Introductie

avond

Speaking

to inspire

GRATIS INTRODUCTIEAVOND

Wil je tot de essentie komen van wat je komt brengen in de wereld en waar jij voor staat? Om van daaruit jouw kwaliteiten als spreker en boodschapper van het hart naar een nieuwe, waarachtige hoogte brengen? 

Ben je nieuwsgierig naar Speaking to inspire en wil je ervaren wat je kunt verwachten op dit pad samen met mij?

Dan ben je van harte welkom om aan te schuiven bij de gratis introductieavond op woensdag 6 september 2023 in het centrum Amsterdam voordat het traject start in oktober.

De details:

 

  • Datum: woensdag 6 september 2023
  • Inloop: vanaf 18.45 uur
  • Programma: 19.00 – 21.00 uur
  • Waar: Oudemanhuispoort, Amsterdam centrum

Je gaat naar huis met waardevolle informatie, inspiratie en inzichten.

Kom je

kennismaken?

INTRODUCTIE + INSPIRATIE

Tijdens deze introductieavond ga je kennismaken met het pad van de bevlogen boodschapper van het hart. Hoe kun je je levenservaring, je visie en je stem inzetten voor geïnspireerde verandering?

Deze avond deel ik de principes van inspired speaking, een vorm van spreken die intapt op jouw levenswijsheid en eigen kijk op de wereld.

Ik neem je mee door de blokkades die je er mogelijk van weerhouden om jouw oorspronkelijke medicijn en unieke boodschap te vinden en in te zetten.

Het programma:

 

We doorlopen de volgende elementen en er is ruimte voor inbreng vanuit de aanwezigen en vragen:

  • 18.45 – 19.00 uur: inloop
  • 19.00 – 19.15 uur: welkom en introductie
  • 19.15 – 19.45 uur: de principes van inspired speaking
  • 19.45 – 20.30 uur: inspiratiesessie – De weg vrijmaken
  • 20.30 – 21.00 uur: Q&A en napraten 

Ik stuur je naar huis met inspiratie en waardevolle inzichten voor jouw pad als geïnspireerde en inspirerende spreker. Voor meer bezieling, verbinding en impact in de ontvouwing van jouw missie als eigentijdse – en eigengereide – changemaker.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en de routebeschrijving naar de locatie in het centrum van Amsterdam.

The meaning

of life is to find

your gift.

The purpose

of life is to

give it away.

Over

Miranda


Vele harten maken lichtwerk – is mijn visie. Mijn passie en ervaring gaan over essentie en expressie: de uiting van jouw eigenheid. Met creatieve vrijheid en bezielde inhoud in oprechte verbinding gaan.

In deze cursus komt veel van mij en voor mij samen en dat brengt mij enorm veel plezier en voldoening:

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, waarin ik onder andere media- en presentatietrainingen verzorgde en vele presentaties en pitches heb gegeven.

Met de oprichting van Inner Nomads zeven jaar geleden, begon ik mijn pad van innerlijke exploratie naar buiten te brengen. Een creatief en kwetsbaar proces dat ik helemaal doorleefd heb, waardoor ik uit ervaring weet wat erbij komt kijken en waar je tegenaan kunt lopen.

Als docent en freelance soft skills trainer verbonden aan de SUN Academy, heb ik in de afgelopen jaren honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot public speakers.

Mijn werkwijze is doorleefd, getraind en gebaseerd op rijke ervaring met verschillende nationaliteiten, vele sectoren en bovenal veel liefde voor echte verhalen en waarlijke verbinding.

Vele harten

maken

lichtwerk