Kiezen voor simpelweg zijn

13 maart 2020

Berichtjes, afzeggingen en change of plans alom vandaag – ‘Wat een toestand’. Het coronavirus houdt de gemoederen in een snel verspreidende angstgreep.

Deze tijd vraagt ons – dwingt ons – om af te remmen en rust te nemen. Ruimte te nemen. In een tijd waarin we meestal gehaast door het leven bewegen en een continue druk voelen om te doen, vergeten we de ervaring van simpelweg zijn.

Wanneer we zijn, kunnen we afzakken naar diepere lagen van onszelf. We halen dieper adem. Onze spieren ontspannen. We activeren ons parasympatische zenuwstelsel en gunnen ons lijf om in een staat van rust en herstel te komen.

Zo kan ons hartritme mooi samenvallen met onze ademhaling. Vanuit deze coherentie worden we helder en alert.

En hier, hier kunnen helder voelen, zien en weten. Hier treffen we onze waarheid. Hier wordt een noodzaak een cadeau. Hier mogen we opladen, inzien en omarmen. Hier ontdoen we ons van de angstgreep en maken we keuzes vanuit ons hart.

Het is niet eenvoudig. Maar dat is het juist. Er zitten zoveel kanten en lagen aan het leven: wanneer we allemaal een noodzaak voelen, kunnen we afdalen en inzien. Inzien dat het tijd wordt dat we elkaar en al het leven gaan zien en treffen. Dat het tijd wordt voor verandering. Nieuwe keuzes. Nieuwe richtingen.

Laten we de tijd nemen om te voelen wat dat voor ieder van ons betekent. Laten we delen vanuit deze plek in ons. Met tijd zal helderheid komen.

Tijdens de gratis 7-daagse online retraite Spring Journey, bewandelen we zeven levensgebieden, zeven lagen van ons leven – om tot inner clarity te komen. Neem je rust, tijd en ruimte en wandel ook met ons mee

We starten op 30 maart 2020. Klik voor meer informatie en inschrijven op de afbeelding of knop hieronder.

Liefs, Miranda

ONLINE RETRAITE VOOR INNER CLARITY


De lente nodigt ons uit voor de helderheid van een nieuw begin. Lenteschoonmaak voor lichaam, geest en ziel. De Spring Journey is een gratis 7-daagse online retraite voor inner clarity.

Van maandag 30 maart tot en met zondag 5 april 2020 deel ik dagelijks via e-mail inspiratie en aanwijzingen voor het opmaken van jouw innerlijke balans:

  • Zeven verschillende levensgebieden;
  • Vragen voor inzicht en overzicht;
  • Meditaties om tot jouw kern te komen;
  • Video’s met uitleg en inspiratie.

Zeven dagen lang, elke dag een e-mail met gratis inspiratie en tools in je mailbox.

We reflecteren op de vragen van deze maand en creëren een vruchtbare bodem voor alles wat komen gaat. Doe je ook mee? Klik op bovenstaande afbeelding of de knop hieronder voor alle informatie en inschrijven.

Dit artikel delen: [ssba-buttons]