PAY WHAT YOU CAN  


Gisterochtend had ik een enorm interessant gesprek de president en oprichter van de Corporation for Positive Change Europe. Hij zei: “I would do this work, even if I wouldn’t get paid. Luckily, people do want to pay me for what I do.” 

Ik dacht: Ik zou dit werk ook doen, als ik er niet voor betaald zou worden. En ik neem reacties zoals “Ik zou graag meedoen, maar ik kan het op dit moment niet betalen” graag serieus. Ieder van ons is op precies de juiste tijd en plaats van de reis. Dat geloof ik echt.

Tegelijkertijd ben ik voor Inner Nomads een fundament aan het bouwen, zodat het mag groeien en bloeien op alle lagen: in reikwijdte en diepgang, en ja: ook financieel.

Maar bovenal ben ik hier om te voelen wat er nu nodig is. Om te onderzoeken hoe het ook kan. Vanuit inspiratie, overgave en vertrouwen.

Daarom wil ik Meditate with me op een andere manier gaan aanbieden dan ik voorheen heb gedaan en anders dan wat ik om mij heen zie. Om zo nieuwe manieren van aanbieden en wederkerigheid te kunnen exploreren 🙂 

Meditate with me: pay as you can

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de online editie van Meditate with me, op basis van want je kunt betalen. De prijs op de website voor deze 6-weekse meditatiereis is 220 euro, inclusief toegang tot een besloten online leeromgeving waar alle sessies in komen te staan (in de opzet zoals de Innerlijke Kompas masterclass), plus downloads met oefeningen en opdrachten die je tussen de sessies kunt doen.

Met Pay as you can, is het aan jou om te voelen of zes weken samen reizen voor jou van waarde kan zijn. En zo ja – hoeveel euro’s je daarvoor beschikbaar hebt. Ja, ik realiseer me helemaal dat dat voor iedereen anders ligt.

Hoe gaat Pay as you can in z’n werk?

  • Om je aan te melden, kun je mij vanaf vandaag een mailtje sturen via miranda@innernomads.com met het bedrag dat je kunt en wilt betalen voor de 6-weekse online cursus Meditate with me.
  • Vermeld je adres voor de factuur.
  • Je ontvangt van mij een mailtje met de factuur van het door jou aangegeven bedrag, inclusief een betaallinkje.
  • Na betaling neem je vanaf 5 juni 2019 deel aan de online editie van Meditate with me en gaan we zes weken samen reizen! 
  • Dit aanbod geldt ook als je je al hebt ingeschreven voor Meditate with me. 

Zijn er nog andere voorwaarden?

  • Het enige dat ik je vraag is jouw intentie om gedurende zes weken mee te wandelen om zo jouw innerlijke reis te verdiepen en je intenties zachte kracht bij te zetten.
  • Aan het einde van de reis, deel ik een vragenlijst om zo via jouw antwoorden mijn aanbod voor Inner Nomads te kunnen verfijnen en versterken.  

That’s it. Je bent van harte welkom <3 Mail mij je gewenste prijs en dan gaan we straks samen op pad.

Ik zie ernaar uit!

Liefs,
Miranda