Selecteer een pagina

Je manifestaties kracht bijzetten

3 augustus 2019

Je eigen legende leven. De kracht van mythes pulseert al duizenden jaren in ons collectieve bewustzijn. Onze intuïtie kent de taal van symboliek en archetypen die via deze mythes tot ons spreken.

Archetypen nodigen ons uit om met het leven te communiceren op de meest directe manier die mogelijk is. Op de meest persoonlijke manier die bestaat.

Namelijk, op de manier waarop jij betekenis geeft aan het leven. Hoe het leven bij jou binnenkomt. Hoe jij daarop reageert. In je hoofd, je hart en je handelen.

Jouw manifestatiekracht is gelegen in het leren herkennen van deze intieme taal die in jou leeft. Via jou leeft.

Zodat je in gesprek kunt gaan. Van hart tot hart uitwisselen. Kunt gaan dansen met het leven. Wetende dat je elke danspas die je gevoelsmatig neemt, kunt vertrouwen.

Want je volgt de melodie van je eigen leven.

Het hart van jouw manifestatiekracht

Speciaal voor de Leeuwenpoort die zich vanaf 24 juli begon te openen, met een hoogtepunt op 8 augustus 2019 en zal sluiten op 12 augustus, nam ik een geleide meditatie op. Tijdens deze innerlijke reis verkennen we het archetype van de Leeuwenpoort, die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht. Van jouw creativiteit. 

Wat je ook in je leven wenst te brengen: deze innerlijke reis is gemaakt om je te bekrachtigen in jouw creatieve proces. Een proces van loslaten, ontvangen en vieren.

De Leeuwenpoort: historische en astrologische achtergrond

De Leeuwenpoort is een kosmische constellatie die op 8 augustus plaatsvindt, vlak na het Egyptische nieuwjaar op 26 juli. Voor de oude Egyptenaren was de ‘blauwe ster’ Sirius sinds een tijd weer aan de horizon te zien en kondigde het nieuwe jaar aan.

Sirius is een ster van het astrologische teken Kreeft en staat ook wel bekend als onze spirituele zon. In het Oude Egypte viel het rijzen van Sirius samen met het overstromen van de Nijl. Zij zagen dit als een geschenk van voorspoed en vruchtbaarheid.

Terwijl onze zon verantwoordelijk is voor het voeden van onze fysieke lichamen, zeker wanneer deze in het teken Leeuw staat, is Sirius verantwoordelijk voor het voeden van onze spirituele lichamen. Energetisch gezien, staat de Leeuwenpoort dan ook voor de mogelijkheid om een nieuwe energie en een verhoogd bewustzijn ervaren.

Er kunnen grote veranderingen plaatsvinden rond het Egyptische Nieuwjaar en de Leeuwenpoort op gebied van wonen, werk, relaties en gezondheid. De stappen die je graag wil maken, maar wat vooralsnog door omstandigheden nog niet lukte, kun je nu kracht bijzetten.

DE MANIFESTATIE MEDITATIE

De Leeuwenpoort-energie bouwt zich op vanaf 26 juli, is op zijn hoogtepunt op 8 augustus en werkt nog door tot 12 augustus 2019. De meditatie zelf is en blijft bovendien een innerlijke reis die online beschikbaar blijft voor jou en die je kunt blijven gebruiken in je eigen meditatie practice.

Aanmelden en werkwijze

Door op de knop hieronder te klikken, kun je je boeking bevestigen en betalen. Aansluitend kun je de online meditatieruimte met de inleidende video en de audiobestanden (de meditatie met én zonder achtergrondmuziek) vinden in Inner Nomads Place.

Hier kun je inloggen met de gegevens die je bij het aanmaken van je profiel invult. Je kunt je wachtwoord zo nodig nog aanpassen. Je ontvang hierover ook een aparte e-mail vanuit WordPress. Mocht je deze niet direct kunnen vinden: mogelijk is dit bericht in je spambox of reclamefolder terecht gekomen.

€ 16 (incl. btw)

Dit artikel delen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien ook interessant voor jou

Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer
Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn telefoongeheugen is vol, mijn mailbox puilt uit en ik heb ongelooflijk veel zin om ons huis te 'ontspullen'. Op diepere lagen voel ik haarfijn waar het wringt en weet ik dat er iets nieuws wil ontstaan. Verlangt om de schaduw uit te gaan en de zon naar zich toe...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer