Van binnenuit navigeren

11 augustus 2019

Met alle nieuwe mensen die op de innerlijke reis aanhaken, leek het mij leuk om even kort kennis te maken.

Ik ben Miranda en begon eind 2015 met het delen van inspiratie over de innerlijke reis op dit platform: Inner Nomads. Inspiratie in de vorm van blogs en geleide meditaties, online retraites, eigentijdse ceremonieën en themabijeenkomsten.

Mijn kracht zit in een geboeidheid door ons creatieve potentieel en mijn drijfveer om helderheid te scheppen.

Als innerlijke reisbegeleider nodig ik je uit om je intuïtie te ontwikkelen, je creativiteit te voeden en je perceptie te verfijnen. Zo zul je de punten weten te verbinden van je innerlijke leidraad.

Inner Nomads gaat dan ook over: navigating life from within.

Als schrijver, spreker en coach put ik uit mijn persoonlijke reisnotities om je te inspireren jouw eigen verhaal te verkennen, te verdiepen en te vernieuwen.

Onlangs gaf ik een online masterclass waarin ik je meeneem op een innerlijke reis met de intentie om je authentieke koers te varen met je eigen innerlijke kompas.

Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn intuïtie?

Alle antwoorden liggen in jou. Tijdens deze masterclass gaan we samen op verkenning.

Enkele reacties van deelnemers waren: “Wauw, wat een krachtige meditatieve reis”, “Wat een energie!”, “Ik heb zoveel moois gezien en mogen ontvangen”, “Heel waardevol om hieraan deel te mogen nemen.”

Je kunt de opname van de Innerlijk Kompas Masterclass hier aanvragen. Je ontvangt na bevestiging van je aanvraag direct de link naar de masterclass.

Liefs, Miranda

Dit artikel delen: [ssba-buttons]

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer