ONE-DAY RETREAT

Op zaterdag 19 mei 2018 komen we live samen in een cirkel van vrouwen. De eerste Inner Nomads One-Day Retreat in het mooie centrum De Roos aan het Vondelpark in Amsterdam. De intentie van deze dag is het geven van een impuls aan onze innerlijke reis en ons persoonlijke groei- en manifestatieproces. Om heling en harmonie in ons leven te ervaren.

Afstemmen op ons hart, in verbinding met het grotere geheel

In de ochtend maken we kennis met elkaar en geef ik uitleg over de achtergrond van het medicijnwiel waar we mee gaan werken, ook wel het levenswiel genoemd. Daarna beginnen we met beweging. Raquel Jesus, gespecialiseerd in body-based coaching en chi kung, begeleidt ons om via beweging verbinding te maken met ons lijf, de aarde en haar elementen. Aansluitend begeleid ik ons in een meditatie naar ons hart en verfijnen we zo de persoonlijke intenties voor de ceremonie.

In de middag brengen we de intenties in tijdens de Inner Journey Ceremony. Een nieuwetijds ritueel voor bezinning, voor het beleven van onze ware natuur. Zodat we ons geleid, gesteund en gezegend mogen voelen. Om in helderheid en harmonie ons innerlijke pad te vervolgen. Vrij in wat we wensen te creëren.

Samen ceremonie maken

In de middag openen we de Inner Journey Ceremony. We nemen plaats in een cirkel rond een centraal altaar van bloemen, stenen en kristallen. We stemmen af op de energie van moeder aarde, de natuur en de verbinding met onze eigen natuur. Yasmin Kedar, actrice en zangeres, zal ons meenemen in sacred song, geïnspireerd op de windrichtingen.

Tijdens het ritueel brengen we ieder onze kwaliteiten in, onze eigen intentie en zetten deze kracht bij. Onder begeleiding van sacred song, healing sound en geleide meditatie werken we samen met het medicijnwiel. Om los te laten wat ons niet meer dient of niet van nu is. En om naar ons toe te laten stromen wat we nodig hebben in ons eigen proces.

Hartverwarmend, opladend en bekrachtigend

Afsluitend delen we samen onze ervaringen en inzichten, met versnaperingen en verwarmende kruidenthee. We sluiten af door gezamenlijk de ceremonie te ontbinden, met dank voor alle liefde, steun en inzichten die we hebben mogen ontvangen.

Het is mijn intentie om je met een verwarmd hart, opgeladen en vol kracht en inzichten naar huis te laten gaan. We zien er heel erg naar uit om deze bijzondere dag te mogen delen.

inner nomads one-day retreat

Samen mediteren, ceremonie maken en onze levenscreativiteit laten stromen


Praktische details

  • De Inner Nomads One-Day Retreat vindt plaats op zaterdag 19 mei 2018 in centrum de Roos aan het Vondelpark in Amsterdam.
  • De samenkomst begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur.
  • De grootte van de groep is minimaal acht en maximaal elf deelneemsters.
  • Tussen de middag genieten we bij mooi weer samen van een potluck picknick in het park of in het theehuis.
  • Energie-uitwisseling: 125 euro. De prijs is inclusief een persoonlijke afstemming op jouw intentie vooraf, versnaperingen en kruidenthee gedurende de dag. De prijs is exclusief 21% btw.
  • Mocht het financieel voor jou niet haalbaar zijn en wil je er wel graag bij zijn, of wil je in delen betalen, laat het mij dan vooral weten en dan overleggen we de mogelijkheden.

Als je voelt dat dit voor jou is, dan ben je van harte welkom om je bij mij aan te melden via: miranda@innernomads.com. Ik neem dan spoedig contact met je op voor verdere informatie en uitleg.

Dit artikel delen: