INNER NOMADS SPRING JOURNEY

Welkom, lieve medereiziger! Van 19 maart tot en met 1 april 2018 wandelen we samen een stukje op tijdens de Spring Journey. Om de dag deel ik materialen om ons te inspireren voor het opmaken van de innerlijke balans. Door ervaringen en verworvenheden te bezien vanuit een stille, innerlijke blik, creëren we overzicht en focus.

Op deze pagina tref je de toegang naar de materialen voor deze zeven dagen. Om de dag gaat er een nieuwe deur open. Je bent van harte welkom in de Inner Nomads Community. Dat het je innerlijke reis mag inspireren. Vragen en delen is altijd welkom: miranda@innernomads.com.

Mijn naam is Miranda, oprichtster van Inner Nomads en Miranda Slaman Communicatie & Coaching. Ik inspireer en begeleid individuen en groepen bij hun innerlijke reis via de blog,  tijdens journeys en sessies.

Daarnaast adviseer ik nieuwetijds-ondernemers bij het manifesteren van authentieke branding en communicatie voor hun bedrijf. Mijn zakelijke specialisatie is zinvolle en bezielde zichtbaarheid: creatieve communicatiestrategie, soulful storytelling en een eigen stijl die in woord en beeld van binnenuit ontstaat.

In de afgelopen tien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.