Vandaag is het zover. We gaan de komende vijf dagen samen bewandelen. Ik heb de Inner Journey Starter Kit gemaakt om je te helpen starten met jouw innerlijke reis. De reis die nooit afloopt, maar die je brengt naar je centrum, jouw waarheid. Naar wat heilzaam is voor jou. Om je eigen ruimte in te nemen, rust en helderheid te ervaren en in de stroom van jouw authentieke levenspad te komen.

Inspiratie voor jouw dagelijkse practice
Vijf dagen lang, inspiratie op maat gemaakt voor een verdiepend begin van je dag. Direct bruikbare tools, want het is jouw ervaring die telt. Stap voor stap komend tot een complete dagelijkse work-out om je eigen energie te leren managen. Een soort ‘Personal Energetic Hygiene 101’ waar we eigenlijk allemaal niet zonder kunnen.

Werkwijze en toegang
De materialen voor Dag 1 staan voor je klaar en zijn toegankelijk via de overzichtspagina van de Inner Journey Starter Kit. Elke dag ontvang je van mij een e-mail en open ik hier de toegang naar de materialen van de betreffende dag. Je treft rechtsboven op de pagina’s met de materialen, een knop die je leidt naar de e-mail van de betreffende dag. Als je een e-mail hebt gemist of direct nog eens wilt herlezen, dan kan dat ook via deze weg.

We houden contact
Als je vragen hebt, dan ben je van harte welkom om mij te mailen via miranda@innernomads.com. Mocht je nog niet lid zijn van de besloten Facebook-groep Inner Nomads Community, dan vind je die hier.

Dank je wel voor je deelname. Daar ben ik dankbaar voor. Dat het je mag inspireren <3

Warme groet,
Miranda