Een innerlijke jaarreis om jezelf van binnenuit te herinneren & herverbinden


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEL JE VOOR…

je doet het niet meer allemaal alleen en kiest voor:

 • Een ruimte waar steun vrijelijk gegeven wordt.
 • Een community van lichtbrengers en richtinggevers.
 • Een speelveld voor hartgeleide creatieven.
 • Een collectief van eigenzinnige verschilmakers.
 • Waar je altijd wordt herinnerd aan wie je bent en waarom je hier bent.
 • Een omgeving waar er ruimte is voor alles wat bij jou hoort. Elk verhaal, elke uitdaging, elke rommelige kleine en grote evolutie. 

WELKOM BIJ DE TRIBE

VAN INNER NOMADS


Zelfverwerkelijking en samenkomen zijn essentieel in deze tijd van verandering.

Het membership van Inner Nomads is in het leven geroepen om een omgeving beschikbaar te maken waarin je je veilig, geïnspireerd en vrij voelt om je eigen antwoorden te vinden en in je kracht te gaan staan.

Gedurende het membership kom je samen en wissel je uit met andere hartwerkers, lichtbrengers en creatieve verschilmakers.

In elk seizoen staat het ontwikkelen van een innerlijke inspiratiebron centraal. Elke maand is als een portaal. Een initiatie in een verdieping van jezelf. We starten op 1 september 2021 met het seizoensthema: Remember your Inner Mystic.

De tribe biedt je een liefdevolle ruimte waar je je innerlijke wereld kunt verkennen, waar je je superkrachten leert herinneren en waar je je gezien en gedragen voelt door een gezelschap van inspirerende medereizigers. De nieuwe tijd creëren we nu.

 

Come as you are: je bent welkom in onze content & community space


Waar je ook bent op jouw innerlijke reis en jouw pad van het manifesteren van jouw missie als voorloper van de nieuwe tijd, dit membership is er om jou te ondersteunen met content en community. De thema’s en de journeys die we gaan maken, zijn gericht op het:

 • Herinneren van je heelheid en de hulp die er voor je is;
 • Verkennen van je eigen diepte en oorsprong;
 • Eigenaarschap nemen over je innerlijke leiding en intuïtie;
 • Toe-eigenen van tools voor thuiskomen in je kracht;
 • Uitdrukking geven aan jouw uniciteit en visie;
 • Authentiek en verbindend communiceren.

 

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

RALPH WALDO EMERSON

REMEMBER YOUR

INNER MYSTIC


 

Elke drie maanden werken we met een overkoepelende innerlijke bron van inspiratie. We beginnen het membership met het herinneren van onze Inner Mystic.

September 2021


Recentering myself within the wholeIn een wereld van polariteiten verkennen we de paden terug naar onze innerlijke balans. 

Inclusief:

 • Ruimte en verstilling in turbulente tijden.
 • Geleide meditatie voor innerlijke alignment.
 • Tools voor inzicht en zuivering rond balans.
 • De link tussen balans en je intuïtieve gaven.

Oktober 2021


Reopening to my innate wisdom and intuition. We reizen in onze binnenwereld om onze innerlijke leiding te raadplegen.

Inclusief:

 • Verschillende vormen van intuïtie.
 • Geleide meditatie voor innerlijke guidance.
 • Tools voor intuïtieve ontwikkeling.
 • Intuïtieve ontwikkeling en jouw purpose.

November 2021


Reshaping the expression of my trueness. We nemen eigenaarschap over onze innerlijke waarheid en authentieke expressie.

Inclusief:

 • De rol van expressie in je evolutie.
 • Meditatie voor authentieke expressie.
 • Tools voor inzicht en heling rond expressie.
 • Parameters voor jouw innerlijke waarheid.

GOOD TO KNOW


 

Je hoeft niet elke community circle bij te wonen, elke meditatie te doen, elke videoles op tijd te bekijken en deel te nemen aan ieder gesprek om het meeste te halen uit het Inner Nomads membership. 

Hier gelden geen verplichtingen. Je bent vrij om een pauze te nemen en weken later weer in de community te komen, alwaar we je met open armen zullen ontvangen.

WAT IS ER BIJ

HET MEMBERSHIP

INBEGREPEN?


 

Online reisgenootschap en leeromgeving


Deze omgeving staat los van commerciële social media platforms, is vriendelijk voor jouw privacy en vrij van advertenties. Hier kun je uitwisselen met andere innerlijke reizigers en heb je toegang tot alle content en de community.

