Je manifestaties kracht bijzetten

3 augustus 2019

Je eigen legende leven. De kracht van mythes pulseert al duizenden jaren in ons collectieve bewustzijn. Onze intuïtie kent de taal van symboliek en archetypen die via deze mythes tot ons spreken.

Archetypen nodigen ons uit om met het leven te communiceren op de meest directe manier die mogelijk is. Op de meest persoonlijke manier die bestaat.

Namelijk, op de manier waarop jij betekenis geeft aan het leven. Hoe het leven bij jou binnenkomt. Hoe jij daarop reageert. In je hoofd, je hart en je handelen.

Jouw manifestatiekracht is gelegen in het leren herkennen van deze intieme taal die in jou leeft. Via jou leeft.

Zodat je in gesprek kunt gaan. Van hart tot hart uitwisselen. Kunt gaan dansen met het leven. Wetende dat je elke danspas die je gevoelsmatig neemt, kunt vertrouwen.

Want je volgt de melodie van je eigen leven.

Het hart van jouw manifestatiekracht

Speciaal voor de Leeuwenpoort van 2019 nam ik een geleide meditatie op. Tijdens deze innerlijke reis verkennen we het archetype van de Leeuwenpoort, die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht. Van jouw creativiteit. 

Wat je ook in je leven wenst te brengen: deze innerlijke reis is gemaakt om je te bekrachtigen in jouw creatieve proces. Een proces van loslaten, ontvangen en vieren.

De Leeuwenpoort: historische en astrologische achtergrond

De Leeuwenpoort is een kosmische constellatie die op 8 augustus plaatsvindt, vlak na het Egyptische nieuwjaar op 26 juli. Voor de oude Egyptenaren was de ‘blauwe ster’ Sirius sinds een tijd weer aan de horizon te zien en kondigde het nieuwe jaar aan.

Sirius is een ster van het astrologische teken Kreeft en staat ook wel bekend als onze spirituele zon. In het Oude Egypte viel het rijzen van Sirius samen met het overstromen van de Nijl. Zij zagen dit als een geschenk van voorspoed en vruchtbaarheid.

Terwijl onze zon verantwoordelijk is voor het voeden van onze fysieke lichamen, zeker wanneer deze in het teken Leeuw staat, is Sirius verantwoordelijk voor het voeden van onze spirituele lichamen. Energetisch gezien, staat de Leeuwenpoort dan ook voor de mogelijkheid om een nieuwe energie en een verhoogd bewustzijn ervaren.

Er kunnen grote veranderingen plaatsvinden rond het Egyptische Nieuwjaar en de Leeuwenpoort op gebied van wonen, werk, relaties en gezondheid. De stappen die je graag wil maken, maar wat vooralsnog door omstandigheden nog niet lukte, kun je nu kracht bijzetten.

DE MANIFESTATIE MEDITATIE

De Leeuwenpoort-energie bouwde zich op vanaf 26 juli, was op zijn hoogtepunt op 8 augustus en werkte door tot 12 augustus 2019. De meditatie zelf is en blijft bovendien een krachtige innerlijke reis om je manifestaties kracht bij te zetten. De materialen blijven online beschikbaar voor jou en kun je blijven gebruiken in je eigen meditatie practice.

Bestellen en werkwijze

Door op de knop hieronder te klikken, kun je je boeking bevestigen en betalen. Aansluitend kun je de online meditatieruimte met de inleidende video en de audiobestanden (de meditatie met én zonder achtergrondmuziek) vinden in Inner Nomads Place.

Hier kun je inloggen met de gegevens die je bij het aanmaken van je profiel invult. Je kunt je wachtwoord zo nodig nog aanpassen. Je ontvang hierover ook een aparte e-mail vanuit WordPress. Mocht je deze niet direct kunnen vinden: mogelijk is dit bericht in je spambox of reclamefolder terecht gekomen.

€ 16 (incl. btw)

Dit artikel delen: [ssba-buttons]