unfolding

It’s time to reveal your authentic gifts.

 

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

HERKEN JE DIT…

Je bent al een eind op weg in jouw innerlijke reis

 • Diep vanbinnen voel je dat je hier bent om een verschil te maken.
 • Je wilt daarom voor jezelf beginnen of hebt al een eigen onderneming.
 • Misschien heb je een evoluerend bedrijf of zit je nu in een carrièreswitch.
 • Je voelt dat er waarde ligt in jouw levenslessen als een gift voor anderen.
 • Je weet dat de sleutel is: jouw authentieke zelf zijn en uitdragen.
 • Maar je blijft hangen op expressie. Hoe zet je wat van binnen is om in de juiste woorden?
 • Wat je nodig hebt is inspiratie en praktische begeleiding bij jouw volgende stappen.
 • Je hebt behoefte aan een heldere spiegel in een liefdevolle en motiverende setting.

REMEMBER YOUR GIFTS

RECOGNIZE YOUR POWER

RECLAIM YOUR MISSION


Kom met mij mee op deze reis om de gaves te (h)erkennen van jouw authentieke zelf.

To express yourself, you have to know yourself. Hoe geef je uiting aan jouw essentie? Hoe breng je onder woorden wie je bent, waar je voor staat, waar ga je van aan gaat, wat jij als geen ander kunt en waar het je nu werkelijk om draait?

Wanneer je dit helder hebt, kun je ontspannen en focussen. Je navigeert op jouw pad als mens, professional of als ondernemer met de heldere parameters van jouw uniciteit.

Dit is de eerste module van het coachingtraject Alchemy of you: Unfolding. We maken samen een bekrachtigende reis om tot jouw kern te komen en deze met aandacht te ontvouwen.

GA MEE OP ONTDEKKINGSREIS


Ontvouw de authentieke expressie van jouw zielsmissie

We starten met het herkennen, lezen en opbouwen van jouw energie door daily practices in te voeren. Je stemt af op je intentie en begint met dagelijks inchecken: wat leeft er in je, wat heb je nodig, hoe navigeer je bewust vanuit jouw intentie?

Jouw manier van bewegen, denken, voelen, doen en communiceren zijn uitingen van jouw uniciteit. In deze les ga je een helder beeld krijgen van jouw energie en wat je daarmee komt brengen, door het achterhalen en benoemen van jouw specifieke mix van kwaliteiten en kenmerken.

Waar sta jij voor, wat stuurt jou intrinsiek aan, wat is waarachtig van waarde voor jou? Vervulling volgt wanneer je stappen in lijn zijn met jouw kernwaarden. In deze les kalibreer je jouw innerlijke kompas door je authentieke waarden te ontdekken. 

Alchemy of you gaat over je hart volgen. Je passie zou je kunnen zien als het diepere waarom van de dingen die je het liefst doet: waar gaat jouw bloed nu echt sneller van stromen? Waarvan voel je in je hart: ‘Ja, in de kern is dit waar ik het voor doe’?

Waar ben je echt heel erg goed in? Waarin schuilt je grootste talent? De erkenning van je sterkste kanten zijn niet alleen voedend voor je zelfvertrouwen. Door er eigenaarschap over te nemen, kun je ook uiting aan jezelf geven vanuit je deze innerlijke kracht.

In deze les gaat het erom het ene thema te vinden waar het jou in je leven en je werk ten diepste om draait. Jouw thema is een onderwerp dat spreekt tot het hart. Het benoemt dan ook de emotionele meerwaarde van wat jij in de wereld brengt.

Het reisdoel van deze les: het formuleren van je missie. Je gaat jouw kleuren en nuances als basis gebruiken om jouw missie te schetsen: in je leven, je werk en/of je bedrijf. Je missie gaat over wat je brengt en wilt betekenen.

Deze tijd vraagt meer dan ooit om jouw uniciteit. Om vrije vernieuwers en bevlogen omdenkers. Om liefdevolle veranderaars en om hen die compassievol buiten kaders treden. Vanuit hun hart en in verbinding met wat hier en nu nodig is.

