiding, de magie van het traject én de waardevolle feedback van de groep te vallen. Het heeft me antwoorden gegeven en doen laten voelen wie ik in essentie ben. Ik ben gigantisch in mijn zelfvertrouwen gegroeid.

jannie van deelen – @jannie_van_deelen 

Ik had van tevoren niet verwacht dat er zo’n sterke innerlijke kracht zou vrijkomen op vele lagen. In een familielijn waarbij vrouwen weinig spreekrecht hadden, doorbrak er iets en kon alle inspiratie en wijsheid in de voorouderlijke lijnen door mij heen stromen. Bewustzijn in beweging. Ik voel dat dit nog maar het begin is! Ook het groepsproces heeft mij veel gebracht, het samen lachen en huilen, het dragen van elkaar als het nodig was, een plek van resonantie.

MIRJAM ZINTEL 

Speaking to inspire is een stevig opgezette training. Alles is goed verzorgd en liefdevol gemaakt. Het leren spreken vanuit het heartfield en het ontdekken van mijn original medicine waren highlights voor mij. Voor dit traject moet je bereid moet zijn een stapje dieper te gaan in je persoonlijke stuk. Het gaat ook over de technieken van public speaking, maar vooral als je wilt leren spreken van binnenuit – daar zit juist de inspiratie in.

FER DE WIT

Onze reis

samen

HET PROGRAMMA VAN DRIE MAANDEN

MODULE I

Wie ben je als je komt opdagen met al je eigenheid en kracht? Hoe benoem je de alchemie van jou: jouw oorspronkelijke medicijn? Hoe stap je dieper in je innerlijke kracht om zinvol te delen en te ontvangen?

MODULE II

Hoe activeer je jouw Inner Storyteller voor het vinden van jouw bezielde verhaal? Waarom en hoe wordt je verhaal de snelste weg om mensen te raken en geïnspireerde verandering teweeg te brengen?

MODULE III

Hoe vertel je jouw verhaal, vanuit bezieling en belichaming – vanuit jouw heartfield? Alleen als je je verhaal brengt op een manier waarop mensen het kunnen voelen, zal je het publiek weten te raken.

MODULE IV

Aan de slag met het benoemen van je kernboodschap, kiezen van je kenmerkende verhaal als basis voor de speech waarvoor je geboren bent – voor het publiek dat je bestemd bent te dienen.

MODULE V

Je gaat een methode leren waarmee je een krachtige geïnspireerde speech kunt maken die zowel spontaniteit als structuur ondersteunt. Je wordt je bewust van de vaardigheden die je in je bezieling en belichaming brengen. 

MODULE VI

Je neemt de final checklists voor de outer space én jouw inner space door. Je bent er helemaal klaar voor om jouw medicijn te delen tijdens de feestelijke afsluiting van onze inspirerende reis. We laten prachtige foto’s maken bij de offline speeches.

The meaning of life

is to find your gift.

The purpose of life

is to give it away.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ready

to rise?

SPEAKING TO INSPIRE

De route die we gaan wandelen staat voor persoonlijke aandacht en een intieme sfeer. Als groep creëren we een veilige setting zodat iedere spreker de kans krijgt om zich nieuwe vaardigheden eigen te maken. Zo vormen we samen een bedding waarin jij in je eigen kracht kunt gaan staan.

Wil jij je kwaliteiten als spreker en boodschapper van het hart naar een nieuwe, waarachtige hoogte brengen? 

Je kunt je nu inschrijven voor dit verdiepende najaarstraject van drie maanden. 

De investering in Speaking to Inspire bedraagt 2100 euro excl. btw. De prijs is inclusief koffie, thee en versnaperingen op alle dagen. Bij de feestelijke afsluiting zijn lunch en fotografie bovendien inbegrepen.

