JOURNEY INTO YOU


Voel je dat je eraan toe bent om jouw persoonlijke en spirituele groei een diepe impuls te geven? Om je innerlijke reis met zelfcompassie en nieuwsgierigheid aan te gaan? Dan nodig ik je van harte uit om zeven maanden lang mee te reizen met Journey into you: een programma voor liefdevol zelfonderzoek en bewustwording.

 

Op 2 september 2019 begint Journey into you, een online en offline programma van zeven maanden en zeven modules die je inspiratie, handvatten en begeleiding bieden voor jouw innerlijke reis. Je kunt Journey into you volledig online volgen. Of online én offline meereizen tijdens de live/offline bijeenkomsten.

We richten onze aandacht op zeven levensgebieden, de zeven hoofdchakra’s, gaan werken met de elementen en gebruiken benaderingen uit verschillende tradities – gecombineerd met inzichten uit hedendaags onderzoek. Journey into you is een bron voor zelfonderzoek, bewustwording en zelfrealisatie.

Samen online op reis: toolkit voor zelfonderzoek en bewustwording

Je krijgt elke maand online toegang tot een nieuwe module met tools voor jouw innerlijke ontdekkingstocht: inspiratiesessies op video, lessen en meditaties in audiobestanden, creatieve oefeningen en oefeningen voor zelfzorg, beschreven in een zorgvuldig vormgegeven werkboek.

Verdiepende trainingsgroep en persoonlijke benadering 

Als je ook deelneemt aan de offline trainingsgroep, komen we maandelijks samen in Amsterdam. De invulling van deze bijeenkomsten is aanvullend op het online programma en stel ik samen in afstemming op de groep. Deze invulling zal aansluiten op de persoonlijke intenties, thema’s en behoeften van de deelnemers. Zo bieden de bijeenkomsten ondersteuning en verdieping. Bovendien is het heel fijn én inspirerend om samen te komen en je ervaringen te delen.

DE ROUTEKAART

7 modules in 7 maanden


Je kunt ervoor kiezen om deze cursus volledig online te volgen. Je krijgt dan elke maand toegang tot een nieuwe module, treft medereizigers online in de besloten Facebook-groep waarin ik via Facebook live ondersteuning en uitleg geef. Samen met een trainingsgroep zullen we ook offline de reis maken: we komen maandelijks samen tijdens een training in Amsterdam om dieper op de materie in te gaan, elkaar te inspireren, samen te mediteren, onze creativiteit te laten stromen en ervaringen te delen.

Je logt in op de besloten online omgeving van Inner Nomads waar je toegang krijgt tot de zeven modules van de Inner Flow online retraite.

Mag jij er helemaal zijn? In deze module gaan we in op onze gronding, de wijsheid van ons lichaam en onze innerlijke veiligheid. Jij bent de aarde waarop alle dingen rusten.
Je gevoelswereld als wegwijzer. In deze module duiken we in onze emoties, verlangens en creativiteit. Het element water leert ons over de kracht van verandering.
Werken jouw ego en ziel samen in balans? Deze maand werken we met de thema’s wilskracht, autonomie en eigenmacht. Het element vuur leert ons over transformatie.
Heb jij net zoveel compassie voor jezelf als voor anderen? Op de helft van onze reis verkennen we het leven vanuit ons hart: over troost, verbinding en liefde.
Durf jij jouw waarheid te uiten? Nu gaan we de ether in: de sfeer van trillingen, geluid en communicatie. Over werkelijk luisteren en het recht van spreken.
Vertrouw jij op het helder zien van jouw innerlijke visie? In deze module verdiepen we ons in de kracht van visualisatie en symbolen, inzicht en illusies.
Laat jij je leiden door jouw innerlijke wijsheid? In deze module gaan we in op ons kosmisch bewustzijn en het herprogrammeren van onze overtuigingen.

DE INTENTIES


 • Je persoonlijke groei en bewustwording een diepe impuls geven;
 • Je levensthema’s onderzoeken voor innerlijke bevrijding;
 • In je eigen kracht komen door jezelf meer en meer te omarmen; 
 • Leren vertrouwen op jouw intuïtie en helderheid;
 • Dichtbij je ware, authentieke zelf komen;
 • Kennis over en ervaring met chakrapsychologie en elementenleer;
 • Je eigen, oorspronkelijke creativiteit hervinden;
 • Zorgvuldig met je eigen energie leren omgaan en balanceren;
 • Het niet meer allemaal alleen doen, voor de verdieping die jij nodig hebt;
 • Een ondersteunende groep gemotiveerde gelijkgestemden;
 • Zorgvuldige, respectvolle en liefdevolle begeleiding van mij.

