De meditatiebundel

Heartbased & Authentic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER DEZE BUNDEL

Heartbased

& Authentic

Deze meditatiebundel helpt je om vanuit je hart vrijelijk expressie te geven aan je authentieke zelf. Je krijgt zicht op de waarden en de kwaliteiten die je in de kern maken tot wie jij bent.

Door bovendien bewust te werken met je keelchakra, creëer je stroming en ruimte voor jezelf om uitdrukking te geven aan wie je in essentie bent.

Je voelt dat je tot je kern mag komen en je (h)erkent wat wezenlijk bij jou hoort. Je hebt concrete tools om jezelf vrij te maken van wat je tegenhoudt om vanuit deze plek te leven en jezelf kenbaar te maken.

De expressie vanuit je hart is de uiting van je authentieke zelf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herken je

jezelf hierin?

Je voelt een verlangen om te zakken van je hoofd naar je hart om werkelijk te voelen wat jouw waarheid is.

Je weet dat jouw eigen antwoorden vanbinnen te vinden te vinden zijn, maar afleiding en vergelijking liggen op de loer.

Je bent er klaar voor om je eigen waarheid te leven en te delen en zoekt praktische handvatten om je hierop te focussen.

Onder de radar voel je dat je jezelf tegenhoudt en wilt graag ontdekken hoe je jezelf van blokkades bevrijdt.

Je wilt het zelfvertrouwen van binnenuit ervaren, zodat je in vrijheid en eigenheid naar buiten kunt treden in je leven, je werk en je relaties.

De inhoud

van de bundel

 Hoe kunnen we nog onze eigen unieke vibratie horen in een wereld die wordt overstemd door de kakofonie van informatie, indrukken en andere input die ons afleidt van wat vanbinnen leeft?

Hoe kunnen we onze waarheid uiten, als deze ingaat tegen wat sociaal geaccepteerd wordt? Hoe kunnen we verstilling vinden om de waarheid vanbinnen te verstaan?

Hoe maken we ons vrij van dat wat ons weerhoudt om vrijelijk expressie te geven aan ons authentieke zelf?

Wanneer we leren om uiting te geven aan authentieke waarden, verlangens en visie, kunnen we leren om waarachtig naar onszelf en anderen te zijn. Hoe gaat jou dit af: het werkelijk en waarachtig uiten van jezelf?

Deze meditatiebundel is erop afgestemd om je hierbij te begeleiden. In de bundel vind je de volgende inhoud die je direct kunt downloaden:

  • Je authentieke zelf | Een geleide meditatie om je authentieke zelf te ontmoeten: de waarden, kwaliteiten en beleving van wie je in essentie bent (23 min.)
  • Vrij om jezelf te zijn | Een helende innerlijke reis waarin je jezelf bevrijdt van blokkades om vrijelijk jezelf te zijn (34 min.) 
  • Het keelchakra reinigen en activeren | Een energetische visualisatie om je keelchakra te zuiveren en te activeren (15 min.)

Extra: leer de stem van je hart kennen

Als extra bij deze bundel heb ik de gratis geleide meditatie Into the heart toegevoegd (20 min.). Deze meditatie is erop gericht om hartcoherentie tot stand de brengen. Zo kun je de kracht van een harmonisch hartritme ervaren en de stem van je hart leren kennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDITATIEBUNDEL

Heartbased

& Authentic

Over mij

MIRANDA SLAMAN

Vele harten maken lichtwerk – is mijn visie. Mijn passie en ervaring gaan over essentie en expressie: de uiting van jouw eigenheid. Met creatieve vrijheid en bezielde inhoud in oprechte verbinding gaan.

Ik heb ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie, waarin ik onder andere media- en presentatietrainingen verzorgde en vele presentaties en pitches heb gegeven.

Met de oprichting van Inner Nomads zeven jaar geleden, begon ik mijn pad van innerlijke exploratie naar buiten te brengen. Een creatief en kwetsbaar proces dat ik helemaal doorleefd heb, waardoor ik uit ervaring weet wat erbij komt kijken en waar je tegenaan kunt lopen.

Als docent en freelance soft skills trainer verbonden aan de SUN Academy, heb ik in de afgelopen jaren honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid tot public speakers.

Ik ken de weg van het bevrijden van je zelfexpressie. Vrijelijk uitdrukking geven aan wat er leeft in je hart, is de uiting van je meest authentieke zelf – je ziel. Een reis van reclamatie, heling en bezieling. In deze geleide meditaties neem ik je graag mee op dit pad.