Elke maand een nieuwe  verdiepende journey


Als lid van de club van Inner Nomads ontvang je elke maand opent een nieuwe journey over het maandthema die bestaat uit een mix van videolessen, geleide meditatie, tools voor inzicht en healing.

Thematische focus en guidebook per maand


Elke maand heeft een eigen thema waar we gedurende de weken op afstemmen in de inner journey van de maand. Je ontvangt een prachtig vormgegeven guidebook waarin je alle handreikingen voor de maand kunt vinden. 

Elke maand een online community circle


Je bent elke maand welkom om samen af te stemmen, adem te halen en vragen te stellen, terwijl je je onvoorwaardelijk gesteund mag voelen door mij en onze medereizigers. Dit zijn live circles via Zoom meeting, op variërende dagen/tijden en worden opgenomen.

Maandelijks een zorgvuldig geselecteerde leestafel


Elke maand vind je op De Leestafel: mijn lees- en luistertips die aansluiten bij het thema van de maand, zoals boeken, artikelen, gedichten, podcasts, films en muziek.

Toegang tot de meditatiebibliotheek 


Je krijgt onbeperkt toegang tot een groeiende bibliotheek krachtige meditaties die zijn ingedeeld op basis van jouw behoeftes: Relax, Reconnect, Restore, Reharmonize, Reflect, Recreate, etc.

JOUW

INVESTERING


 

Deelname aan het membership van Inner Nomads vindt plaats via een maandabonnement, met een minimum van drie maanden. Of je kiest voor een jaarabonnement met een eenmalige betaling en ruim 15% korting. Bij de verlenging blijft jouw introductieprijs gehandhaafd; ook als de prijs daarna omhoog gaat.

VRAAG &

ANTWOORD


 

WAT KRIJG IK IN EEN INNER NOMADS MEMBERSHIP?

Je krijgt toegang tot inspirerende content en community om jouw innerlijke reis te ondersteunen en verdiepen. In een besloten online community omgeving die los is van de commerciële sociale media platforms wisselen we ervaringen uit, delen we inspiratie rond het maandthema en de leestafel.

Je krijgt je toegang tot een groeiende collectie van meditaties en inner journeys die aansluiten op de maandthema’s. Je behoudt toegang tot voorgaande journeys en elke maand komt er een nieuwe journey bij. Je ontvangt een prachtig vormgegeven guidebook bij elke journey waar je alle handreikingen van de betreffende maand in kunt vinden.

We komen maandelijks live online samen tijdens de community circle via Zoom.

Na je aanmelding ontvang je je persoonlijke inloggegevens voor de besloten online omgeving.

Waar bestaat een journey uit?

Een journey is een thematisch afgestemde combinatie van:

 • uitleg en inspiratie over het thema in videolessen;
 • geleide meditatie of visualisatie;
 • re-alignment oefening;
 • een leestafel met aansluitende inspiratie;
 • tools voor inzicht en healing.

In sommige journeys vind je bovendien aanvullende content, zoals een Spotify afspeellijst die aansluit op het thema en een video met extra uitleg van mij of een leestip om je reis te verdiepen.

Hoe kan ik de materialen bekijken en beluisteren?

Je krijgt toegang tot een besloten online omgeving waarin alle materialen beschikbaar voor je zijn in je favoriete browser. Daarnaast kun je via een speciale app ook toegang krijgen tot alle content. Je behoudt gedurende het membership toegang tot alle content die bovendien maandelijks aangevuld wordt.

Moet ik actief meedoen en/of delen in de community?

Je bent helemaal vrij in de manier waarop je de content en de community voor jouw innerlijke reis toepast. Voor de een zal actieve deelname aan groepsactiviteiten vanzelfsprekender zijn dan voor de ander die liever alleen gebruik maakt van de materialen ter ondersteuning van de eigen reis.

Er zijn uiteraard heldere community regels om een fijne en opbouwende sfeer te waarborgen. Voorop staat dat iedereen welkom is zoals hij/zij is en waar diegene zich bevindt op zijn/haar pad.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Ik neem privacy erg serieus en heb om die reden ook gekozen voor een onafhankelijk en advertentievrij platform voor deze content en community. In de community-afspraken scheppen we onderling helderheid over het waarborgen van elkaars privacy en in het privacystatement kun je meer lezen over de zorgvuldigheid waarmee we omgaan met je gegevens.

