GRATIS ONLINE RETRAITE


Deze tijd nodigt ons uit voor de helderheid van een nieuw begin. Lenteschoonmaak voor lichaam, geest en ziel. De Spring Journey is een gratis 7-daagse online retraite voor inner clarity.

Van maandag 30 maart tot en met zondag 5 april 2020 deel ik dagelijks via e-mail inspiratie en aanwijzingen voor het opmaken van jouw innerlijke balans:

  • Zeven verschillende levensgebieden;
  • Vragen voor inzicht en overzicht;
  • Meditaties om tot jouw kern te komen;
  • Video’s met uitleg en inspiratie.

Zeven dagen lang, elke dag een e-mail met gratis inspiratie en tools in je mailbox.

ONLINE CLASSES


Inner Nomads organiseert online classes gericht op navigating life from withinDeze lessen worden live gegeven door Miranda via Zoom webinar.

De inhoud van de lessen zijn een combinatie van uitleg en inspiratie, geleide meditatie, creatieve oefeningen en Q&A. 

Tijdens de lessen deelt Miranda inspiratie uit verschillende stromingen en tradities voor praktische toepassing in het moderne leven. 

Mocht je er op het geplande tijdstip niet bij kunnen zijn: in deze lesruimte wordt binnen 24 uur na afloop een opname van de les geplaatst, zodat je deze later nog eens kunt bekijken.

Je behoudt toegang tot deze opname.

LICHTWERKERSCIRKEL 2020


Nog één plekje vrij – Vanaf 18 april tot en met 25 oktober 2020 komt een prachtige groep lichtwerkers gedurende acht maanden zeven keer een dag samen in de jaarcirkel van Inner Nomads.

Een bedding van verbinding om jou te ondersteunen en inspireren bij het lichtwerk dat jij te doen hebt.

Door je te verbinden met je innerlijke reikwijdte, vergroot je de spanwijdte van je bijdrage voor de wereld en kun je je vleugels in vertrouwen spreiden. In de verbinding met andere lichtwerkers, vorm je samen een veld van voedende draagkracht, waarin jouw werk een vlucht kan nemen.

ONLINE & OFFLINE  SESSIES


Waar je je ook bevindt op je innerlijke reis: soms is het fijn en nodig om tijdens een individuele sessie samen af te stemmen voor dieper inzicht in jezelf en je situatie:

  • Wil je meer helderheid krijgen over een persoonlijk thema of levensvraag?
  • Is er iets dat je in je leven wilt brengen of wenst los te laten?
  • Misschien wil je de onderliggende oorzaken van iets waar je (steeds) tegenaan loopt, leren kennen?
  • Of beter zicht krijgen op vervolgstappen die je kunt zetten in een proces waar je in zit – op persoonlijk of professioneel vlak?