gratis live online audio-les

Open je intuïtie


Op 3 februari 2018 organiseer ik een gratis online introductieles en geleide meditatie: Open je intuïtie. Tijdens deze live audio-les leg ik uit wat de potentie is van je intuïtie voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ik deel mijn visie op de rol van intuïtie in de tijd waarin wij nu leven en neem je mee op een innerlijke reis om verbinding te maken met jouw heldere kwaliteiten.

Want onze wereld is er klaar voor. We worden uitgenodigd om mee te stromen van het informatietijdperk naar het intuïtietijdperk. Om te kiezen voor leven van binnenuit – vanuit vrijheid en creativiteit. Lees verder…

5-daagse digitale workshop

Intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke energiemanagement


Op 12 februari 2018 start de Intuition Journey Starter Kit: een digitale introductieworkshop waarin ik je begeleid bij het vergroten van je ontvankelijkheid voor je intuïtie en het managen van je eigen energie.

Tijdens deze 5-daagse workshop, brengen we je bewuste aandacht bij wat er in jouw leeft op verschillende lagen van je beleving.

Door te werken met de cursusmaterialen, creëer je de innerlijke en energetische omstandigheden om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen en te verfijnen. Lees verder…