Je eigen plek innemen

27 juli 2019

Destijds dacht je je veiligheid te verdedigen door je behoeftes te negeren. Door je op te werpen als alleskunner en overalzijner. Alles behalve voor jezelf zorgen. Overal behalve bij jezelf blijven.

Tot er een wereld openging – met horten en stoten. Het was niet alsof er een poort openging met engelengezang. Geen tromgeroffel en trompetgeschal. Nee, er ontstond een wereld: traan voor traan, zucht na zucht. Waarin schaamte werd afgeschraapt en moed werd gecultiveerd.

Een rijkdom waarin je je ware impact ervaart door je eigen plek in te nemen. Waar alles kan. Waar overal is. Want je richt het zelf in. Met jouw kleuren. Jouw eigenaardigheden. Het interieur valt samen met het exterieur. 

Je bent thuis.

#yourinnernomad

Liefs, Miranda

uitnodiging 

Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn intuïtie? Alle antwoorden liggen in jou. 

Tijdens de Innerlijk Kompas masterclass neem ik je mee om samen op verkenning te gaan. Om je eigen koers te varen met je innerlijke kompas. Om jouw eigen plek in te nemen. Hieronder kun je de opname van deze masterclass aanvragen. Na inschrijving ontvang je direct de link naar de opname.

Dit artikel delen: [ssba-buttons]

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer