Door bewust en intentioneel te werken met je eigen energie, neem je je persoonlijke energieveld weer in eigendom. Voel je je soms leeggezogen door een ander of door een situatie? Vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Of zoek je motivatie bij anderen?

Vanuit onze zelfmacht handelen, betekent ook verantwoordelijkheid nemen over onze eigen energie. Als we aandacht schenken aan hoe we met onze energie omgaan, kunnen we het heft in eigen handen nemen. We kunnen onze energie weer geheel in eigendom nemen en gebruiken op een manier die werkelijk bij ons past.

The more of your power you own, the more your energy grows.

Uitnodiging: Thema-avond ‘De Innerlijke Reis’

Morgen, vrijdag 25 november 2016 organiseert de Roos, centrum voor Bewustwording en Spiritualiteit in Amsterdam, een thema-avond: ‘De Innerlijke Reis’. Over pelgrimeren toen en nu. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar! Je bent van harte uitgenodigd.

Ik zal er namens Inner Nomads zijn om te vertellen over het integreren van innerlijk reizen in ons dagelijks leven en ik zal een mooie meditatie begeleiden. Maar we zullen ook luisteren naar prachtige verhalen over wandelen naar Santiago de Compostella, pelgrimeren, lopen voor vrede en meer. Samen eten, mediteren, verhalen luisteren en muziek!

Als je je aanmeldt bij de Roos en mij CC’t, dus de mail ook richt aan miranda@innernomads.com, dan maak je kans op een van de tien persoonlijke attenties die ik zal voorbereiden en die avond zal overhandigen.

Datum: vrijdag 25 november 2016
Locatie: Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, Amsterdam
Tijd: 17.45 – 22.00 uur
Prijs: 20 euro voor het hele programma, inclusief camino-maaltijd

Direct aanmelden: evenementen@roos.nl

Aanmelden en meer informatie over het hele avondprogramma: www.innerlijkreizen.nl

Heb een mooie dag! Hoofd in de wolken, voeten op de grond.

Warme groet,

Miranda