lichtwerkerscirkel 2020


Je voelt een diepe innerlijke motivatie in je hart kloppen om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de wereld. Als een oude, maar springlevende belofte die je al lang in je hart meedraagt.

De staat van de wereld en de menselijke evolutie raakt je en vormt tegelijkertijd een belangrijke drijfveer voor je innerlijke werk. Want je weet inmiddels dat je bijdrage bestaat uit het ontvouwen van je eigen pad – van binnenuit.

Lange tijd dacht je misschien dat je een einzelgänger was. Dat je het allemaal zelf moest doen. Alleen. Nog steeds vind je het moeilijk om te leunen. Je wilskracht is geneigd om overuren te draaien en als je eerlijk bent, put het je vaker uit dan je lief is.

Vele harten maken lichtwerk

Je weet uit ervaring dat dit lichtwerkerspad met de nodige zijwegen en obstakels komt. Je weet dat zelfliefde de sleutel is en waarachtige verbinding het slot. Dat je individuele reis verbonden is met een collectieve overgang.

Het is tijd voor radicale zelfzorg en authentieke connectie.

  het begon met een visioen


  Tijdens een innerlijke reis jaren geleden, zag ik een cirkel van lichtwerkers, verbonden van hart tot hart. En ieder bracht een persoonlijke kracht in, naar het midden van de cirkel. Vanuit dit centrum stroomden de gebundelde krachten terug naar elke lichtwerker in de cirkel.

  Verbonden vermenigvuldigden zij hun levenskracht, die direct vanuit de cirkel doorstroomde, via hun lichtlijn het aardegrid in en de aarde over. Naar alle plekken waar het nodig was. Naar alle intentionele zaadjes van hun eigen visioenen voor de aarde en ieders unieke rol daarin.

  Bedding en verbinding voor lichtende voorbeelden

  Vanaf 18 april maart tot medio november 2020 komt een prachtige groep lichtwerkers gedurende acht maanden zeven keer een dag samen in de jaarcirkel van Inner Nomads. Een bedding om jou te ondersteunen en inspireren bij het lichtwerk dat jij te doen hebt.

  De lichtwerkerscirkel is er in de eerste plaats voor verbinding. Met onszelf, met elkaar en verschillende dimensies van de wereld waar wij deel van uitmaken.

  Door je werkelijk te verbinden met je innerlijke reikwijdte, vergroot je de spanwijdte van je bijdrage voor de wereld en kun je je vleugels in vertrouwen spreiden. Door je met andere lichtwerkers te verbinden, vorm je samen een veld van voedende draagkracht, waarin jouw werk een vlucht kan nemen.

  Tijdens elke bijeenkomst schenken we aandacht aan je persoonlijke energie: door ons energieveld te schonen, op te laden en te activeren via aardse en kosmische bronnen van wijsheid, creëren we vruchtbare omstandigheden voor onze groei. 

  Ik heb het hier in het bijzonder over verbinding en groei ten aanzien van onder andere:

  • Een stromend contact met je intuïtie en je hogere zelf;
  • Het afstemmen op jouw en het collectieve hogere bewustzijn;
  • Je bewust omringen met je aardse en spirituele begeleiding;
  • Een heldere, bezielde visie en missie voor jezelf en de aarde;
  • Het belichamen van je ‘hogere zelf’, geaard in het hier en nu;
  • Het integreren van spiritualiteit in je dagelijkse leven.

  We verkennen het lichtwerkerschap, wat het betekent, waar we tegenaan lopen en hoe we er vorm en voeding aan kunnen geven. 

  voor wie?


  • Lichtwerk zie je als jouw creatieve bijdrage aan het grotere geheel.
  • Je weet dat je lichtwerk kan stromen wanneer je vervuld bent van vertrouwen. Vertrouwen in de timing van je leven, in onvoorwaardelijke liefde en in jouw innerlijke wijsheid.
  • Je ervaart zelf ten diepste dat iedere drempel in het leven, iedere schaduwkant, een ingang is voor groei.
  • Je voelt een diepe innerlijke motivatie in je hart kloppen om te blijven vertrouwen, groeien, helen en transformeren.
  • Want tegelijkertijd voel je een natuurlijk verlangen om anderen te helpen. Om de aarde te helpen. Om werkelijk bij te dragen. Door onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden. En het onzichtbare zichtbaar te maken. Op jouw eigen manier.
  • Je verlangt ernaar om meer samen te komen. Gelijkwaardig en gelijkgestemd. Om onvoorwaardelijk te zien en gezien te worden. Omdat je weet dat deze wederkerige getuigenis als een groeiversneller werkt.
  • Of je nu werkzaam bent als zelfstandig ondernemer, manager, yoga teacher, schilder, schrijver, therapeut, healer, zakelijk adviseur, wetenschapper of coach – je weet dat elke denkbare functie tot lichtwerk kan worden.
  • Na het volgen van workshops en trainingen en het lezen van stapels boeken op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, weet je wat jouw vervolgstap is: het volledig vertrouwen op jouw eigen innerlijke bronnen van wijsheid. En het van daaruit manifesteren van jouw missie. 

