Het medicijn van februari

1 februari 2018

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke structuur.

We verzorgen de groeiende zaden van onze manifestaties in letterlijke en figuurlijke zin: we brengen orde aan, geven aandacht aan onze gronding en voeden onze inspiratiebronnen. We begrijpen dat bedding van binnenuit ontstaat en handelen ernaar.

Februari nodigt je uit om de bedding te creëren voor de kiemen van jouw ideeën en impulsen. Om nu te beginnen met het schetsen van de omstandigheden voor wie jij aan het worden bent. Zodat jouw innerlijke stroom vrijelijk naar buiten kan bewegen.

geleide meditatie

Gronden met de levensboom


Dat gronden van grote betekenis zou zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling, had ik mezelf in mijn jaren als tiener en twintiger graag toegefluisterd. De geleide meditatie die ik vandaag met je deel, was de allereerste meditatie die ik opnam voor Inner Nomads. Omdat het voor velen een effectieve tool voor aarding is gebleken, maak ik het hierbij graag vrij en voor altijd toegankelijk voor jou.

Tijdens de Intuition Journey Starter Kit die op 12 februari 2018 van start gaat, is een goede gronding een van de innerlijke omstandigheden die we ontwikkelen om onze energie te managen en onderscheidingsvermogen te leren verfijnen. Je kunt je nog tot en met 11 februari  2018 inschrijven.

Dit artikel delen:

Misschien ook interessant voor jou

Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer
Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn telefoongeheugen is vol, mijn mailbox puilt uit en ik heb ongelooflijk veel zin om ons huis te 'ontspullen'. Op diepere lagen voel ik haarfijn waar het wringt en weet ik dat er iets nieuws wil ontstaan. Verlangt om de schaduw uit te gaan en de zon naar zich toe...

Lees meer
Je waarheid spreken

Je waarheid spreken

"What I know for sure is that speaking your truth is the most powerful tool we all have." Woorden die Oprah Winfrey tijdens haar speech bij de Golden Globes 2018 uitsprak. Gisteren vertelde ik aan de deelnemers van de groepsmeditaties die ik begeleidde tijdens de open...

Lees meer