INNER NOMADS SPRING JOURNEY

De lente nodigt ons uit voor de helderheid van een nieuw begin. Lenteschoonmaak voor lichaam, geest en ziel. Laten we ons bezinnen op de afgelopen winter en herfst: wat heb je gevoeld, gedaan, gekozen, gewenst en gewild? Hoe kwam je bezieling tot uiting en wat heb je gecreëerd?

Onze ervaringen en verworvenheden bezien vanuit een stille, innerlijke blik opent ruimte en overzicht. We maken de innerlijke balans op en kijken wat we nodig hebben: Welke keuzes heb je te maken? Wat verdient je aandacht en wat wens je los te laten? Hoe breng je bezieling in je dagelijks leven in? Hoe waarborg je je innerlijke harmonie in deze tijd van groei en expansie?

Je bent van harte uitgenodigd om met mij mee te wandelen tijdens de Inner Nomads Spring Journey. Een online retraite om je innerlijke balans op te maken.

WAAROM ZOU JE MEEDOEN AAN DE SPRING JOURNEY?

Het is mijn intentie om je tijdens deze online retraite te begeleiden en inspireren bij:

  • Het afstemmen op ons natuurlijke ritme en de energie van de lente;
  • Het verkrijgen van overzicht en inzicht in jouw innerlijke balans;
  • Het ordenen, erkennen en vieren van jouw persoonlijke ervaringen en verworvenheden;
  • Het in helderheid beoordelen van waar je was, bent en naartoe wenst te bewegen – zonder te veroordelen;
  • Het afstemmen op jouw innerlijke wijsheid, jouw intuïtie, jouw overvloed;
  • Het maken van keuzes vanuit jouw authenticiteit en integriteit;
  • Het formuleren van jouw intentie voor de komende periode;
  • Het aanbrengen van focus voor leven, werken en creëren vanuit alignment.

Je kunt Inner Nomads volgen via www.innernomads.com of via:

Challenge_Over Miranda_240416 Mijn naam is Miranda. Ik ben oprichtster van Inner Nomads. Ik creëer en begeleid online innerlijke reizen voor persoonlijke groei en het manifesteren van je authentieke zelf. Ik adviseer en begeleid vrouwelijke ondernemers bij het manifesteren van hun authentieke merk. Mijn zakelijke specialisatie is bezielde zichtbaarheid: creatieve communicatiestrategie, soulful storytelling en een stijl die in woord en beeld van binnenuit ontstaat.

In de afgelopen jaren heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.