Authentic

expression

of inner

gifts

Alchemy

of you

FIND YOUR TRUE MEDICINE


Alchemy of you is een mentorship van zes maanden waarin je de brug gaat slaan tussen jouw binnenwereld en buitenwereld.

Deze reis gaat over het van binnenuit een haarscherp beeld krijgen van wie je bent, wat je komt brengen, wie jouw tribe is en hoe je jezelf voor hen zichtbaar maakt – authentiek en in verbinding.

Een reis waarin je een diep besef mag ervaren van de missie die je belichaamt, de onvergelijkbare meerwaarde die je hebt voor anderen en de manieren waarop je hier met waarachtigheid expressie aan kunt geven.

Je innerlijke

alchemie

HET PAD VAN PURPOSE


Deze tijd vraagt meer dan ooit om jouw uniciteit. Om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden.

Om degenen die zich niet meer willen laten afleiden en ervoor kiezen om hun eigen weg gaan. Vanuit hun hart en in verbinding met wat hier en nu nodig is.

Jouw individuele uniciteit is onmisbaar voor een nieuwe collectieve harmonie. Alchemy of you biedt je de handvatten om je authenticiteit te erkennen en kenbaar te maken. Het is tijd om in je licht te gaan staan.

(H)erken

de uniciteit

van jouw

kwaliteiten

Laat de

missie van

je hart

ontvouwen

Tijdens Alchemy of you ga je van binnen naar buiten reizen om haarscherp in beeld te krijgen wie je bent en wat je komt brengen. We gaan de poorten door en de bruggen over om de expressie van jouw missie te manifesteren.

Je krijgt de tools om jezelf vrij te maken en te openen vanuit je hart. Zo bekrachtig je jezelf om op authentieke wijze uiting te geven aan jouw kwaliteiten en jouw missie.

Een reis waarin je een diep besef mag ervaren van de missie die je belichaamt en de onvergelijkbare meerwaarde ervan. Om zo gracieus vanuit authenticiteit en passie je gaven te delen.

Dit pad is om te ontdekken en herinneren dat alles in alles aanwezig is. Alles is in jou aanwezig. Je mag daarop vertrouwen en vrijuit ontvouwen, je plek innemen, oprijzen en stralen.

Door je e-mail achter te laten ben je gelijk ingeschreven voor mijn e-mailbrieven. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.

Alchemy of you helpt je om je essentie te ontvouwen en te benoemen, stevig te wortelen in je missie, in je licht te gaan staan en te verruimen in je visie.

Onze reis 

samen

ALCHEMISTISCH PAD VAN ZES MAANDEN


De vier modules van Alchemy of you bieden je een bedding om jouw proces van innerlijke alchemie te doorlopen.

Elke module doorlopen we in zes weken waarin we een keer live offline samenkomen en een keer online. Je ontvangt opdrachten, meditaties, creatieve oefeningen, reflecties van mij en je medereizigers op de vertaling van jouw innerlijke gaven en mijn liefdevolle begeleiding om jouw ontvouwing, worteling, oprijzen en stralen tot wasdom te brengen.

No one is you and that is your power


Jouw unieke karakteristieken pulseren je persoonlijke trilling de wereld in. In Unfolding activeer je het alchemistische proces door het herkennen, benoemen, erkennen en eren van wie jij bent en hetgeen jij hier komt brengen.

Je krijgt helderheid over de subtiele lagen van wie jij bent: kwaliteiten, kernwaarden, passie, kracht, grote thema en missie. Zo zullen je leven en je werk jouw roeping gaan reflecteren vanuit het zuivere plezier dat volgt uit helemaal jezelf mogen zijn.

Let your love take root


Je gaat je wortelen in jouw unieke plek. Jouw positionering is als een fundament om in en vanuit te groeien. In de Rooting-module ga je afstemmen op jouw veld en de positionering waarin je jouw volle potentie kunt laten gronden.

We verbinden je persoonlijke vibratie met de natuurlijke plek die je inneemt in jouw leven en je werkveld. Daarnaast ga je vanuit deze worteling, afstemmen op jouw visie. Je leert te verruimen, navigeren en activeren vanuit jouw kern. Vanuit deze positie trek je de resources aan om jouw oprijzen te voeden. 

 

Let your beauty rise


To be human is to become visible while carrying what is hidden as a gift to others ~ George Bernard Shaw.

In deze module ga je afstemmen op jouw unieke creatiepad en omarm je jouw levenscreativiteit, die je specifiek gaat maken in de vormgeving van jouw soul seeds en jouw aanbod voor jouw soul clients.

In de Rising-module draait het om dat wat alleen jij kunt doen en hoe jij jouw aanbod en creativiteit tot uitdrukking laat komen, in jouw eigen ritme en timing. 

 

Shine your light brightly and bravely


Jouw stralende transmissie is er om gezien, gehoord en gevoeld te worden.

In de Shining-module ga je je vaardigheden ontwikkelen voor het laten schijnen van jouw licht voor degenen met wie jij je in je werk het liefst verbindt. Jouw stralen reiken uit met de intentie voor het laten groeien van jouw soul tribe en het creëren van vertrouwen en verbinding.

Je krijgt concrete handvatten om te leren hoe je jouw authentieke storytellingmix creëert.

 

 

 

Wat je  

ontvangt

BEGELEIDING, FEEDBACK & ACCOUNTABILITY


  • Twee individuele calls van een uur. De eerste call aan het begin van het traject, direct na je inschrijving, om je beter te leren kennen. De tweede call in de tweede helft van het traject.
  • Een groepstraject van een half jaar waarin je vier keer live offline samenkomt en vier keer online via Zoom met jouw groep mede-hartwerkers en verschilmakers.
  • Tijdens de groepscalls werken we afwisselend als groep, in kleinere groepen onderling en in tweetallen.
  • Elke zes weken krijg je toegang tot een nieuwe online module. Er zijn vier uitgebreide modules met lessen in video, audio, tekst en beeld. Tools, meditaties, oefeningen en opnames van de Zoom-bijeenkomsten.
  • Er zijn vier live offline groepsbijeenkomsten gedurende het traject. Vier bijeenkomsten om samen te verbinden, te verdiepen en het pad te integreren. 
  • Twee jaar toegang tot alle opnames en materialen in de online omgeving.


Ben je er klaar voor om de missie van je hart te laten ontvouwen, in je kracht te gaan staan en je op een waarachtige manier zichtbaar te maken? Schrijf je dan alvast in voor de wachtlijst. Zodra de deuren van het traject openen, weet jij het als eerste. Bovendien ontvang je een speciaal aanbod en waardevolle extra’s.

Door je e-mail achter te laten ben je gelijk ingeschreven voor mijn e-mailbrieven. Je kunt je uitschrijven wanneer je wilt.