Membership


Een virtuele vrijplaats voor innerlijke verkenning

Ontdek de intrinsieke rijkdom van je binnenwereld

Healing space


Het membership is een virtuele vrijplaats voor innerlijke verkenning. Een healing space rijkelijk gevuld met innerlijke reizen, inspirerende handreikingen en creatieve oefeningen.

Elk seizoen opent een nieuw thema, bestaande uit drie modules. Er staan al drie seizoenen open die je in je eigen tempo kunt bekijken. 

Guided journeying


Elke maand neem ik je mee op een innerlijke reis tijdens onze live online events. We stemmen af op onze natuurlijke cycli en bronnen in de Moon Circles. Tijdens de Practice Circles begeleid ik je dieper in een van de lessen uit de modules. 

Alle events worden opgenomen en beschikbaar gemaakt in de online omgeving.

Meditation library


Je krijgt toegang tot een uitgebreide meditatiebibliotheek: een groeiende collectie van geleide meditaties en rituelen ter inspiratie en ondersteuning van jouw innerlijke reis.

Laat je meenemen door mijn stem voor de verkenning van je innerlijke landschap op alle lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

RALPH WALDO EMERSON

Thema’s die inspireren tot het verkennen en verruimen van je binnenwereld:

Seizoen 1: In Inner Mystic gaan we op een schattenzoektocht om ons intuïtieve zelf te (her)ontdekken.

In een wereld van polariteiten verkennen we de paden terug naar onze innerlijke balans.

We reizen in onze binnenwereld om onze innerlijke leiding te herkennen, te ontwikkelen en te raadplegen.

We nemen eigenaarschap over onze innerlijke waarheid en authentieke expressie.

Seizoen 2: In Inner Kinship creëren we een veilige ruimte, in verbinding met onze innerlijke ouder en kind.

We nemen onze ware ruimte en plek in door een gracieus proces van loslaten te doorlopen.

We hervinden de relatie met onze innerlijke volwassene. De innerlijke ouder die er altijd voor ons is.

We herinneren onze oorspronkelijkheid, door het innerlijke kind in ons te omarmen.

Seizoen 3: In Inner Muse hervinden we onze innerlijke koers van intrinsieke, creatieve overvloed.

We onderzoeken wat het betekent om ons creatieve levenspad van binnen naar buiten te bewandelen.

Een innerlijke reis van zelfbevrijding om onze levenscreativiteit te helpen helen.

We herstellen de connectie met onze intrinsieke, creatieve overvloed.

Deelname aan het lidmaatschap van Inner Nomads vindt plaats via een maandabonnement dat per kalendermaand opzegbaar is of via een jaarabonnement met ruim 15% korting.

Je hoeft niet elk online event bij te wonen, elke meditatie te doen en elke les op tijd te bekijken om het meeste te halen uit het Inner Nomads membership. Je bent vrij om je innerlijke reis op jouw manier en in jouw tempo vorm te geven.

Vraag & Antwoord

WAT KRIJG IK IN EEN INNER NOMADS MEMBERSHIP?

Je krijgt toegang tot inspirerende content om jouw innerlijke reis te ondersteunen en verdiepen in een besloten online omgeving.

Elke maand opent hier een nieuwe module met een eigen thema. Als je instroomt krijg je toegang tot alle beschikbare content die je in je eigen tempo kunt bekijken en doorlopen. Je krijgt bovendien toegang tot een bibliotheek met een groeiende collectie van meditaties en rituelen.

Daarnaast neem ik je twee keer per maand mee op een verdiepende innerlijke reis tijdens onze online events via Zoom.

Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur je persoonlijke inloggegevens voor de besloten online omgeving.

Waar bestaat een module uit?

Een module is een thematisch afgestemde combinatie van:

  • uitleg en inspiratie over het thema in video- en/of audiolessen;
  • geleide meditaties en visualisaties;
  • tools voor inzicht en healing.

Hoe kan ik de materialen bekijken en beluisteren?