MIX VAN MATERIALEN


Voor alle materialen van Journey into you, combineer ik verschillende tradities en bronnen van wijsheid tot toegankelijke en levendige materie. De stof deel ik in de vorm van:

 • inspiratiesessies op video;
 • geleide meditaties in audiobestanden;
 • audiolessen met verdiepende inspiratie;
 • creatieve oefeningen en affirmaties;
 • self care tips en rituelen;
 • zorgvuldig vormgegeven werkboek (pdf);
 • een bronnenlijst ter referentie en voor verdere verdieping;
 • ondersteuning en uitleg via Facebook live.

Bonussen: Bij je inschrijving voor het online programma van Journey into you, ontvang je gratis het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum. Als je bovendien meedoet aan de maandelijkse offline trainingsgroep, krijg je ook het Inner Journey Starter Kit Meditatiealbum cadeau.

Voor het delen van inspiratie en ervaringen is er voor zowel het online als het offline programma een aparte besloten groep op Facebook, waarin we contact met elkaar en andere deelnemers hebben.

BONUS 1: MEDITATIEALBUM


Bij jouw deelname aan het online progamma van Journey into you, krijg je het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum (audio download) ter waarde van € 24 cadeau! Zes krachtige meditaties die je Inner Nomad zullen inspireren:


 • Levensboom: een meditatie die je helpt gronden en verbinding ervaren;
 • Zelfreflectie: een visualisatie waarmee je naar jezelf en je eigen gedrag kunt kijken;
 • Verandering: een visualisatie voor het aanbrengen van verandering in je leven;
 • Intuïtie Raadplegen: een meditatie waarin je contact maakt met je innerlijke wijsheid;
 • Overvloed: een inner journey waarin je je eigen overvloed ervaart;
 • Helderheid: een meditatie waarin je je energieveld opschoont en oplaadt.

JOURNEY BONUS 2: STARTER KIT


Bij jouw deelname aan zowel het online als offline programma van Journey into you, krijg je naast het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum bovendien de Inner Journey Starter Kit cadeau ter waarde van € 68.

Lessen en meditaties die je stap voor stap begeleiden naar een complete dagelijkse practice om je eigen energie te managen. Om zo ruimte te maken voor je authentieke zelf.

 • Van top tot teen: via ontspanning naar lichaamswijsheid;
 • Een stromend geheel: focus op je verticale alignment;
 • Je eigen ruimte zuiveren: energetisch schonen en loslaten;
 • Je energieveld: innemen en opladen;
 • Innerlijke reis: naar je authentieke zelf.

BETALING IN TWEE TERMIJNEN IS MOGELIJK: DIT KUN JE AANGEVEN BIJ JE AANMELDING VIA E-MAIL

BETALING IN DRIE TERMIJNEN IS MOGELIJK: DIT KUN JE AANGEVEN BIJ JE AANMELDING VIA E-MAIL

WANDEL JE MET ONS MEE?


Ik zie ernaar uit om deze innerlijke reis met je te delen. We werken zowel online als offline met een beperkt aantal deelnemers, zodat persoonlijk contact via e-mail, in de Facebook-groep en tijdens de live bijeenkomsten gewaarborgd blijft.

Want ik geloof dat aandacht, focus, samenkomen en delen tijdens de innerlijke reis van essentieel belang zijn om het meeste uit de ervaring te halen. Voor jouw persoonlijke en spirituele groei.

Mijn rol is holding the space, intuïtieve afstemming, begeleiding en inspirerende handreikingen. De materialen van de online cursus kun je grotendeels downloaden en blijven ook na deze zeven maanden beschikbaar voor jou.

Je kunt Inner Nomads volgen via www.innernomads.com of via:

OVER MIJ


Mijn naam is Miranda, freelance communicatieadviseur, trainer, coach en oprichtster van Inner Nomads. Ik inspireer en begeleid hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers bij de manifestatie van hun missie. Daarnaast adviseer ik merken en bedrijven op het gebied van communicatie, creatieve strategie en storytelling.

In de afgelopen tien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.