NAVIGATING LIFE FROM WITHIN


Wil je je leven leren navigeren van binnenuit – met je eigen innerlijke kompas? In het online programma Meditate with me neem ik je mee in zes online workshops waarin we deze intentie verdiepen en kracht bijzetten.

Via zes thema’s ga je leren en ervaren hoe je jouw leven van binnenuit kunt navigeren. Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven uit alle windstreken. Maar ik leg ook uit hoe de tools die we gebruiken, zoals meditatie en visualisatie werken: in ons brein en onze energie. 

Alle workshops zijn na aanschaf direct toegankelijk voor jou. Je kunt ze doorlopen in je eigen tijd en tempo. 

Innerlijk reizen om tot onze oorspronkelijke kern van waarheid te komen.

Daar waar we onze authentieke kwaliteiten en voorkeuren treffen. Waar onze kern van creativiteit en innerlijke wijsheid zit. Tijdens de workshops ga je je zintuigen openzetten om de subtiele voorkeuren van je lijf en je geest te voelen. Ervaren dat niets eigenlijk echt vast is. Fluïde leren zijn in het voelen naar waar je je mee wilt omgeven.
 
Van daaruit leren we om meer en meer onze plek in te nemen. 

Door te kiezen voor het uitnodigen van dat wat je verheugt en verwondert. Door je te ontdoen van dat wat de creatieve stroom vanuit je kern blokkeert. 

Hoe je dat doet, is een routekaart die uniek is voor jou. Die kan niemand je laten zien. Die kan alleen jij bewandelen door stap voor stap vanuit je kern te bewegen. Door te vallen en op te staan. Door zelfvergeving en zelfbekrachtiging.

6 WORKSHOPS, 6 THEMA’S


Het leven van binnenuit navigieren, begint bij kiezen voor intentioneel leven. In deze eerste workshop zet ik de belangrijkste uitgangspunten uiteen en nemen we de tijd om onze authentieke intenties via meditatie en journaling te ontdekken.

Wat is creativiteit in essentie en hoe kunnen we onze creativiteit vergroten? In deze workshop leg ik uit welke vormen van meditatie hiervoor geschikt zijn en maken we een innerlijke reis om onze creativiteit te stimuleren, zodat we onze intenties in creatieve zin kracht bijzetten.

Hoe kunnen we helderheid  krijgen over vragen die in ons leven? Hoe krijgen we zicht op wat er in ons leeft en verfijnen ons vermogen om te onderscheiden? In deze workshop gebruiken we visualisatie om onze innerlijke waarneming in te zetten bij wat wij wensen te creëren.

In deze workshop ga ik in op de werking van onze intuïtie. We verkennen hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen én hoe je jouw intuïtieve tools eigen kunt maken. Varen op je intuïtie zal je helpen bij het volgen van de rode draad van jouw manifestaties.

Hoe kunnen we meditatie gebruiken om ons te ontdoen van de blokkades in ons creatieve proces? Ik leg uit hoe meditatie ons zelfhelend vermogen kan activeren. We verkennen hoe we flow creëren waar je het momenteel nodig hebt.

In een intentioneel leven vol creatieve zelfontwikkeling, verschillende percepties, groeiende gevoeligheid en kwetsbare momenten en periodes: Hoe kunnen we in verbinding komen en blijven met onszelf, anderen en the web of life?

INFORMATIE & AANMELDEN


Je krijgt na aankoop direct toegang tot alle zes workshops van Meditate with me die je in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen.

Via zes thema’s ga je ervaren hoe je van binnenuit kunt navigeren door het leven. Je ontvangt oefeningen en opdrachten die je tussentijds thuis kunt vervolgen om je proces te ondersteunen en versterken.

  • Kosten: 149 euro in plaats van 220 euro (incl. btw) – deze zomeraanbieding is geldig tot 15 augustus 2019.
  • Inclusief: zes workshops van twee uur, toegankelijk via een besloten online leeromgeving en oefeningen/opdrachten die je thuis kunt vervolgen.
  • BONUS: voor deelnemers aan deze zomercursus, geef ik een complementaire live Q&A-sessie via Zoom Webinar op woensdag 28 augustus 2019 van 10.00 – 12.00 uur. Je kunt van tevoren je vragen naar mij e-mailen en ontvangt na deze sessie ook een opname.

 

Dit artikel delen:

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer