Alchemy of you

Een jaartraject om je missie te manifesteren.

 

 

authentic expression of inner gifts


Alchemy of you is een jaartraject waarin je de brug gaat slaan tussen jouw binnenwereld en buitenwereld. Je bent er klaar voor om de missie van je hart te manifesteren – in je leven en werk.

Deze tijd vraagt meer dan ooit om jouw uniciteit. Om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden. Om degenen die zich niet meer willen laten afleiden en ervoor kiezen om hun eigen weg gaan. Vanuit hun hart en in verbinding met wat hier en nu nodig is.

Alchemy of you biedt je de handvatten om je authenticiteit kenbaar te maken. Het is tijd om in je licht te gaan staan.

Alchemy of you helpt je om je essentie te ontvouwen, stevig te wortelen in je missie en in je licht te gaan staan.

Alles begint bij wie je bent


Tijdens Alchemy of you ga je van binnen naar buiten reizen om haarscherp in beeld te krijgen wie je bent en wat je komt brengen.

Je krijgt de tools om jezelf vrij te maken en te openen vanuit je hart. Zo bekrachtig je jezelf om op authentieke wijze expressie te geven aan jouw kwaliteiten en jouw missie.

Gracieus je gaven delen

Een reis waarin je een diep besef mag ervaren van de missie die je belichaamt en de onvergelijkbare meerwaarde ervan. Om zo gracieus vanuit authenticiteit en passie je gaven te delen.

Dit pad is om te ontdekken en herinneren dat alles in alles aanwezig is. Alles is in jou aanwezig. Je mag daarop vertrouwen. Je mag vrijuit ontvouwen, je plek innemen, oprijzen en stralen.

Eén jaar, vier modules

De vier modules van Alchemy of you bieden je een bedding om jouw alchemistische proces te doorlopen. Opdrachten, meditaties, creatieve oefeningen, mijn reflecties op de vertaling van jouw innerlijke gaven en mijn liefdevolle begeleiding om jouw ontvouwing, worteling, oprijzen en stralen tot wasdom te brengen.

DE MODULES


 

No one is you and that is your power.

Jouw unieke karakteristieken pulseren je persoonlijke trilling de wereld in. Jouw individuele uniciteit is onmisbaar voor een nieuwe collectieve harmonie.

In Unfolding activeer je het alchemistische proces door het herkennen, benoemen, erkennen en eren van wie jij bent en hetgeen jij hier komt brengen.

Je krijgt helderheid over de subtiele lagen van wie jij bent: kwaliteiten, kernwaarden, passie, kracht, grote thema en missie. Zo zullen je leven en je werk jouw roeping gaan reflecteren vanuit het zuivere plezier dat volgt uit helemaal jezelf mogen zijn.

Let your love take root.

Je gaat je wortelen in jouw unieke plek. We all hold our own unique a piece of the puzzle. Jouw positionering is als een fundament om in en vanuit te groeien.

In de Rooting-module ga je afstemmen op jouw veld en de positionering waarin je jouw volle potentie kunt laten gronden.

We verbinden je persoonlijke vibratie met de natuurlijke plek die je inneemt in jouw leven en je werkveld.

Daarnaast ga je vanuit deze worteling, afstemmen op jouw visie. Je leert te verruimen, navigeren en activeren vanuit jouw kern. Vanuit deze positie trek je de resources aan om jouw oprijzen te voeden. 

Let your beauty rise.

To be human is to become visible while carrying what is hidden as a gift to others ~ George Bernard Shaw.

In deze module ga je afstemmen op jouw unieke creatiepad en omarm je jouw levenscreativiteit, die je specifiek gaat maken in de vormgeving van jouw soul seeds en jouw aanbod voor jouw soul clients.

In de Rising-module draait het om dat wat alleen jij kunt doen en hoe jij jouw creativiteit tot uitdrukking laat komen, in jouw eigen ritme en timing. Hoe creëer je deze in balans en in right relationship en hoe kun je je eigen waarde helemaal omarmen?

Shine your light brightly and bravely.

Jouw stralende transmissie is er om gezien, gehoord en gevoeld te worden.

In de Shining-module ga je je vaardigheden ontwikkelen voor het laten schijnen van jouw licht voor degenen met wie jij je in je werk het liefst mee verbindt.

Je krijgt concrete handvatten om te leren hoe je jouw authentieke storytellingconcept creëert en hoe je deze op een creatieve manier kunt inzetten om jouw gaven en verhalen te delen: in schrift, in conversatie en voor een publiek.