Je kunt in één, drie of zes termijnen betalen,

Als je je inschrijft voor het traject, dan neem ik spoedig contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Dit traject is een investering in jezelf, de weg van je authentieke expressie en het maken van een waarachtige verbinding.

Q&A

Ervaar een overvloedige verruiming van jouw vermogen om als authentieke spreker in je kracht te staan en je in waarachtigheid te verbinden met je publiek. 

Speaking to inspire

Wat krijg je tijdens Speaking to Inspire?

 • Een individuele kennismakingscall met Miranda.
 • Voorbereidende opdrachten voor de cursus.
 • Interactieve masterclasses op locatie in Amsterdam (offline track) of via Zoom (online track) vol inspiratie, expertise, tools en oefeningen om een bevlogen boodschapper van het hart te worden.
 • Persoonlijke reflecties van Miranda gedurende je creatieve schrijf- en oefenproces.
 • Een individuele sessie waarin ik je begeleid in de creatie van je eindspeech of talk.
 • Training om alles wat je geleerd en geoefend hebt tijdens de masterclasses tot in de finesses te finetunen op basis van onze liefdevolle feedback.
 • De mogelijkheid om samen te werken met andere deelnemers voor accountability, steun en reflecties.
 • De kans om een vlammende eindspeech met ons te delen en ons applaus in ontvangst te nemen.
 • Prachtige foto’s van jezelf tijdens het delen van je eindspeech.
 • Een fijne groep medesprekers met wie je een vreugdevolle reis maakt naar zinvol en vol zin zichtbaar zijn.
Wanneer start het traject?

Tijdens Speaking to Inspire komen samen tijdens zes masterclasses, inclusief een feestelijke afsluiting. De derde editie in 2024 wordt momenteel ingepland. Als je je inschrijft als geïnteresseerde op de wachtlijst voor de derde editie van Speaking to inspire in 2024, dan houd ik je graag op de hoogte én ontvang je een pre-sale aanbod zodra deze beschikbaar is. Deze is alleen voor degenen op de wachtlijst.

Hoe lang duurt het traject en wanneer komen we samen?

Speaking to Inspire duurt drie maanden, met zes masterclasses verspreid over veertien weken, inclusief een feestelijke afsluiting.

De volgende editie in 2024 wordt momenteel ingepland. Als je je inschrijft als geïnteresseerde op de wachtlijst voor de derde editie van Speaking to inspire in 2024, dan houd ik je graag op de hoogte én ontvang je een pre-sale aanbod zodra deze beschikbaar is. Deze is alleen voor degenen op de wachtlijst.

Waar komen we samen?

De leslocatie van alle offline bijeenkomsten is in het centrum van Amsterdam en eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer. Het exacte adres en routebeschrijving deel ik na je inschrijving. Bij de laatste bijeenkomst komen we samen in een mooie studio in Amsterdam voor een gezamenlijke feestelijke afsluiting. Tijdens deze dag worden prachtige foto’s gemaakt van alle sprekers. Je krijgt jouw foto’s cadeau bij het traject.

Voor de online track komen we samen via Zoom.

Wat is de prijs van het traject?

De investering in de offline track van Speaking to Inspire bedraagt 2500 euro excl. btw. Voor de online track is de investering 2000 euro excl. btw. Je kunt in één, twee of drie termijnen betalen.

De nota o.v.v. ‘Coachingstraject – Speaking to inspire’ kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

Heb je interesse?

Het is mijn grootste voldoening jou te zien stralen – in je waarachtigheid, je kracht en je liefde. Ik begeleid je met bezieling en plezier om jouw roeping tot expressie te laten komen.

Want hier geloof ik heilig in: No one is you and that is your power. Dat mag gehoord, gezien en gevoeld worden.

See you on the other side!

"

Heb je vragen?

Heb je nog vragen en zou je eerst even willen bellen? Dat kan!

Mail mij via de knop hieronder en dan plannen we binnenkort een belafspraak in.

Ik zie ernaar uit om je te spreken!

"