Tribe of Inner Nomads


Een virtuele vrijplaats voor innerlijke verkenning.

Ontdek de intrinsieke rijkdom van je innerlijke landschap.

Cursussen

Elke maand nieuwe inspiratie


Elk seizoen staat het ontwikkelen van een innerlijke inspiratiebron centraal. Elk seizoen bestaat uit drie modules met video- en/of audiolessen, geleide meditaties, creatieve opdrachten en journaling-oefeningen. Bovendien krijg je toegang tot een groeiende bibliotheek met meditaties en rituelen.

 

Evenementen

Afstemmen op de innerlijke reis


Elke maand komen we twee keer samen tijdens onze online community circles en evenementen. Deze staan in het teken van het seizoen, de maancyclus en gaan in op de thema’s van de diverse modules. Alle events worden opgenomen en beschikbaar gemaakt in de online omgeving.

Community

Ruimte voor verbinding


De tribe van Inner Nomads is een community waarin we met al onze verschillen samenkomen in een tijd waarin verdieping en verbinding enorm voedend zijn. Dit is een veilige en heilige ruimte die we met elkaar vormen. Er is gelegenheid voor delen, luisteren, lachen en vragen.

 

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

RALPH WALDO EMERSON

Thema’s die inspireren tot het verruimen van je binnenwereld:

In een wereld van polariteiten verkennen we de paden terug naar onze innerlijke balans.

We reizen in onze binnenwereld om onze innerlijke leiding te herkennen, te ontwikkelen en te raadplegen.

We nemen eigenaarschap over onze innerlijke waarheid en authentieke expressie.

We nemen onze ware ruimte en plek in door een gracieus proces van loslaten te doorlopen.

We hervinden de relatie met onze innerlijke volwassene. De innerlijke ouder die er altijd voor ons is.

Opent per 1 februari 2022. We herinneren onze oorspronkelijkheid, door het innerlijke kind in ons te omarmen en te begeleiden.

Aankomende evenementen

Persoonlijke prognose 2022

In deze bijeenkomst begeleid ik je bij het afstemmen op het komende jaar. Hoe kun je je eigen prognose maken voor de stroom van je energie en de ontvouwing van jouw reis in deze nieuwe ronde om de zon?

Welke thema’s komen naar voren, waartoe word je uitgenodigd, wat heeft je aandacht nodig en hoe breng je alles samen?


11 januari 2021, 10.00 – 11.00 uur

 

Wolf Moon Gathering

Deze volle maan verschijnt na de winterzonnewende.  Het is de maan van de langste nacht en de eerste volle maan van het nieuwe jaar. Traditioneel gezien wordt deze maan Wolfsmaan of IJsmaan genoemd.

Ik neem je mee op een innerlijke reis geïnspireerd op het prachtige boek Women who run with the wolves.


18 januari 2021, 20.00 – 21.00 uur

 

Ervaringen van anderen

“Miranda schept de essentiële basisvoorwaarden; een veilige en welkome sfeer met ruimte voor iedereen en ook voor lichtheid en lachen.

Bijzonder is hoe ze altijd de juiste woorden weet te vinden die de kern raken en haar begeleide meditaties zijn prachtig.”


Darina, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“De innerlijke kracht van Miranda en Inner Nomads kwamen voor mij tot uiting in dit mooie programma.

De omstandigheden die zij biedt, zorgde ervoor dat ik die zaken in mezelf kon uitnodigen: rust, liefde, geloof en vertrouwen. Dank dat je er bent.”


Sandra, over de online workshop-serie Meditate with Me

 

“Naast de innerlijke reizen en rituelen vanuit verschillende tradities, vond ik ook het oplopen met andere vrouwen, allen in verschillende levensfasen, een rijke ervaring waar ik mezelf en mijn uitdagingen op nieuwe manieren aan heb kunnen spiegelen.”


Kirsten, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“Deze innerlijke reis neemt je mee op weg naar een waarachtig leven. Door middel van meditatie en visualisatie kom je steeds dichter bij jezelf en je eigen waarheid.

Miranda deelt haar ervaring en ruime kennis op een aangename manier die goed toepasbaar is in je dagelijks leven.”


Babette, over de online workshop-serie Meditate with Me

 

Deelname aan het lidmaatschap van Inner Nomads vindt plaats via een maandabonnement dat per kalendermaand opzegbaar is of via een jaarabonnement met ruim 15% korting.

Je hoeft niet elke community circle bij te wonen, elke meditatie te doen, elke videoles op tijd te bekijken en deel te nemen aan ieder gesprek om het meeste te halen uit het Inner Nomads membership. Je bent vrij om je innerlijke reis op jouw manier vorm te geven.

Vraag & Antwoord

WAT KRIJG IK IN EEN INNER NOMADS MEMBERSHIP?

