Je intuïtie spreekt 

Wanneer je leert werken met je intuïtie, kom je er meer en meer achter… Dat er méér is.

Er is meer dan wat iemand zegt. Je voelt ook zijn of haar energie en merkt op of het gezegde en de energie in lijn zijn met elkaar. Of niet. Als je verder invoelt, krijg je inzicht in de invloed van autoriteit in het leven van deze persoon en hoe de eigen waarheid  daarmee wordt gekleurd of onderkend.

Er is meer dan wat iemand doet. Je voelt de beweegreden en of de motivatie vanuit zijn of haar essentie komt, of van buitenaf. Als je verder invoelt, kom je erachter welk intrinsiek deel van deze persoon hierdoor op de achtergrond is komen te liggen en zich aandient voor integratie.

Er is meer dan wat iemand niet doet. Je voelt de weerstand en het vacuüm waarin een overtuiging in een vicieuze cirkel rond beweegt. Als je verder invoelt, kun je achterhalen waar deze rondgang is gestart en hoe het heeft ontwikkelt in gevoelens van machteloosheid misschien, of schuldgevoel.

Wanneer je leert te werken met je intuïtie, kom je erachter wat stagneert, weerhoudt en blokkeert. Je komt erachter dat er bewegingsruimte is, keuzevrijheid en potentie voor groei. Groei in de richting van je waarachtigheid. Ontwikkeling op het pad naar het leven van je essentie. Het herinneren en leven van je authentieke zelf.

Allereerst volg je dit pad in jezelf, naar jezelf en voor jezelf. Zodat je meer en meer helderheid hebt over deze processen in jezelf. Vanuit dienstbaarheid aan jezelf, volgt dienstbaarheid aan een ander. Altijd en nadrukkelijk mét toestemming van de ander.

In de intuïtieve coaching die ik aanbied, ben ik een spiegel of co-navigator van je innerlijke wereld, om je te begeleiden bij het verder invoelen van jouw kwaliteiten en jouw wensen. Bij het opmerken wat je tegenhoudt of juist stimuleert om deze helemaal te leven.

Je bent van harte welkom om te delen welke ondersteuning je zoekt en om een afspraak te maken, via miranda@innernomads.com

Liefs,

Miranda.