DEVELOP YOUR INNER GUIDANCE

Online lessen, om de week op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur


In een turbulente wereld met een overload aan informatie die van buitenaf op ons inwerkt, wordt het steeds belangrijker om onze innerlijke leiding te leren herkennen en ontwikkelen. Daarom geef ik om de week op donderdagavond mijn online lessen: Develop your inner guidance.

Your inner guidance

We leven in een tijd van spiritueel ontwaken en aardse, authentieke actie. We hoeven niet te wachten tot iemand ons komt redden en de antwoorden liggen niet buiten ons.  

Alles is in jou aanwezig: de wijsheid, de liefde en de kracht. Hoe kom je daarbij en hoe leer je daarop te vertrouwen?

Van het leren managen van je eigen energie, leven vanuit je hart en het ontwikkelen van je intuïtie. Deze lessen gaan over de beginselen én de verdieping van jouw eigen inner guidance.

De lessen

Tijdens de lessen deel ik inspiratie uit verschillende stromingen en tradities voor praktische toepassing in het moderne leven. Je leert stap voor stap hoe je je eigen innerlijke wijsheid kunt leren herkennen en hoe je je intuïtieve gaven verder kunt ontwikkelen. 

Ik leer je alles wat ik zelf heb geleerd op mijn eigen pad van intuïtieve en spirituele ontwikkeling. Heldere uitleg, krachtige meditaties en praktische oefeningen die je na de les kunt vervolgen. 

Praktische informatie

  • Werkwijze: Ik geef deze lessen live via Zoom webinar. Tijdens de les ben ik alleen zichtbaar – niet de deelnemers. Uitwisseling tijdens de les vindt plaats via de chatfunctie in Zoom.
  • Lestijden: Om de week op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Kun je er op het tijdstip niet bij zijn? Na de les heb je gedurende 48 uur nog de gelegenheid om de opname te bekijken. 
  • Kosten en inschrijving: de lesprijs is 15 euro. Na inschrijving en betaling kun je inloggen bij de besloten online omgeving Inner Nomads Place. Daar vind je toegang tot de online lesruimte waar de les zal plaatsvinden.

Op deze pagina tref je de geplande lessen. Klik op de afbeelding om je kaartje te kopen. Je bent zo welkom!