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving op de website van Inner Nomads Place waarin alle materialen beschikbaar voor je zijn. Je behoudt gedurende het membership toegang tot alle beschikbare content die maandelijks aangevuld wordt.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Ik neem privacy erg serieus en heb om die reden ook gekozen voor mijn eigen  onafhankelijke en advertentievrije platform. In de community guidelines scheppen we onderling helderheid over het waarborgen van elkaars privacy en in het privacystatement kun je meer lezen over de zorgvuldigheid waarmee we omgaan met je gegevens.

Is persoonlijke coaching van Miranda inbegrepen bij het membership?

Elke maand begeleid ik de online live events. Je bent altijd welkom om mij een bericht te sturen via e-mail of DM op Instagram. Het membership bevat geen persoonlijke, individuele coaching van mij.

wordt mijn membership automatisch verlengd?

Je gaat het membership aan via een maandabonnement of een jaarabonnement (met ruim 15% korting). Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd per maand of per jaar. 

kan ik mijn membership tussentijds opzeggen?

Je gaat het membership aan via een maandabonnement of een jaarabonnement. Daarna kun je per maand of per jaar opzeggen door een e-mail te sturen naar miranda@innernomads.com. Betalingen die voor ontvangst van je opzegging per e-mail al zijn afgeschreven, worden niet teruggestort.

Ik heb al 157 verschillende abonnementen/memberships/programma's op de plank liggen waar ik niets mee heb gedaan. Hoe weet ik zeker dat het nu anders zal zijn?

I hear you 😉 De overload aan informatie is tegenwoordig meer dan overweldigend. Daarom heb ik de structuur van de membership-materialen zo licht verteerbaar mogelijk gemaakt.

De maandelijkse content is in verschillende delen opgesplitst, zodat je steeds tot je kunt nemen waar op dat moment tijd voor hebt.

De online events worden opgenomen, zodat je ze kunt bekijken wanneer je wilt.

Over mij


Vanaf het moment dat ik de bewuste beslissing nam om mijn focus te leggen op hoe ik het leven wil ervaren – veranderde alles.

Als balanced brained consultant, mij vastberaden begevend in de corporate wereld, raakte het moederschap mij tien jaar geleden recht in het hart.

Zonder om mijn instincten heen te kunnen bewegen, liet ik alles uit mijn handen vallen om mijn nieuwe rol als moeder te vervullen.

Althans, dat dacht ik. Want in dat moment, ontsproot een ander zaadje van binnen. Het was de beslissing om te gaan leven vanuit het hart. Het hart van het leven en de liefde. Van gemeenschap en verbinding. Van intentioneel en geïnspireerd leven.

De radicale beslissing om eindelijk, echt naar binnen te gaan en van daaruit te creëren. Om licht en schaduw samen te brengen en precies daar vruchtbare grond te treffen.

Verder lezen.

 

Ervaringen van anderen

“Miranda schept de essentiële basisvoorwaarden; een veilige en welkome sfeer met ruimte voor iedereen en ook voor lichtheid en lachen.

Bijzonder is hoe ze altijd de juiste woorden weet te vinden die de kern raken en haar begeleide meditaties zijn prachtig.”


Darina, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“De innerlijke kracht van Miranda en Inner Nomads kwamen voor mij tot uiting in dit mooie programma.

De omstandigheden die zij biedt, zorgde ervoor dat ik die zaken in mezelf kon uitnodigen: rust, liefde, geloof en vertrouwen. Dank dat je er bent.”


Sandra, over de online workshop-serie Meditate with Me

 

“Naast de innerlijke reizen en rituelen vanuit verschillende tradities, vond ik ook het oplopen met andere vrouwen, allen in verschillende levensfasen, een rijke ervaring waar ik mezelf en mijn uitdagingen op nieuwe manieren aan heb kunnen spiegelen.”


Kirsten, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“Deze innerlijke reis neemt je mee op weg naar een waarachtig leven. Door middel van meditatie en visualisatie kom je steeds dichter bij jezelf en je eigen waarheid.

Miranda deelt haar ervaring en ruime kennis op een aangename manier die goed toepasbaar is in je dagelijks leven.”


Babette, over de online workshop-serie Meditate with Me

 

Heb je nog vragen? Stuur mij een mailtje via miranda@innernomads.com en dan ontvang je snel een antwoord van mij.