Wakker worden in het hart

23 maart 2020

Onze wereld verplicht verkleind. Verstoten uit de ratrace, bestaande structuren en dagelijkse gewoontes. Verward en beangstigd begeven we ons ineens buiten onze comfort zone. Het is voor ons besloten. We krijgen een flinke duw in de rug.

Hup, je bent er klaar voor. Hier heb je je levens lang op voorbereid.

Linksom of rechtsom, nodigt de situatie ons uit tot groei. Groei in zelfzorg, groei in vertrouwen en groei naastenliefde. Noodgedwongen zitten we thuis met een hoofd vol vragen en een hart vol antwoorden.

In de gepaste afstand die we nu bewaren, kunnen we onze eigen ruimte ervaren, verkennen en innemen. Tegelijkertijd wordt onze aandacht via zelfisolatie en masse naar saamhorigheid getrokken.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Laat dit een kans zijn om met nieuwe ogen te kijken en met stralende harten te kiezen. Dit is de tijd waarin we opstaan en naar voren stappen. ‘Hier ben ik. Ik ben er voor je.’ Bewust van onze onderlinge verbondenheid. Bewust van onze wederzijdse afhankelijkheid. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vele harten maken lichtwerk. We are in this together.

ONLINE CLASS: INTO THE HEART


Hoe keren we in deze tijd steeds weer terug naar ons hart? In deze les neem ik je mee op een innerlijke reis waarin we de diepte en de kracht van ons hart ontdekken.

Wat is naast de fysieke rol, de psychologische, energetische en spirituele rol van het hart? Hoe geven we ons hart de ruimte om ons te leiden in een tijd die vraagt om vertrouwen, verantwoordelijkheid en compassie?

De intentie van deze online class is om je eigen hartkwaliteiten te ervaren en te bekrachtigen. Zodat je elke keer weer je weg terug kunt vinden.

Datum: 24 maart 2020
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Prijs: € 11

Doe je ook mee? Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Liefs, Miranda

Dit artikel delen: [ssba-buttons]

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer