Selecteer een pagina

Meereizen met de nieuwe maan

9 september 2018

De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid.

Ontdoen van ballast en ruimte maken

Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te herijken. Welke spullen staan eigenlijk in de weg? Welke objecten in huis brengen vreugde en verdienen een plekje waar je het elke dag in het voorbijgaan kunt zien? Maar ook: welke overtuigingen zijn aan vervanging toe? Wat brengt de oorspronkelijke expressie van jouw authentieke zelf naar voren?

Een nieuw hoofdstuk beginnen

De energie van een nieuw begin inbrengen: vandaag zet ik de ramen open, haal ik verse bloemen in huis en plan ik een warm bad vanavond als de rust na de gezinsdrukte teruggekeerd is. Ik breng mijn aandacht bij mijn ademhaling en mediteer. Vandaag open ik een nieuw hoofdstuk in mijn journal en schrijf ik mijn intenties voor komende maand op.

Ik maak ruimte in mezelf voor de plannen die het meest belangrijk voor mij zijn en maak dat visueel door kleine reminders in mijn leefomgeving te plaatsen: een symbolisch object op een nachtkastje, een mooie afbeelding op de koelkast en een kristal die ik deze maand bij mij draag.

Terug naar de essentie: je authentieke zelf

De nieuwe maan is een tijd om te voelen wat echt belangrijk voor je is. Wat de intentie van je meest authentieke zelf is. De meditatie die ik vandaag deel, is een innerlijke reis om je af te stemmen op je oorspronkelijke, authentieke zelf.

geleide meditatie

Je authentieke zelf


Vind voor het beluisteren van deze meditatie een fijne plek waar je niet gestoord kunt worden. Houd een notitieboek bij de hand om na de meditatie aantekeningen te maken over je inzichten of te tekenen wat je tijdens de meditatie hebt ervaren.

Het opschrijven en tekenen helpt je om je ervaring tijdens de meditatie te gronden en te integreren. Ik ben benieuwd wat je van de meditatie vindt <3

Dit artikel delen:

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8-WEEKSE LICHTWERKERSCIRKEL


Lichtwerk begint daar waar je vervuld bent van vertrouwen. In het leven, de liefde en jouw innerlijke leiding. Je ervaart zelf ten diepste dat iedere drempel in het leven een ingang is voor nieuwe levensvervulling. Tegelijkertijd voel je het verlangen om anderen te helpen. Om werkelijk bij te dragen aan de wereld. Door onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden. En het onzichtbare zichtbaar te maken. Op jouw eigen manier.

Tijdens de 8-weekse Lichtwerkerscirkel van Inner Nomads die op 17 oktober 2018 van start gaat, creëer je een voedende en bekrachtigende bedding voor jouw pad. Samen ondersteunen en inspireren we onze innerlijke ontwikkeling en vergroten de impact daarvan op de wereld.

Misschien ook interessant voor jou

CREATING THINGS I WISH EXISTED

    Creating things I wish existed. Dat was het uitgangspunt toen ik nog geen naam, geen logo of duidelijk beeld had van wat uiteindelijk Inner Nomads zou worden. De term 'online retraite' werd me intuïtief toegefluisterd. Online inspiratie en tools die je kunt...

Lees meer

TERUG NAAR JE AUTHENTIEKE ZELF: BEGINT HIER

    Ons authentieke zelf. Authenticiteit is een veelgebezigd begrip tegenwoordig. Wat betekent het nu eigenlijk nog? Voor mij begint die betekenis met een visie op het grotere geheel. Van waaruit ik werk en waarin ik waarheid ervaar. Woorden geven aan waar het om...

Lees meer

VAN CONTROLE HOUDEN NAAR HARTCOHERENTIE

De Intuition Journey Starter Kit is een 5-daagse reis om ons innerlijke kompas te calibreren. We wandelen allemaal in onze eigen tijd en tempo. Elke maand stappen nieuwe reizigers in.  Afstemmen op de elementen voor gronding De journeys die ik maak voor Inner Nomads...

Lees meer