Bestel hier de opname kopen om alsnog deel te nemen aan dit nieuwjaarsritueel ♡

Verbind je

in zachtheid

met de visie

van je hart

Receiving

your vision

EEN ONLINE NIEUWJAARSRITUEEL

In plaats van het opleggen van meer druk op onszelf met goede voornemens en doelen voor het nieuwe jaar, kiezen we ervoor om te vertragen en te verruimen. 

Receiving your vision is een nieuwjaarsritueel om ons te verbinden met onze innerlijke stille kracht en de visie van ons hart te laten ontvouwen.

We kwamen samen  op zondag 8 januari 2023 van 10-12u in een hartverwarmende online samenkomst. Je kunt de opname nu aanschaffen. Deze blijft beschikbaar t/m 31 januari 2023.

Je bent van harte

uitgenodigd om

samen met ons:

 

 • Een heilige ruimte te scheppen;
 • Toegang te krijgen tot een diepe staat van van gewaarwording om je waarheid te kunnen ervaren;
 • Je innerlijke leiding en spirit guides uit te nodigen om je inzichten te brengen over je richting voor het komende jaar;
 • Te werken met de hartverwarmende eigenschappen van rozenthee of een andere verwarmende drank naar keuze in een gezamenlijke theeceremonie;
 • De natuur te volgen in de weg van de minste weerstand, een staat van onvoorwaardelijk ontvangen;
 • Contact te maken met de waarheid en de visie van je hart in een begeleide sjamanistische reis.

Het

ritueel

THEECEREMONIE + INNERLIJKE REIS

We openen het ritueel met het aanroepen van de windrichtingen. We nemen plaats in onze online cirkel en stemmen af op de energie van de aarde, de natuur en de verbinding met onze innerlijke natuur. We werken hierbij bovendien nog in de energie van de volle Wolfmaan.

Tijdens het ritueel verruimen we ons bewustzijn naar de volledige ruimte die we innemen als ziel en als opvolger van onze voorouders, als onderdeel van de aarde en de kosmos. 

Via een theeceremonie, zachte beweging en een geleide sjamanistische reis maak je contact met de hulp die er voor je aanwezig is, de visie van je hart en de inzichten over je richting voor het komende jaar.

 

Life is the

ceremony:

how we live

it is the ritual

 

 

 

 

 

 

 

 

De details


Je ontvangt na aankoop direct inloggegevens voor de online omgeving waar je toegang krijgt tot de opname.

Wat heb je nodig voor het ritueel?

 • Een ruimte waar je niet gestoord kunt worden.
 • Een kaars, een notitieboek en een pen.
 • Een comfortabele plek om te zitten en bewegen.
 • Loszittende kleding.
 • Biologische rozenthee, of een andere verwarmende drank naar keuze.

De opname van de ceremonie is beschikbaar t/m 31 januari 2023.

Healing is

bringing home

all your inner

resources.

Over

Miranda


Mijn naam is Miranda Slaman (1979). Als schrijver, begeleider en trainer reis ik mee met creatieve hartwerkers en verschilmakers. Ik help bij het verkennen van je binnenwereld en vinden van je authentieke expressie. In je leven, je werk en bij het uitdragen van zielsmissie. 

Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van strategische marketing en communicatie, richtte ik in 2015 Inner Nomads op. Hier deel ik mijn eigen inspiratie en ervaringen over de innerlijke reis en over de tradities en modaliteiten uit alle windrichtingen die ik bestudeer, herinner en integreer in mijn leven en werk.

Ik werk als freelance communicatieadviseur, docent/trainer aan de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam)  en begeleidde in de afgelopen jaren vele mensen tijdens online retraites, cursussen en trainingen van Inner Nomads.

Mijn passie ligt in het verkennen van oorspronkelijkheid en het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.

Ik ontmoet je graag.

Liefs, Miranda

Schrijf je in

voor brieven

van mij

ik ga vertrouwelijk om met je gegevens.  Lees hier de privacy gegevens