ONLINE CLASSES


Inner Nomads organiseert online classes gericht op navigating life from withinDeze lessen worden live gegeven door Miranda via Zoom webinar. De inhoud van de lessen zijn een combinatie van uitleg en inspiratie, geleide meditatie, creatieve oefeningen en Q&A. Tijdens de lessen deelt Miranda inspiratie uit verschillende stromingen en tradities voor praktische toepassing in het moderne leven. 

Na inschrijving en betaling kun je inloggen bij de besloten online omgeving Inner Nomads Place. Daar vind je toegang tot de online lesruimte waar de class zal plaatsvinden. Tijdens de les is alleen Miranda zichtbaar – niet de deelnemers. Uitwisseling tijdens de les vindt plaats via de chatfunctie in Zoom.

Mocht je er op het geplande tijdstip niet bij kunnen zijn: in deze lesruimte wordt binnen 24 uur na afloop een opname van de les geplaatst, zodat je deze later nog eens kunt bekijken. Je behoudt toegang tot deze opname.

Hieronder tref je de geplande lessen en beschikbare opnames. Klik op de knop onder de lesomschrijving om je kaartje te kopen. Je bent zo welkom!

ONLINE CLASS: INTO THE HEART

Opname van de live class


Hoe keren we in deze tijd steeds weer terug naar ons hart? In deze les neem ik je mee op een innerlijke reis waarin we de diepte en de kracht van ons hart ontdekken.

Wat is naast de fysieke rol, de psychologische, energetische en spirituele rol van het hart? Hoe geven we ons hart de ruimte om ons te leiden in een tijd die vraagt om vertrouwen, verantwoordelijkheid en compassie?

De intentie van deze online class is om je eigen hartkwaliteiten te ervaren en te bekrachtigen. Zodat je elke keer weer je weg terug kunt vinden. 

Klik op de knop hieronder om direct je toegang tot de opname aan te schaffen.