Je innerlijke balans opmaken

20 oktober 2017

Oktober nodigt ons uit om ons te bezinnen op de afgelopen lente en zomer: wat heb je gevoeld, gedaan, gekozen, gewenst en gewild? Hoe kwam je bezieling tot uiting en wat heb je gecreëerd?

Onze ervaringen en verworvenheden bezien vanuit een stille, innerlijke blik opent ruimte en overzicht. We beoordelen zonder te veroordelen en staan stil bij wat we hebben geoogst.

We maken de innerlijke balans op en kijken wat we ermee kunnen doen: hoe brengen we bezieling in ons dagelijks leven in? Hoe waarborgen we onze innerlijke harmonie temidden van details en onrust?

Om onszelf met focus en een doorvoelde intentie te laten omhullen door de groeiende donkerte in de tijd naar de winterzonnewende op 21 december 2017 toe.

Jouw innerlijke balans opmaken met Inner Nomads

Van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november 2017 deel ik dagelijks via e-mail inspiratie en aanwijzingen voor het opmaken van jouw innerlijke balans:

  • Zeven verschillende levensgebieden;
  • Heldere vragen om te beoordelen zonder te veroordelen;
  • Creatieve oefeningen en meditaties om tot jouw kern te komen.

Zeven dagen lang, elke dag een e-mail met inspiratie & tools in je mailbox. Deelname is gratis. Deze online retraite is inmiddels afgelopen en gesloten. Ik ben van plan om in het voorjaar weer het opmaken van onze innerlijke balans te begeleiden. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief op de homepage om op de hoogte gehouden te worden.

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
De kracht van zachtheid

De kracht van zachtheid

    Wat ik regelmatig terugkrijg van degenen die met mij zijn meegegaan op een innerlijke reis, is de zachtheid waarmee ze zichzelf hebben kunnen benaderen in het proces. Een mooier compliment kan ik niet bedenken, omdat ik ook ervaar hoe belangrijk dit...

Lees meer