INTUITION JOURNEY STARTER KIT

introductieworkshop intuïtieve ontwikkeling en persoonlijke energiemanagement

Op 7 mei 2018 start de derde ronde van de Intuition Journey Starter Kit, een digitale introductieworkshop waarin ik je begeleid bij het vergroten van je ontvankelijkheid voor je intuïtie en het managen van je eigen energie.

Ik geloof dat we allemaal de beschikking hebben over intuïtieve vermogens. Het vergt echter oefening om een heldere en zuivere verbinding te maken.

Tijdens deze 5-daagse online retraite, brengen we je bewuste aandacht bij wat er in jou leeft op verschillende lagen van je beleving. Door te werken met de cursusmaterialen, creëer je de innerlijke en energetische omstandigheden om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen en te verfijnen.

Zo wordt de communicatie van je intuïtie steeds duidelijker en leer je er meer en meer op te vertrouwen. Bovendien leer je bewuster om te gaan met je eigen energie en die van anderen.

Want onze wereld is er klaar voor. We worden uitgenodigd om mee te stromen van het informatietijdperk naar het intuïtietijdperk. Als je dit leest, zal de uitnodiging ook jou niet zijn ontgaan. Om te kiezen voor leven van binnenuit – vanuit vrijheid en creativiteit.

Maar waar en hoe te beginnen? In dit filmpje dat ik maakte voor de communicatie van de eerste ronde, leg ik je uit wat je gaat leren tijdens de Intuition Journey Starter Kit.

5-daagse ONLINE RETRAITE

Je energie managen en je verbinden met je intuïtie


In deze 5-daagse online retraite begeleid naar een complete dagelijkse practice om je eigen energie te managen en je te verbinden met je intuïtie.

Enerzijds om actief je eigen ruimte in te leren nemen en de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen energie. Anderzijds om je sensiviteit in te zetten voor een heldere verbinding met je intuïtie en ruimte te maken voor je authentieke zelf.

De Intuition Journey Starter Kit is een introductieworkshop die de basis vormt voor de andere online workshops die voor dit jaar staan gepland, respectievelijk: Deep Intuition Journey, Medicine Wheel Journey, Self-Healing Journey en Manifestation Journey.

TOOLS | De enige tools die je nodig hebt om deze workshop te volgen zijn een journal, een pen en een koptelefoon om te luisteren naar de geleide meditaties die ik heb opgenomen.

INHOUD | Deze workshop bestaat uit uitgeschreven oefeningen, zinvolle vragen voor journaling en opgenomen geleide meditaties.

TOEGANG | Vanaf 7 mei 2018 heb je direct toegang tot alle materialen in de online retraiteruimte. Op die dag ontvang je om 6 uur ‘s ochtends een e-mail van mij met alle informatie over inloggen en werkwijze. Je kunt de lessen in je eigen tijd en tempo volgen. Je behoudt voor onbeperkte tijd toegang tot de materialen.

CADEAU | Direct bij de aanschaf van de Intuition Journey Starter Kit, ontvang je in de mail de link naar de geleide meditatie ‘Bibliotheek van de ziel’. Om je innerlijke wijsheid te raadplegen via een bijzondere visualisatie.

Deze informatie delen: [ssba-buttons]
Inclusief btw

“Dank je wel voor deze Starter Kit. Ik vind hem heel geleidelijk en mooi opgebouwd. Duidelijk, rustig en zo fijn dat je dit op eigen tempo kan doornemen. De meditaties zijn heerlijk; de begeleiding van jouw stem is zo uitnodigend voor mij. Heerlijke cadeautjes!”

Meta

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer