Soul Reading


Dieper inzicht vanuit een hartsverbinding

Our energy introduces us before we even speak. Ons energiesysteem is een rijke bron van informatie: over onze kwaliteiten en krachten, onze uitdagingen en schaduwstukken. 

Een reading biedt een bedding om te doorleven wat je niet meer dient en ruimte te maken voor je eigenheid. Het is een samenwerking via het hart om je zelfhelende vermogen en innerlijke kracht te activeren.

In een reading neem ik als reader je energie waar en vertaal deze inhoudelijk, zodat je kunt invoelen op de reflectie en resonantie ervan. Tijdens de reading werk ik vanuit de psycho-spirituele traditie die erop gericht is om dieper inzicht krijgen in jezelf en jouw proces op psychologisch en spiritueel niveau.

Daarnaast wordt afgestemd op wat je kunt doorleven en leren dragen, hoe je ruimte kunt maken voor jouw eigenheid en hoe je deze inzet voor jouw zelfverwerkelijking.

Een soul reading is een samenwerking van hart tot hart om je inspiratie, zelfhelend vermogen en innerlijke kracht te activeren. Je kunt de reading opnemen, zodat je er na de sessie in je eigen tempo mee kunt werken.

Praktische details


  • De readingsessie vindt plaats via Zoom meeting of in de praktijk in Amsterdam en duurt ca. anderhalf uur. Voorafgaand aan de sessie plannen we een korte telefonische intake. Aansluitend stem ik in meditatie af op jouw energie en op jouw intentie, vraag of gekozen focusgebied.
  • Tijdens de sessie deel ik wat er naar voren is gekomen. Je kunt de sessie opnemen en ontvangt suggesties voor zelfzorg en integratie.
  • De nota voor coaching kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, ben je van harte welkom om contact op te nemen via de onderstaande knop.

Voor wie


  • Je bent er klaar voor om de verdieping van je innerlijke proces aan te gaan en wilt graag concrete inzichten en handvatten waar je mee aan de slag kunt gaan om jouw proces en ontwikkeling te verdiepen.
  • Je wilt je kritische mind een minder overheersende rol laten spelen en afstemmen op je ziel.
  • Je realiseert je dat de uitdagingen die je ervaart, uitdagingen zijn van de ziel bij het bewandelen van je levenspad en het ontvouwen van jouw proces.
  • Je bent er klaar voor om jouw antwoorden te vinden en je bent bereid om te veranderen wat verstoort.

Ervaringen


“Ik ben je heel dankbaar voor je reading. Het komt geheel binnen, ik voel het in mijn buik en in mijn hart. Dank dat je me het begin hebt laten zien; het voelt alsof je me met een zaklamp hebt laten zien waar ik naartoe kan gaan en die ondersteuning en helderheid had ik net nodig.”

D.

“Bedankt voor je prachtige reading. Ik heb er werkelijk zo veel aan. Het heeft me weer op de rit gezet. Weet dat je kwaliteit hierin heel mooi is. Je reading is heel clean, zonder aan warmte en karakter te verliezen. En prachtig verwoord en met fijne opbouwende suggesties.”

K.

Over mij


Met een achtergrond in strategische communicatie en grafische styling, bewandelde ik in de afgelopen twaalf jaar het innerlijke pad via tradities uit alle windstreken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Mijn missie gaat over het afstemmen op oorspronkelijkheid en de begeleiding van het manifestatieproces. Het helder lezen van energie, het vinden van een treffende vertaling en het helpen verruimen in eigenheid en creativiteit – dat is waar het in mijn werk als coach, trainer, adviseur, schrijver en creatief over gaat.

Hierbij geniet ik van het proces van het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.

Resoneert mijn werkwijze met jou en heb je nog vragen, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen via miranda@innernomads.com.