Vaak staan we er niet bij stil dat onze innerlijke wereld zoveel rijker is dan we dagelijks bewust ervaren. Voorbij het gebabbel van onze gedachtes en alles wat vanuit de omgeving onze aandacht trekt, vinden we hier onze bron van stroming. We herinneren ons dat we onderdeel zijn van het grotere geheel. Van de aarde. Het universum. Zo verwonderd we met open ogen staren naar een heldere sterrenhemel, zo helder wordt de innerlijke visie van onze gesloten ogen – als we deze oefenen.

Toegang tot de materialen
De materialen voor Dag 2 staan voor je klaar en zijn toegankelijk via de overzichtspagina van de Inner Nomad Starter Kit. Als je gisteren bent ingestroomd, dan kun je de materialen voor Dag 1 hier ook vinden. Elke dag ontvang je van mij een e-mail en open ik de toegang naar de materialen van de betreffende dag.

Welkom om te delen
Als je iets wilt delen of vragen hebt, dan kun je mij altijd mailen via miranda@innernomads.com of een bericht te sturen via PM op Facebook. Als je het fijn vindt om te delen in de besloten Facebook-groep Inner Nomads Community, dan zul je ook daar warm ontvangen worden <3

Ik wens je een mooie, stromende dag!

Hartegroet,
Miranda