VAN BINNEN NAAR BUITEN LEVEN  


Wil je meer van binnen naar buiten leren bewegen in het leven? Dan nodig ik je van harte uit voor deze meditatie deep dive. Op 4 juni 2019 zijn we gestart met mijn nieuwe 6-weekse workshopprogramma: Meditate with me. 

Je kunt live/offline meedoen of online via Zoom (webinar). We komen wekelijks samen, offline op dinsdagavond en online op woensdagochtend. Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven. Maar leg ook uit hoe meditatie werkt: in ons brein en onze energie.

Je kunt nog instromen: je kunt je aanmelden om aan te schuiven bij de eerst volgende offline bijeenkomst in Amsterdam. Of je kunt je inschrijven voor het online programma, krijgt dan toegang tot de opnames van de workshops die al geweest zijn en kunt live meedoen met de sessies die nog gepland staan.

Het is mijn intentie om je via zes thema’s te laten ervaren hoe meditatie werkt voor jou en hoe jij het in je leven kunt integreren, zodat je meer van binnen naar buiten kunt leren leven. Je kunt je voor de gehele reeks inschrijven (mét een bonusprogramma) of per workshop.

Toen ik elf jaar geleden begon met mediteren, was dat om mijn hoofd boven water te houden in de overprikkeling van alledag. Vandaag is meditatie voor mij het bewegen door de verschillende lagen van mezelf, mijn ervaring en de wereld. Om helderheid te verkrijgen, balans aan te brengen, me open te stellen voor inspiratie. In de nieuwe teksten die ik onlangs schreef voor deze website, komt als eerste van drie pijlers naar voren: explore.

Meditatie gaat over naar binnen gaan. Het verkennen van onze diepte. Onze Inner Nomad wijst de weg in een wereld vanbinnen. Het is degene die avonturiert door de subtiele dimensies van onze ervaring. 

Mediteren om tot onze oorspronkelijke kern van waarheid te komen.

Daar waar we onze authentieke kwaliteiten en voorkeuren treffen. Waar onze kern van creativiteit en innerlijke wijsheid zit. In meditatie kun je je zintuigen openzetten om de subtiele voorkeuren van je lijf en je geest te voelen. Ervaren dat niets eigenlijk echt vast is. Fluïde leren zijn in het voelen naar waar je je mee wilt omgeven.
 
Van daaruit leren we om meer en meer onze plek in te nemen. 

Door te kiezen voor het uitnodigen van dat wat je verheugt en verwondert. Door je te ontdoen van dat wat de creatieve stroom vanuit je kern blokkeert. 

Hoe je dat doet, is een routekaart die uniek is voor jou. Die kan niemand je laten zien. Die kan alleen jij bewandelen door stap voor stap vanuit je kern te bewegen. Door te vallen en op te staan. Door zelfvergeving en zelfbekrachtiging.

6 WORKSHOPS, 6 THEMA’S


4 & 5 juni 2019 – Van binnen naar buiten bewegen, begint bij kiezen voor intentioneel leven. In deze eerste workshop zet ik de belangrijkste uitgangspunten uiteen en nemen we de tijd om onze authentieke intenties via meditatie en journaling te ontdekken.

11 & 12 juni 2019 – Meditatie kan onze creativiteit vergroten. In deze workshop leg ik uit welke vormen van meditatie hiervoor geschikt zijn en maken we een innerlijke reis om onze creativiteit te verkennen en stimuleren, zodat we onze intenties in creatieve zin kracht bijzetten.

18 & 19 juni 2019 – Meditatie is een manier om helderheid te krijgen over vragen die in ons leven. We krijgen zicht op wat er in ons leeft en verfijnen ons vermogen om te onderscheiden. We gebruiken visualisatie om onze innerlijke waarneming in te zetten bij wat wij wensen te creëren.

25 & 26 juni 2019 – In workshop nummer vier ga ik in op de werking van onze intuïtie. We verkennen hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen én hoe je jouw intuïtieve tools meer eigen kunt maken. Varen op je intuïtie zal je helpen bij het volgen van de rode draad van jouw manifestaties.

2 & 3 juli 2019 – Hoe kunnen we meditatie gebruiken om ons te ontdoen van de blokkades in ons creatieve proces? Ik leg uit hoe meditatie ons zelfhelend vermogen kan activeren. We verkennen hoe we flow creëren waar je het momenteel nodig hebt.

9 & 10 juli 2019 – Hoe ervaren we innerlijke vrede in de drukte van alledag? In deze workshop leg ik uit welke rol ons hart hierbij speelt. Wanneer we harmonie ervaren, ontstaat ruimte voor onze creatieve hartskwaliteiten. We oefenen met diverse manieren om dit te ervaren.

