Selecteer een pagina

De missie van Inner Nomads is om deuren te openen naar jouw persoonlijke verruiming en authenticiteit. Het is de intentie van Inner Nomads Journeys als toegankelijke, heldere bakens te dienen voor jou als je je, net als ik, met nieuwsgierigheid en openheid wilt toewijden aan deze innerlijke reis. Aan een leven in alignment met je oorspronkelijke zelf.

INNER NOMADS JOURNEYS 2018/2019

Een collectie tools voor: exploring the journey within


Tijdens de online retraites van Inner Nomads betreden we ons domein vanbinnen. Om terug te keren naar ons centrum en van daaruit te ontdekken, beleven en creëren. Om te transformeren wat ons niet meer dient en te luisteren naar onze werkelijke behoeftes en dromen. We ontwikkelen de verbinding met onze intuïtie en verhogen onze trillingsfrequentie. Zo zetten we de stappen terug naar ons authentieke zelf.

Je doorloopt de materialen in je eigen tijd en tempo. Elke dag bevat een variërende, zorgvuldig samengestelde combinatie van tools voor kennis, onderzoek en ervaren. Zoals video’s met uitleg en persoonlijke ervaringen, geleide meditaties in audiobestanden, uitgeschreven oefeningen en zinvolle vragen voor onderzoek en journaling. De materialen van de journeys blijven ongelimiteerd toegankelijk voor je na inschrijving.

De enige tools die je nodig hebt om deze workshops te volgen zijn je toewijding, een journal, een pen en een koptelefoon.

Open je intuïtie | Tijdens deze online introductieles via live audio leg ik uit wat de potentie is van je intuïtie voor je persoonlijke ontwikkeling. Ik deel mijn visie op de rol van intuïtie in de tijd waarin wij nu leven en neem je mee op een innerlijke reis om verbinding te maken met jouw heldere kwaliteiten. Je kunt een opname van deze introductieles kosteloos aanvragen. Meer informatie en opname aanvragen.

Opname aanvragen

Intuition Journey Starter Kit | Tijdens deze digitale workshop, brengen we je bewuste aandacht bij wat er in jouw leeft op verschillende lagen van je beleving. Door te werken met de cursusmaterialen, creëer je de innerlijke en energetische omstandigheden om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen en te verfijnen. 5 dagen/MODULES. start volgende ronde: 7 MEI 2018. Aanmelden en meer informatie

Start: 7 mei 2018

Inschrijving: OPEN

Deep Intuition Journey | In de Deep Intuition Journey ervaren we verdiepende tools voor het vergroten van je verbinding met je intuïtie. Onderwerpen zoals energetische perceptie, symbolen en archetypen, gidsen, voorouders, krachtdieren, innerlijk kind en chakrahealing komen aan bod. 5 dagen/MODULES. Verwacht: mei 2018. Inschrijving open: april 2018. Aanmelden voor updates.

Verwacht: mei 2018

Inschrijving open: apr 2018

Medicine Wheel Journey | Tijdens de Medicine Wheel Journey nodig ik je uit om met mij mee te wandelen langs het levenswiel of medicijnwiel: een eeuwenoud archetype voor de cyclus van het leven. Elke windrichting belichaamt onze fysieke, emotionele, psychologische en spirituele krachten. Het zijn krachten waar wij, door zuiver en liefdevol af te stemmen, onbeperkt gebruik van kunnen maken. 2 dagen/MODULES. Verwacht: juli 2018. Inschrijving open: juni 2018. Aanmelden voor updates.

Verwacht: jul 2018

Inschrijving open: jun 2018

Chakra Flow Journey | In de Chakra Flow Journey (voorheen: Inner Flow) neem ik je in zeven dagen mee langs de zeven hoofdchakra’s: de kenmerken, zinvolle vragen voor onderzoek en journaling, tools en zelfzorg-oefeningen voor balanceren en activeren. 7 dagen/MODULE. Verwacht: augustus 2018. Inschrijving open: juli 2018. Aanmelden voor updates.

Verwacht: aug 2018

Inschrijving open: jul 2018

Self-Healing Journey | In de Self-Healing Journey onderzoeken we verschillende invalshoeken, oefeningen en tools voor het activeren van ons zelfhelend vermogen. Onderwerpen als healing, zelfliefde en self care komen aan bod. 6 dagen/MODULES. Verwacht: november 2018. Inschrijving open: oktober 2018. Aanmelden voor updates.

Verwacht: nov 2018

Inschrijving open: okt 2018

Manifestation Journey | In de Manifestation Journey doorlopen we het proces van bewuste, creatieve manifestatie: wat is manifestatie, hoe kunnen we het bewust toepassen op ons leven en op wat wij wensen te creëren? 8 dagen/MODULES. Verwacht: februari 2019. Inschrijving open: januari 2019. Aanmelden voor updates.

Verwacht: feb 2018

Inschrijving open: jan 2018