  WERKWIJZE 


  Maandelijks komen we live samen in Amsterdam in een cirkel van lichtwerkers om je af te stemmen op je eigen innerlijke reis en de bekrachtiging ervan. Je maakt individuele innerlijke reizen waar ik de groep en jou in begeleid. Daarnaast werk je in wisselende tweetallen samen en delen we over onze ervaringen en bevindingen in de cirkel.

  Werkvormen en -gebieden waar we mee gaan werken zijn: 

  • Geleide meditaties;
  • Creatieve oefeningen;
  • Journaling/free writing;
  • Intuïtieve ontwikkeling;
  • Werken met energie;
  • Reading en healing;
  • Betekenisvolle rituelen.

  Elke bijeenkomst heeft een eigen maandthema, waarmee we onze innerlijke reis navigeren, met een focus op het treffen van onze rode draad. Onze persoonlijke lichtlijn. 

  Voor elke samenkomst stem ik intuïtief verschillende lichtwerk-tools af die naar voren komen voor de groep. Een passende combinatie van geleide meditatie, energetische activaties, rituelen en creatieve oefeningen uit verschillende windrichtingen en wijsheidstradities.

  Je krijgt je mooie opdrachten, krachtige oefeningen en meditaties om je proces te verdiepen en ondersteunen. Tussen de live bijeenkomsten hebben we individueel contact via e-mail. 

  Wekelijks of tweewekelijks houd je contact met een groepsgenoot om je ervaringen te delen en te verdiepen.

  Tijdens een complementaire individuele sessie kunnen we dieper ingaan op jouw persoonlijke proces en ondersteun ik je graag bij wat er tijdens jouw proces nodig is en naar voren komt voor verdieping, inzicht en heling. 

  Je ontvangt naar wens een remedie van flower essences, samengesteld op basis van het maandthema.

  INTENTIES


  Tijdens de lichtwerkerscirkel van Inner Nomads, creëer je in 2020 van het voorjaar tot en met het najaar een voedende en bekrachtigende bedding voor jouw pad door je te laten ondersteunen en inspireren.

  De intentie van de lichterwerkerscirkel is om je innerlijke ontwikkeling en de impact daarvan op de wereld te vergroten. Door een diversiteit aan bronnen van wijsheid te verkennen en te ervaren. Door een liefdevolle en onvoorwaardelijke ruimte te scheppen voor jezelf en voor elkaar.

  In onze cirkel van lichtwerkers verbinden we ons met elkaar door kleur te bekennen en elkaars kleuren te koesteren.

  Je voelt je gedragen en gezien, veilig en geïnspireerd. Je voedt je spiritual selfcare practice met maandelijkse begeleiding en verbinding.

  Je ervaart vanuit deze verbinding ondersteuning op jouw pad en het manifesteren van jouw missie. Je durft de stappen te gaan zetten waar je je al lange tijd bewust of onbewust op aan het bezinnen bent.

  2020 PROGRAMMA: MAANDTHEMA’S


  In het lichtwerkersprogramma verweef ik de volgende thema’s als rode draad voor het pad dat we gezamenlijk bewandelen.

  16 mei | Hoe ondersteunt intentioneel leven ons lichtwerkerschap? We bespreken belangrijke uitgangspunten en nemen de tijd om onze oorspronkelijke intenties te ontdekken. We bekrachtigen onze intenties met een lente-ritueel.

  20 juni | There’s no one like you and that is your power. Wie is jouw authentieke zelf? Hoe houd je de focus op je eigen lichtwerkerspad om je oorspronkelijkheid te laten stralen wanneer de mogelijkheden eindeloos lijken?

  23 augustus | Wat is creativiteit in essentie? Hoe ziet jouw creatieve bijdrage eruit? We onderzoeken hoe je via innerlijk reizen je creativiteit vergroot, je creatieve processen stimuleert en je intenties in creatieve zin kracht bijzet.

  20 september | Hoe ontwikkel je je heldere vermogens? Je gaat zelf en met anderen oefenen met het herkennen van intuïtieve informatie via reading. Je leert hoe je je innerlijke waarneming in kunt zetten bij wat je wenst te creëren.

  25 oktober | We gaan dieper in op de werking van je intuïtie en verkennen hoe je je intuïtie verder kunt ontwikkelen. Varen op je intuïtie zal je helpen bij het volgen van de rode draad van jouw manifestatie-processen.

  15 november | Hoe ontdoe je je van conditioneringen en blokkades in je creatieve proces? Je ervaart hoe je je zelfhelend vermogen kunt aanspreken en hoe je flow kunt creëren waar je het momenteel in jouw proces nodig hebt.

  13 december | In een intentioneel leven vol creatieve zelfontwikkeling, verschillende percepties, groeiende gevoeligheid en kwetsbare momenten en periodes: Hoe kun je in verbinding komen en blijven met jezelf, anderen en the web of life?

  PROGRAMMA: ONDERWERPEN EN vragen


  Voorbeelden van vragen die aan bod kunnen komen via afstemming op de groep en de individuele lichtwerkers, in willekeurige volgorde, zijn:

  • Het omarmen van je volledig zintuiglijke en heldere vermogens: hoe zet je je helder zien, helder weten, helder voelen en helder horen in om jouw gaven in de wereld te zetten?
  • Overgave en vertrouwen: hoe neem je jouw positie in als lichtwerker in de evolutie van het menselijk bewustzijn en ascensie?
  • Integratie van ‘ twee werelden’: hoe blijf je spiritueel verbonden en fysiek geaard in het hier en nu?
  • Hoe vormen lichtwerk en schaduwwerk twee kanten van dezelfde medaille en hoe werken deze samen?
  • Hoe transformeer je blokkerende overtuigingen naar inzichten en voedende overtuigingen?
  • Woorden en vorm geven aan jouw waarheid: hoe geef je jouw visie en missie gestalte en wat hoort werkelijk bij jouw creatieve aandeel?
  • Hoe houd je als lichtwerker verbinding met je omgeving, terwijl je je begeeft op het pad van meer en meer leven vanuit je hart? 
  • Hoe kan je jezelf ondersteunen op momenten dat je bang bent dat het vormgeven van jouw verlangens zal mislukken?
  • Angst voor slagen: hoe ga je om met je dieper liggende angst voor wat het betekent als je werkelijk slaagt in je missie?
  • De wereld op je schouders: hoe ga je om met de verantwoordelijkheid die met de impact van jouw lichtwerk gepaard gaat?
  • Hooggevoeligheid: hoe blijf je bij mezelf en stevig op jouw pad in een wereld die kan overprikkelen en overweldigen?
  • Emotioneel kompas: hoe kan je oude emoties loslaten, terwijl je je dagelijkse emoties als krachten inzet op jouw pad?
  • Hoe werk je dagelijks samen in bewuste afstemming met jouw spirituele support team: gidsen, voorouders, krachtdieren en kosmische begeleiding?

  PRAKTISCHE INFORMATIE & INBEGREPEN


  • Zeven voedende, inspirerende en koesterende live bijeenkomsten in Amsterdam van 10.00 – 17.oo uur.
  • Data: za 18 april, za 16 mei, za 20 juni, (een pauze in juli), zo 23 augustus, zo 20 september, zo 25 oktober en medio november 2020.
  • Je krijgt krachtige opdrachten, oefeningen en geleide meditaties om je proces te verdiepen en ondersteunen.
  • Tussen de live bijeenkomsten hebben we individueel contact via e-mail. 
  • Wekelijks of tweewekelijks houd je contact met een groepsgenoot om je ervaringen te delen en te verdiepen.
  • Je ontvangt naar wens een remedie van bloemen-essences, samengesteld op basis van het maandthema.
  • Je krijgt een individuele sessie met mij in de praktijk die we in de loop van de maanden in overleg inplannen.

  KOSTEN & INSCHRIJVING


  Kosten: 1495 euro incl. 21% btw – betaling in twee of drie termijnen is mogelijk. De nota voor coaching kun je als zelfstandig ondernemer gebruiken voor fiscale doeleinden. Als je in dienst bent, kun je navraag doen bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of je persoonlijk ontwikkelingsplan).

  Aanmelden: Je kunt je aanmelden via een e-mail naar miranda@innernomads.com. Of via de inschrijfknop hieronder. Mocht je in twee of drie termijnen willen betalen, laat het mij dan weten via je e-mail.

  Liever eerst even kennismaken en/of overleggen? Graag maak ik kennis tijdens een (kosteloos) persoonlijk gesprek van driekwartier in de praktijk in Amsterdam (WG-plein) of via Zoom.

  Reacties van deelnemers aan programma’s van Inner Nomads:

  Met jou en de andere lichtwerkers hebben we tijdens de samenkomsten licht laten schijnen op alles wat diep van binnen is, dat daar klaarligt om gezien, gevoeld en gehoord te worden met ons hart.

  De verbinding, het delen, herkennen, de bewustwording dat we al zolang samen hetzelfde leven leven, dat heb ik tijdens de bijeenkomsten ervaren.

  Els, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

  De lichtwerkerscirkel is een hele mooie ervaring geweest die ik niet had willen missen. De bijeenkomsten waren momenten van rust, diepgang en echt samenzijn. Zeer welkom in de drukte en chaos van het gewone leven.

  Miranda schept de essentiële basisvoorwaarden; een veilige en welkome sfeer met ruimte voor iedereen en ook voor lichtheid en lachen.

  Bijzonder is hoe ze altijd de juiste woorden weet te vinden die de kern raken en haar begeleide meditatie zijn prachtig.

  Door al het delen en luisteren naar elkaar, groeide er een bijzondere verbinding in de groep. Ik kwam er elke keer blij en opgeladen vandaan en uiteindelijk heeft het me meer bij mezelf gebracht. Ik kan het iedereen zondermeer aanraden!

  Darina, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

  De Lichtwerkerscirkel heeft me een schat aan inspiratie, verdieping en inzichten gebracht. Miranda weet een fijne sfeer neer te zetten waarin alles mag en kan zijn.

  Naast de innerlijke reizen en rituelen vanuit verschillende tradities, vond ik ook het oplopen met andere vrouwen, allen in verschillende levensfasen, een rijke ervaring waar ik mezelf en mijn uitdagingen op nieuwe manieren aan heb kunnen spiegelen.

  Hoe je vanuit jouw licht jouw leven kan leven, daarvoor vind je in de Lichtwerkerscirkel de handvatten, verstilling en inspiratie. ❤

  Kirsten, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

  De innerlijke kracht van Miranda en Inner Nomads kwamen voor mij tot uiting in dit mooie programma.

  De omstandigheden die zij biedt, zorgde ervoor dat ik die zaken in mezelf kon uitnodigen: rust, liefde, geloof en vertrouwen. Dank dat je er bent.

  Sandra, deelnemer Meditate with Me 2019

  Deze innerlijke reis neemt je mee op weg naar een waarachtig leven. Door middel van meditatie en visualisatie kom je steeds dichter bij jezelf en je eigen waarheid.

  Miranda deelt haar ervaring en ruime kennis op een aangename manier die goed toepasbaar is in je dagelijks leven.

  Babette, deelnemer Meditate with Me 2019

  Lieve Miranda, dank dat ik deel mocht nemen aan Meditate with Me. Ik vond het een prachtige reis.

  Dank voor al je tips, je inspiratie, de mogelijkheid tot uitwisseling en natuurlijk je open hart. Veel liefs!

  Stella, deelnemer Meditate with Me 2019

  Een liefdevolle workshop die je inzicht geeft in je innerlijke wereld.

  Deelnemer Meditate with Me 2019

  Challenge_Over Miranda_240416

  Miranda Slaman (1979) is oprichtster van Inner Nomads. Als innerlijke reisbegeleider nodigt ze je uit om je levenscreativiteit te voelen, je perceptie te verfijnen, je intuïtie te ontwikkelen en je zelfhelend vermogen aan te spreken. Zo zul je de punten weten te verbinden van je innerlijke leidraad.

  Miranda heeft een achtergrond van ruim achttien jaar in zakelijke communicatie en creatieve strategie, Daarnaast bewandelde zij actief een innerlijk leerpad via de wereld van filosofie, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, psychologie, spirituele en sjamanistische tradities.

  Ze herontdekte haar heldere vermogens, ontwikkelde haar healing- en readingkwaliteiten en brengt deze in tijdens individuele sessies, groepstrainingen en (online) retraites en workshops.

  Meer over Inner Nomads en Miranda, lees je hier.