Het is de unieke samenstelling van je eigen karakteristieken die jouw persoonlijke trilling de wereld in pulseert. Een transmissie die er is om gezien, gehoord en gevoeld te worden – met de intentie om resonantie te treffen.

Unfolding your flower petals

Je gaat je op dit pad van zelferkenning richten op unfolding your flower petals, zodat je je kenbaar kunt maken vanuit jouw authentieke kern. Je gaat je persoonlijke energie als een bloem verkennen en alle bloemblaadjes ontvouwen die daarbij horen.

De reflectie van jouw roeping

Zo zul je gaan herkennen hoe leven en je werk jouw roeping reflecteren en kun je dat steeds bewuster inzetten – zonder aarzeling – vanuit het zuivere plezier dat volgt uit helemaal jezelf mogen zijn. Wetend, dat dat het grootste cadeau is dat je kunt brengen in de wereld. 


 

“Steeds wanneer ik je samenvatting lees, word ik meer en meer warm van binnen. Ik voel zelfs wat bescheidenheid: jeetje, dat is wat ik doe en waar ik mega goed in ben. Trots tegelijk. De verwoording is prachtig. En past heel erg bij mij. Ik merk dat ik klaar ben voor de volgende stap.”

– Edith Out van Weer in je lijf (Unfolding 2020)

MIJN GIFT VOOR

JOUW GAVEN


Wat is bij de reis ingebrepen:

Gratis kennismakingsgesprek | Voor de start van het traject komen we vrijblijvend samen via Zoom of live in de praktijk om gedurende een kennismakingsgesprek van driekwartier kennis te maken en af te stemmen op jouw persoonlijke reis in het manifesteren van je missie tot nu toe. Zo kunnen we ervaren of het klikt en zo ja, dan hebben we al meteen een mooie start gemaakt voor de Unfolding-reis.

Toegang tot een prachtige online leeromgeving | Je krijgt toegang tot een prachtige online leeromgeving met je eigen inloggegevens. Na de afronding van elke les opent in deze leeromgeving een nieuwe les over een thema waar je gedurende de opvolgende periode in duikt om tot jouw essentie te komen. De lessen bevatten een mix van tekst, video, audio en werkbladen. Je behoudt tijdens het gehele traject toegang tot de volledige inhoud van de cursus.

Zeven themalessen | Aan het begin van elke les neem ik je mee in het thema. De gehele tekst van de les zelf kun je zowel lezen als beluisteren via een audiobestand. Je ontvangt uitgewerkte opdrachten (tekst), geleide meditaties (audio) en werkbladen (pdf).

Persoonlijke feedback op je uitgewerkte opdrachten | De uitwerking van je opdrachten deel je na elke les per e-mail met mij. Ik stem af en verzorg persoonlijke feedback op basis van je bevindingen. Ik deel feedback en stel vragen om je te helpen tot 

Drie individuele sessies met mij | We plannen gedurende het traject in overleg maandelijks een persoonlijke sessie in om je proces te bespreken en verdiepen. Deze sessies vinden bij voorkeur plaats in de praktijk in Amsterdam, maar kunnen indien nodig of wenselijk ook online via Zoom plaatsvinden. We bekijken samen jouw materialen, ik neem de tijd voor om je te adviseren en deel mijn reflecties om samen tot jouw kern te komen. Op basis van wat je behoefte is, kunnen we tijdens deze sessies samen innerlijk werk verrichten aan blokkades, vragen of thema’s die opkomen.

BONUS: Meditatiealbum cadeau | In het meditatiealbum Navigating life from within heb ik een zevental van mijn favoriete meditaties verzameld: krachtige geleide meditaties, om jouw dagelijkse innerlijke reis te inspireren en te ondersteunen. Van elke meditaties krijg je twee versies: mét en zonder begeleidende muziek. Op die manier kun je kiezen wat je in het moment het fijnst vindt. Je kunt de meditaties online beluisteren en/of downloaden.

No one is you and that is your power. Het grootste cadeau dat je kunt geven, is jezelf zijn in een wereld die wacht op jouw ontvouwing.