BONUS: STARTER KIT


Als je je aanmeldt voor de volledige reeks van zes Meditate with me workshops à 220 euro, dan krijg je de Inner Nomads Starter Kit cadeau ter waarde van 68 euro. Of je nu offline of online meedoet. Dit is een online programma met lessen en meditaties die je stap voor stap begeleiden naar een complete dagelijkse practice om je eigen energie te managen en zo ruimte te maken voor je authentieke zelf.

 • Van top tot teen: via ontspanning naar lichaamswijsheid;
 • Een stromend geheel: focus op je verticale alignment;
 • Je eigen ruimte zuiveren: energetisch schonen en loslaten;
 • Je energieveld: innemen en opladen;
 • Innerlijke reis: naar je authentieke zelf.

INFORMATIE & AANMELDEN


Wil jij leren om van binnen naar buiten te leven? Tijdens Meditate with me komen we wekelijks samen, offline en online. Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven. Maar leg ook uit hoe meditatie werkt: in ons brein en onze energie. Het is mijn intentie om je via zes thema’s te laten ervaren hoe meditatie werkt voor jou en hoe jij het in je leven kunt integreren, zodat je meer en meer van binnen naar buiten kunt gaan leven. Je ontvangt oefeningen en opdrachten die je tussentijds thuis kunt vervolgen om je proces te ondersteunen en versterken.

Als je instroomt na 4 juni 2019, dan kun je nog instromen: je kunt je aanmelden om aan te schuiven bij de eerst volgende offline bijeenkomst in Amsterdam. Of je kunt je inschrijven voor het online programma, krijgt dan toegang tot de opnames van de workshops die al geweest zijn en kunt live meedoen met de sessies die nog gepland staan.

OPTIE 1: LIVE IN AMSTERDAM


Op dinsdagavond 4 juni 2019 start de offline/live serie van workshops in Amsterdam. Gedurende zes opeenvolgende dinsdagavonden komen we samen met een kleine groep in het centrum van Amsterdam.

Er is beperkt ruimte, dus reserveer snel je plekje als je erbij wilt zijn.

 • Data: 4, 11, 18, 25 juni en 2, 9 juli 2019
 • Tijd: 18.30 – 20.30 uur
 • Locatie: Nieuwe Kerkstraat 8, Amsterdam
 • Kosten: 37,50 euro per workshop
 • Inclusief: kruidenthee, gezonde snacks en oefeningen/opdrachten die je thuis kunt vervolgen.

Afhankelijk van de mix van deelnemende nationaliteiten, geef ik de offline workshops in het Nederlands of Engels.

Je kunt je voor een of meerdere workshops aanmelden via e-mail: miranda@innernomads.com. Vermeld daarbij de datum/data waarop je erbij wilt zijn.

OPTIE 2: live online


Op woensdagochtend 5 juni 2019 starten we de online serie van workshops via Zoom (webinar). Gedurende zes opeenvolgende woensdagochtenden volg je met een groep de workshops online.

Na de live workshop heb je toegang tot de opname in een besloten online leeromgeving, zodat je deze nogmaals of, als je er niet bij kon zijn, alsnog kunt volgen. 

 • Data: 5, 12, 19, 26 juni en 3, 10 juli 2019
 • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
 • Locatie: Online, via Zoom (webinar)
 • Kosten: 220 euro (incl. btw) voor de gehele reeks of 37,50 euro per workshop
 • Inclusief: opname van de workshop in een online leeromgeving en oefeningen/opdrachten die je thuis kunt vervolgen.
 • Bonus (!) Als je je aanmeldt voor de volledige reeks van zes Meditate with me workshops à 220 euro, dan krijg je de Inner Nomads Starter Kit cadeau ter waarde van 68 euro.

Je kunt je op drie manieren aanmelden voor Meditate with me online:

Je kunt je voor een of meerdere workshops aanmelden via e-mail: miranda@innernomads.com. Vermeld daarbij de datum/data waarop je erbij wilt zijn. 

Als je je voor de gehele reeks à 220 euro met het bijbehorende bonusprogramma wilt aanmelden, dan kan dat via de knop ‘online meedoen’  hieronder.

Wil je meer lezen over hoe je mee kunt doen voor een bedrag dat je er op dit moment beschikbaar voor hebt, klink dan op de knop ‘Pay what you can‘.

 

Dit artikel delen:

Misschien ook interessant voor jou

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn telefoongeheugen is vol, mijn mailbox puilt uit en ik heb ongelooflijk veel zin om ons huis te 'ontspullen'. Op diepere lagen voel ik haarfijn waar het wringt en weet ik dat er iets nieuws wil ontstaan. Verlangt om de schaduw uit te gaan en de zon naar zich toe...

Lees meer

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer