Het medicijn van februari 

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke structuur.

We verzorgen de soul seeds van onze manifestaties op alle lagen: we brengen orde aan, geven aandacht aan onze gronding, scheppen tijd en ruimte voor onze binnenwereld en voeden onze inspiratiebronnen. We begrijpen dat bedding van binnenuit ontstaat en handelen ernaar.

Februari nodigt je uit om je aandacht te brengen bij de bedding voor de zaden van jouw ideeën, dromen en visioenen. Om nu te beginnen met het schetsen van de omstandigheden voor wie jij aan het worden bent, wanneer je meer en meer in je heelheid gaat staan. Zo zal jouw innerlijke stroom dit voorjaar vrijelijk naar buiten kunnen bewegen.

Innerlijk onderzoek en aligned action deze maand 

Een mooi moment om deze maand te werken met de volgende vragen:

  • In welke gebieden van mijn leven voel ik me op dit moment kwetsbaar of onzeker?
  • Wat kan ik doen om dit ruimte te geven en mezelf te voeden, zodat ik deze zaken of dit proces wat steviger kan dragen en veiligstellen?
  • Wat heb ik nodig om mezelf gegrond te voelen – met beide voeten op de grond – zodat ik kan leunen in de niet-zichtbare onderstroom van mijn levensproces?
  • Wat voedt mij: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel?

Onderneem actie op basis van je bevindingen door een aantal momenten in te plannen deze maand waarop je jezelf voedt, ondersteunt en ruimte geeft voor wat het ook is dat je nodig hebt om jouw levensenergie een dragende bedding te bieden.