Is persoonlijke coaching van Miranda inbegrepen bij het membership?

Elke maand begeleid ik de live online workshop met medereizigers en faciliteer ik de community circle. Daarnaast ben ik op gezette tijden actief aanwezig in de community zelf. Het membership bevat geen persoonlijke, individuele coaching van mij.

wordt mijn membership automatisch verlengd?

Je gaat het membership aan voor minimaal drie maanden, via een maandabonnement of een jaarabonnement (met ruim 15% korting). Daarna wordt je abonnement automatisch verlengd per maand of per jaar. Bij de verlenging blijft jouw introductieprijs gehandhaafd; ook als de prijs later omhoog gaat.

kan ik mijn membership tussentijds opzeggen?

Je gaat het membership aan voor minimaal drie maanden, via een maandabonnement of een jaarabonnement. Daarna kun je per maand of per jaar opzeggen door een e-mail te sturen naar miranda@innernomads.com. Betalingen die voor ontvangst van je opzegging per e-mail al zijn afgeschreven, worden niet teruggestort.

Ik heb al 157 verschillende abonnementen/memberships/programma's op de plank liggen waar ik niets mee heb gedaan. Hoe weet ik zeker dat het nu anders zal zijn?

I hear you 😉 De overload aan informatie is tegenwoordig meer dan overweldigend. Daarom heb ik de structuur van de membership-materialen zo licht verteerbaar mogelijk gemaakt.

De dagelijkse ‘alignment oefening’ kan bijvoorbeeld in een minuut gedaan worden. De maandelijkse content is in verschillende delen opgesplitst, zodat je steeds tot je kunt nemen waar op dat moment tijd voor hebt.

De community circles worden opgenomen, zodat je ze kunt bekijken wanneer je wilt. De leestafel is altijd beschikbaar, voor als je een momentje tijd en zin hebt om je te laten inspireren of je te verdiepen.

En de community is altijd aanwezig om je te ondersteunen (en te verwelkomen als je een integratie-pauze nodig hebt gehad tussendoor).

Over je reisbegeleidster


Vanaf het moment dat ik de bewuste beslissing nam om mijn focus te leggen op hoe ik het leven wil ervaren – veranderde alles.

Als balanced brained consultant, mij vastberaden begevend in de corporate wereld, raakte het moederschap mij tien jaar geleden recht in het hart.

Zonder om mijn instincten heen te kunnen bewegen, liet ik alles uit mijn handen vallen om mijn nieuwe rol als moeder te vervullen.

Althans, dat dacht ik. Want in dat moment, ontsproot een ander zaadje van binnen. Het was de beslissing om te gaan leven vanuit het hart. Het hart van het leven en de liefde. Van gemeenschap en verbinding. Van intentioneel en geïnspireerd leven.

De radicale beslissing om eindelijk, echt naar binnen te gaan en van daaruit te creëren. Om licht en schaduw samen te brengen en precies daar vruchtbare grond te treffen.

Verder lezen.

 

ERVARINGEN


 

“Miranda schept de essentiële basisvoorwaarden; een veilige en welkome sfeer met ruimte voor iedereen en ook voor lichtheid en lachen.

Bijzonder is hoe ze altijd de juiste woorden weet te vinden die de kern raken en haar begeleide meditaties zijn prachtig.”


Darina, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“De innerlijke kracht van Miranda en Inner Nomads kwamen voor mij tot uiting in dit mooie programma.

De omstandigheden die zij biedt, zorgde ervoor dat ik die zaken in mezelf kon uitnodigen: rust, liefde, geloof en vertrouwen. Dank dat je er bent.”


Sandra, over de online workshop-serie Meditate with Me

 

“Naast de innerlijke reizen en rituelen vanuit verschillende tradities, vond ik ook het oplopen met andere vrouwen, allen in verschillende levensfasen, een rijke ervaring waar ik mezelf en mijn uitdagingen op nieuwe manieren aan heb kunnen spiegelen.”


Kirsten, over de Inner Nomads Lichtwerkerscirkel

 

“Deze innerlijke reis neemt je mee op weg naar een waarachtig leven. Door middel van meditatie en visualisatie kom je steeds dichter bij jezelf en je eigen waarheid.

Miranda deelt haar ervaring en ruime kennis op een aangename manier die goed toepasbaar is in je dagelijks leven.”


Babette, over de online workshop-serie Meditate with Me