De laatste dag van onze vijf dagen samen, ronden we af met een checklist voor het beginnen en verdiepen van de innerlijke reis. Inspiratie en activiteiten voor verstilling, aandacht, focus en oefening. Daarnaast deel ik graag een mooie journey-meditatie met je: ‘Bibliotheek van de ziel’. Deze meditatie maakt onderdeel uit van de 7-weekse Inner Flow online retraite. In het voorjaar van 2017 gaan we van start met de lente-editie van deze retraite.

Toegang tot de materialen
De materialen voor Dag 5 van de Inner Nomads Starter Kit staan voor je klaar en zijn toegankelijk via de overzichtspagina. Alle materialen blijven voorlopig online toegankelijk voor jou, zodat je kunt blijven oefenen en verdiepen. In het nieuwe jaar zal ik een nieuwe ronde organiseren voor degenen die deze keer niet mee konden doen.

Elk einde luidt een nieuw begin in
Ik vier de afloop van onze vijfdaagse innerlijke reis met de bijeenkomst vanavond bij de Roos, centrum voor bewustwording en spiritualiteit in Amsterdam, over De Innerlijke Reis. Dit weekend start ons gezin aan een nieuw hoofdstuk. In het begin van het nieuwe jaar verwelkomen wij ons tweede kindje, broertje of zusje van Thibault. Het nieuwe seizoen dat in aantocht is, sluit mooi aan bij wat ik voel dat ik nu nodig heb. De winter nodigt ons van nature uit om naar binnen te keren en de warmte vanbinnen te voeden. Voor omhulde groei en het behouden van onze energie. De stilte van dit seizoen geeft ons de tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Om nieuwe energie en vitaliteit op te bouwen voor het nieuwe jaar.

Laten we contact houden
Ik nodig je bij deze van harte uit om Inner Nomads te blijven volgen via Facebook pagina en de besloten Inner Nomads Community. Mocht je nog iets willen vragen of delen, dan ben je heel welkom om mij rechtstreeks te e-mailen via miranda@innernomads.com.

Ik wil je heel hartelijk danken voor je tijd en je aandacht voor jouw innerlijke reis deze week. Ik hoop dat de materialen je hebben mogen stimuleren, ondersteunen en inspireren.

Wie weet, tot een volgende keer!

Warme groet,
Miranda