Je krijgt toegang tot inspirerende content en community om jouw innerlijke reis te ondersteunen en verdiepen. In een besloten online community omgeving die los is van de commerciële sociale media platforms wisselen we ervaringen uit, delen we inspiratie rond het maandthema en de leestafel.

Je krijgt bovendien toegang tot de bibliotheek met een groeiende collectie van meditaties en rituelen. De complete reis bestaat uit vier seizoenen en elk seizoen bestaat uit drie modules. Je krijgt toegang tot alle beschikbare content. Elke maand opent er bovendien een nieuwe module.

We komen twee keer per maand samen tijdens de online community circles en events via Zoom.

Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur je persoonlijke inloggegevens voor de besloten online omgeving.

Waar bestaat een module uit?

Een module is een thematisch afgestemde combinatie van:

  • uitleg en inspiratie over het thema in video- en audiolessen;
  • geleide meditatie of visualisatie;
  • tools voor inzicht en healing.

Hoe kan ik de materialen bekijken en beluisteren?

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waarin alle materialen beschikbaar voor je zijn in je favoriete browser. Daarnaast kun je via een speciale app ook toegang krijgen tot alle content. Je behoudt gedurende het membership toegang tot alle beschikbare content die bovendien maandelijks aangevuld wordt.

Moet ik actief meedoen en/of delen in de community?

Je bent helemaal vrij in de manier waarop je de content en de community voor jouw innerlijke reis toepast. Voor de een zal actieve deelname aan groepsactiviteiten vanzelfsprekender zijn dan voor de ander die liever alleen gebruik maakt van de materialen ter ondersteuning van de eigen reis.

Er zijn uiteraard heldere community regels om een fijne en opbouwende sfeer te waarborgen. Voorop staat dat iedereen welkom is zoals hij/zij is en waar diegene zich bevindt op zijn/haar pad.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Ik neem privacy erg serieus en heb om die reden ook gekozen voor een onafhankelijk en advertentievrij platform voor deze content en community. In de community-afspraken scheppen we onderling helderheid over het waarborgen van elkaars privacy en in het privacystatement kun je meer lezen over de zorgvuldigheid waarmee we omgaan met je gegevens.

Is persoonlijke coaching van Miranda inbegrepen bij het membership?

Elke maand begeleid ik de live online  community circle en ad hoc online bijeenkomsten. Daarnaast ben ik op gezette tijden actief aanwezig in de community zelf. Het membership bevat geen persoonlijke, individuele coaching van mij.

wordt mijn membership automatisch verlengd?

Je gaat het membership aan via een maandabonnement of een jaarabonnement (met ruim 15% korting). Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd per maand of per jaar. Bij de verlenging blijft jouw introductieprijs gehandhaafd; ook als de prijs later omhoog gaat.

kan ik mijn membership tussentijds opzeggen?

Je gaat het membership aan via een maandabonnement of een jaarabonnement. Daarna kun je per maand of per jaar opzeggen door een e-mail te sturen naar miranda@innernomads.com. Betalingen die voor ontvangst van je opzegging per e-mail al zijn afgeschreven, worden niet teruggestort.

Ik heb al 157 verschillende abonnementen/memberships/programma's op de plank liggen waar ik niets mee heb gedaan. Hoe weet ik zeker dat het nu anders zal zijn?

I hear you 😉 De overload aan informatie is tegenwoordig meer dan overweldigend. Daarom heb ik de structuur van de membership-materialen zo licht verteerbaar mogelijk gemaakt.

De maandelijkse content is in verschillende delen opgesplitst, zodat je steeds tot je kunt nemen waar op dat moment tijd voor hebt.

De community circles worden opgenomen, zodat je ze kunt bekijken wanneer je wilt. 

En de community is altijd aanwezig om je te ondersteunen (en te verwelkomen als je een integratie-pauze nodig hebt gehad tussendoor).

Over mij


Vanaf het moment dat ik de bewuste beslissing nam om mijn focus te leggen op hoe ik het leven wil ervaren – veranderde alles.

Als balanced brained consultant, mij vastberaden begevend in de corporate wereld, raakte het moederschap mij tien jaar geleden recht in het hart.

Zonder om mijn instincten heen te kunnen bewegen, liet ik alles uit mijn handen vallen om mijn nieuwe rol als moeder te vervullen.

Althans, dat dacht ik. Want in dat moment, ontsproot een ander zaadje van binnen. Het was de beslissing om te gaan leven vanuit het hart. Het hart van het leven en de liefde. Van gemeenschap en verbinding. Van intentioneel en geïnspireerd leven.

De radicale beslissing om eindelijk, echt naar binnen te gaan en van daaruit te creëren. Om licht en schaduw samen te brengen en precies daar vruchtbare grond te treffen.

Verder lezen.

 

Heb je nog vragen? Stuur mij een mailtje via miranda@innernomads.com en dan ontvang je snel een antwoord van mij.