INTRODUCTIEAVOND INNER NOMADS CIRCLES

vele harten maken lichtwerk

Inner Nomads is er om jou te inspireren en ondersteunen bij het lichtwerk dat jij te doen hebt. Lichtwerk zie je als jouw authentieke, creatieve bijdrage aan het grotere geheel. Je ontwikkelt nieuwe vormen door op de contouren van jouw visie en missie te vertrouwen. Je helpt anderen te zien dat het mogelijk is op een geheel oorspronkelijke manier een positieve bijdrage te geven aan onze wereld. De kracht van onze onderlinge verbinding zit in de synergie: vele harten maken lichtwerk.

Introductieavond Inner Nomads Circles

Deze introductieavond op donderdag 17 januari 2019 is een kennismaking in het kader van de maandelijkse Inner Nomads Circle die op 28 februari 2019 van start gaan. Je bent van harte welkom om tijdens deze avond kennis te komen maken.

Ik neem je via storytelling en meditatie mee op een innerlijke reis. We verkennen onze eigen antwoorden op de vraag: Hoe kan mijn nieuwetijds missie zich vol vertrouwen via mij ontvouwen?

Inner Nomads Circles hebben de intentie om onze innerlijke ontwikkeling te ondersteunen en de impact daarvan op de wereld te vergroten. Door een liefdevolle en onvoorwaardelijke ruimte te scheppen voor onszelf en elkaar.

Verbinden om je groei te bevorderen

De Inner Nomads Circles zijn er in de eerste plaats om te verbinden. Met onszelf, met elkaar en verschillende dimensies van de wereld waar wij deel van uitmaken en zoals we die kunnen beleven.

Door je werkelijk te verbinden met je innerlijke reikwijdte, vergroot je de spanwijdte van je bijdrage voor de wereld en kun je je vleugels in vertrouwen spreiden. Door je met andere lichtwerkers te verbinden, vorm je samen een veld van voedende draagkracht, waarin jouw werk een vlucht kan nemen.

Tijdens de bijeenkomst maken we kennis en delen we over ons pad. We schenken aandacht aan onze persoonlijke energie: door ons energieveld te schonen, op te laden en te activeren via aardse en kosmische bronnen van wijsheid, creëren we vruchtbare omstandigheden voor onze groei.

We verkennen het lichtwerkerschap, wat het betekent, waar we tegenaan lopen en hoe we er vorm en voeding aan kunnen geven.

Meer informatie en aanmelden

Datum: donderdag 17 januari 2019

Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Locatie: Amsterdam, details volgen.

Deelnamekosten: 45 euro excl. 21% btw.

Je bent van harte welkom en kunt je hier aanmelden:

MAANDELIJKSE INNER NOMADS CIRCLE


Samenkomen met hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers. Je werkt vanuit een groeiend vertrouwen: in het leven, de liefde en jouw innerlijke leiding. Je ervaart zelf ten diepste dat iedere drempel in het leven een ingang is voor nieuwe levensvervulling. Tegelijkertijd voel je het verlangen om anderen te helpen. Om werkelijk bij te dragen aan de wereld. Door onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden. En het onzichtbare zichtbaar te maken. Op jouw eigen manier.

Tijdens de maandelijkse Inner Nomads Circle die op 28 februari 2019 van start gaat, creëer je een voedende en bekrachtigende bedding voor jouw pad. Samen ondersteunen en inspireren we onze innerlijke ontwikkeling en vergroten de impact daarvan op de wereld.