Mijn intentie en toewijding

 • Mijn kracht ligt in het helpen verkrijgen van een helder beeld bij jouw gaves en wat jij te brengen hebt, ook de subtiliteiten ervan. De Unfolding course biedt de gelegenheid om dat samen te onderzoeken en uitwerken. Op zo’n manier dat je ook jezelf helemaal helder kunt zien en daarin kunt gaan staan.
 • Unfolding zal je helpen om een bruggen te slaan tussen de meer subtiele lagen van wie jij bent: jouw energie, kwaliteiten, kernwaarden, passie, kracht, jouw grote thema.
 • Van daaruit volgt het in woorden vatten van jouw missie. Dit kan zowel een persoonlijke missie zijn als een professionele missie. Van een treffende missie-beschrijving wil je zelf kippenvel krijgen. Een tomeloze stroom en enthousiasme voelen opkomen. Waarbij je voelt dat het precies klopt.
 • Op die manier komt jouw purpose dichter bij jou en kan het van jou worden. Het zal natuurlijker zijn om van daaruit te gaan leven, werken en communiceren. We gaan samen een taal vinden die in lijn is met jouw eigen stem en wat jij – heel specifiek – te brengen hebt, in je omgeving, je relaties en je werk.
 • Je gaat inzien wat jij brengt met jouw energie. Je leert jezelf zien als een gift to the world, als het ware. Humble, maar krachtig en met een besef van verbinding, potentie, impact en dienstbaarheid.
 • Uit eigen ervaring weet ik dat het naar buiten treden een kwetsbaar proces is. Er zullen drempels komen in het proces van ontvouwen. Waar voel je een rem op, waar ben je verlegen over, waar maak je je zorgen over? Daar zullen we in deze reis samen aandacht aan geven, zodat je je steeds meer vrij en beschikbaar kunt maken. 
 • Tijdens Unfolding gaan we samen ontvouwen, vrij maken en creëren.

JOUW

INVESTERING


MODULE 1

3 maandelijkse betalingen


€ 297

 • Inschrijving Module 1: Unfolding
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Drie maanden begeleiding
 • Eén module van zeven lessen
 • Elke maand een coachingsessie in de praktijk in Amsterdam of via Zoom, anderhalf uur, 3 sessies in totaal
 • Elke maand een afgestemde Inner Alchemy potion: bloesemremedie op maat voor jouw proces
 • Ongoing support via e-mail en/of WhatsApp

De prijs is exclusief 21% btw.

MODULE 1

eenmalige betaling


€ 888

 • Inschrijving Module 1: Unfolding
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Drie maanden begeleiding
 • Eén module van zeven lessen
 • Elke maand een coachingsessie in de praktijk in Amsterdam of via Zoom, anderhalf uur, 3 sessies in totaal
 • Elke maand een afgestemde Inner Alchemy potion: bloesemremedie op maat voor jouw proces
 • Ongoing support via e-mail en/of WhatsApp

BONUS: Je krijgt het meditatiealbum ‘Navigating life from within’ cadeau

De prijs is exclusief 21% btw.

JAARTRAJECT

eenmalige betaling


€ 3333

 • Inschrijving Module 1 t/m 4
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Twaalf maanden begeleiding
 • Vier modules, 28 lessen
 • Elke maand een coachingsessie in de praktijk in Amsterdam of via Zoom, anderhalf uur, 12 sessies totaal
 • Elke maand een afgestemde Inner Alchemy potion: bloesemremedie op maat voor jouw proces
 • Ongoing support via e-mail en/of WhatsApp

KORTING: Ruim € 200 euro korting t.o.v. losse modules

BONUS: Je krijgt het meditatiealbum ‘Navigating life from within’ cadeau

De prijs is exclusief 21% btw.

“Teachers and leaders and storytellers and healers will grow from the earth like blessed flowers, blossoming outward with divine guidance, to lead the rest.”

– Stacie Hammond

Als je vragen hebt of graag even wilt overleggen, stuur mij dan een e-mail via miranda@innernomads.com.

Ready to unfold your beauty?

“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.” ~ Anais Nin

AANMELDEN