inner journey


Rise of your inner sun Rise of your inner sun nodigt je uit om deze zomer het licht van je innerlijke zon te laten schijnen op de poort die nu beschikbaar is in je persoonlijke proces. Waar ben jij op je innerlijke reis, wat heb je nodig om je volgende stap te maken en wat is er beschikbaar voor je?

Wanneer je je vanuit je centrum ontvankelijk maakt voor een transitie in jouw ontwikkeling, kun je zien welke rondgang je aan het afronden bent en welke fase je ingaat. Zo kan jouw innerlijke reis een nieuwe doorgang treffen die in lijn ligt met jouw centrum, jouw hart. In vertrouwen dat het licht zal gaan schijnen op elke stap die je te nemen hebt in het nieuwe, het onbekende.

materialen


 

  • Guidebook | Ik neem je mee in de energie van de zomer en de potentie ervan voor jouw innerlijke reis. Je ontvangt een guidebook met inspiratie voor de manieren waarop je de zomer kunt vieren, journalingvragen om je proces en je intentie helder te krijgen en drie suggesties voor het reflecteren op jouw soul lessons van deze zomer. Je kunt het guidebook downloaden.
  • Geleide meditatie | Ik nodig je uit voor een geleide meditatieve reis (audio-opname, ca. 44 min) waarin je je innerlijke leiding volgt door de poort in jouw persoonlijke proces om zo de transitie met intentie te maken. Deze geleide meditatie blijft tot en met 31 augustus 2021 online staan.
  • Integratie van je proces | Achterin het guidebook deel ik suggesties voor integratie, die je in de loop van de dagen erna kunt uitvoeren om je proces en transitie te bevestigen en te belichamen. Bovendien ben je welkom om je ervaringen, inzichten en/of vragen via e-mail met mij te delen.