OPEN JE INTUITIE

3 februari 2018

gratis online introductieles over het verbinden met je intuïtie
Op 3 februari 2018 organiseerde ik een gratis online introductieles en geleide meditatie: Open je intuïtie. Tijdens deze live audio-les legde ik uit wat de potentie is van je intuïtie voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ik deelde mijn visie op de rol van intuïtie in de tijd waarin wij nu leven en neem je mee op een innerlijke reis om verbinding te maken met jouw heldere kwaliteiten.

Want onze wereld is er klaar voor. We worden uitgenodigd om mee te stromen van het informatietijdperk naar het intuïtietijdperk. Als je dit leest, zal de uitnodiging ook jou niet zijn ontgaan. Om te kiezen voor leven van binnenuit – vanuit vrijheid en creativiteit.

Het is mijn missie met Inner Nomads om deuren te openen naar persoonlijke verruiming en je meest authentieke zelf. Het verbinden met je intuïtie is daar een essentieel onderdeel van.

gratis live online audioles

In deze live online les leg ik je uit wat je intuïtie kan betekenen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleid ik je in een diepe meditatie om je te verbinden met je heldere vermogens.

Ik heb deze keer gekozen om de les te geven via live audio. We brengen zo onze ogen af van het scherm en onze aandacht naar binnen. Door zuiver te luisteren, verdiepen we onze ervaring en de innerlijke reis die we gaan maken.

DATUM & TIJD | Deze les vond plaats op zaterdag 3 februari 2018, om 14.00 uur. Vraag een opname van de uitzending hieronder aan.

INHOUD | In de les komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de werking en potentie van je intuïtie voor je persoonlijke groei.
  • onze groeiende (hoog)gevoeligheid en het intuïtietijdperk;
  • de grotere beweging die in onze wereld gaande is – die gaat over herbalancering.

Aansluitend begeleid ik je in een diepe meditatie waarin je zelf helder contact zult maken met je intuïtie.

TOOLS | De enige tools die je nodig hebt om deze les te volgen, zijn een journal, een pen en een koptelefoon om te luisteren naar de live audioles en geleide meditatie.

RUIMTE | Maak voor het beluisteren tijd en ruimte vrij voor jezelf. Kies een plek waar je je fijn voelt en waar je niet gestoord kunt worden. Zorg ervoor dat je comfortabel kunt zitten of liggen.

Deze informatie delen:
Challenge_Over Miranda_Wit_250216

Mijn naam is Miranda, oprichtster van Inner Nomads en Miranda Slaman Communicatie & Coaching. Als Inner Journey Coach inspireer en begeleid ik individuen en groepen bij hun innerlijke reis. Als Inner Business Coach adviseer ik ondernemers met een liefdesmissie. Mijn zakelijke specialisatie is zinvolle en bezielde zichtbaarheid: creatieve communicatiestrategie, soulful storytelling en een eigen stijl die in woord en beeld van binnenuit ontstaat.

In de afgelopen tien jaar heb ik toegewijd het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer