Selecteer een pagina

INNER JOURNEY SESSIONS

Waar je je ook bevindt op je innerlijke reis: soms is het fijn en nodig om samen af te stemmen om dieper inzicht in jezelf en je vervolgstappen. Een Inner Journey Session is een een-op-een samenwerking tussen jou en mij op zielsniveau en steunt je in je leerproces en persoonlijke groei:

 • Wil je meer inzicht krijgen in een specifiek onderwerp, thema of vraag?
 • Misschien wil je de diepere oorzaken van iets waar je (steeds) tegenaan loopt leren kennen?
 • Of beter zicht krijgen op vervolgstappen die je kunt zetten in een proces waar je in zit – op persoonlijk of professioneel vlak?
 • Of voel je onderhuids dat er van alles speelt, maar kun je je vinger er niet op leggen?

Een sessie duurt ca. 75 minuten en is een combinatie van een gesprek, een reading en het balanceren van je energie via geleide meditatie. Je krijgt praktische en heilzame suggesties die je na de sessie zelf kunt oppakken. Tijdens een Inner Journey Session stem ik van hart tot hart af op jou. Om zonder oordeel, één te worden met wezenlijke informatie die jou verder helpt. Om af te stemmen op wat nodig is voor het in balans brengen van je energiesysteem. Ik ervaar de informatie die naar voren komt tijdens een reading als boodschappen van jouw bronenergie, je authentieke, hogere zelf. Jij draagt alle antwoorden bij je. We richten ons aansluitend via geleide meditatie op het balanceren van je energie. We besteden aandacht aan je gronding, het brengen van licht bij stagnaties in je energiecentra voor doorstroming en het zuiveren en opladen van je energiesysteem. De intentie van een Inner Journey Session is het brengen van licht op waar je nu bent op jouw innerlijke reis, het stimuleren van je zelfgenezend vermogen en het herinneren van je authentieke zelf zodat vervolgstappen helder worden.

voor wie is een INNER JOURNEY SESSION bestemd?

Je bent klaar voor de volgende verdiepende stappen op jouw innerlijke reis


Voor wie is een Inner Journey Session geschikt? Een sessie is geschikt voor jou als je:

 • voor jouw proces meer inzicht wilt krijgen op een bepaald thema, onderwerp of vraag;
 • klaar bent om je kritische mind een minder overheersende rol te laten spelen en de bezielende leiding van je innerlijke wijsheid de ruimte te geven;
 • tot een balans in denken en voelen wilt komen;
 • de verdieping van je innerlijke proces écht wilt aangaan en daarvoor concrete richtingen en handvatten wilt;
 • openstaat voor een samenwerking op hartsniveau waarbij ik afstem op jouw hogere zelf, je ziel, om je de informatie terug te geven die in deze samenwerking naar voren komt;
 • vertrouwt op je eigen intuïtie, jouw hart en je vermogen tot helen en dat nog meer wilt stimuleren door hier actief mee aan de slag te gaan;
 • je realiseert dat de uitdagingen die je ervaart, uitdagingen van de ziel zijn bij het bewandelen van jouw levenspad.

Werkwijze en tarieven

 • Na je aanvraag voor een sessie, neem ik contact met je op voor nadere informatie rond jouw thema of vraag, het plannen van een afspraak als we online of live samenkomen en een betaallink voor betaling vooraf.
 • Ik stem voorafgaand aan onze afspraak op afstand al op jou en je verzoek af.
 • Bij aanvang van de sessie zal ik je meenemen in een korte meditatie om te gronden en tot jezelf in het hier en nu te komen.
 • Vervolgens gaan we dieper in op jouw thema of vraag. Ik deel wat er in de reading voor jou naar voren komt. De reading is veelal een uiteenzetting van jouw thema, vraag of verzoek in subthema’s, onderliggende dynamieken en heilzame suggesties waar je na de sessie zelf mee aan de slag kunt.
 • Na de reading hoor ik graag hoe de reading met jou resoneert en of je nog vragen hebt, zodat ik deze voor je kan beantwoorden.
 • Afsluitend neem ik je mee in een geleide meditatie om je energie te balanceren en op basis van wat je in het moment nodig hebt.
 • De energie-uitwisseling voor een-op-een sessie online of live is 125 euro (particulier) of 185 euro (zakelijk). Prijzen zijn exclusief 21% btw.
 • De nota ‘Coaching’ kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

Online, face-to-face of schriftelijk

 • Onze afspraak kan face-to-face plaatsvinden, in Amsterdam (details volgen bij het plannen van de afspraak).
 • Wanneer onze afspraak online verloopt (via Skype of ZOOM), is het van belang dat je tijdens de sessie op een plek bent waar je ongestoord kunt verblijven tijdens de sessie.
 • Wanneer je voorkeur uitgaat naar een schriftelijke uitwerking van mijn afstemming op afstand, dan kun je dat aangeven. Je ontvangt de reading en heilzame suggesties uitgeschreven per e-mail in een bijgevoegd PDF-bestand. Zodat je het rustig kunt lezen, nalezen en bewaren.

Ervaringen

“Ik ben je heel dankbaar voor je reading. Het komt geheel binnen, ik voel het in mijn buik en in mijn hart. Dank dat je me het begin hebt laten zien; het voelt alsof je me met een zaklamp hebt laten zien waar ik naartoe kan gaan en die ondersteuning en helderheid had ik net nodig.”

Darina

“Bedankt voor je prachtige reading. Ik heb er werkelijk zo veel aan. Het heeft me weer op de rit gezet. Die eerste zin alleen al.
Weet dat je kwaliteit hierin heel mooi is. Je reading is heel clean, zonder aan warmte en karakter te verliezen. En prachtig verwoord en met fijne opbouwende suggesties.”
Kirsten

Fotografie locatie: www.thuisaandeamstel.nl