De laatste dag van onze vijf dagen samen, ronden we af met een meditatie voor het verkennen van je authentieke zelf. En een checklist voor het beginnen en verdiepen van de innerlijke reis: inspiratie en activiteiten voor verstilling, aandacht, focus en oefening.

Toegang tot de materialen
De materialen voor Dag 5 van de Inner Journey Starter Kit staan voor je klaar en tref je hier. Alle materialen blijven tot en met zondag 23 april 2017 toegankelijk voor jou. Mocht je het fijn vinden om de geleide meditaties daarna aan te schaffen voor het ondersteunen van jouw dagelijkse zelfzorg: dit weekend ontvang je van mijn een e-mail met de mogelijkheid daartoe.

Ik wil je heel hartelijk danken voor je tijd en je aandacht voor jouw innerlijke reis deze week. Ik hoop dat de materialen je hebben mogen stimuleren, ondersteunen en inspireren.

Laten we contact houden
Ik nodig je bij deze van harte uit om Inner Nomads te blijven volgen via onze Facebook pagina en de besloten Inner Nomads Community. Mocht je nog iets willen vragen of delen, dan ben je heel welkom om mij rechtstreeks te e-mailen via miranda@innernomads.com.

Liefs!
Miranda