WELKOM

2 april 2018

met het gebruiken van jouw inloggevens en het wachtwoord van de intuition journey starter kit, geef je aan deze informatie niet te delen met derden.

Welkom bij Intuition Journey Starter Kit. Ik ben zo dankbaar je hier te mogen ontvangen. Want de keuze om de innerlijke reis aan te gaan is kiezen voor jezelf. Alleen jij weet wanneer je er klaar voor bent om jouw innerlijke bron aan te boren. Wanneer het tijd is om de volheid van je potentie te gaan ervaren. Om dat wat je tegenhoudt en vastzet in de ogen aan te kijken. En erachter te komen dat het je eigen bewuste aandacht is, die je in beweging brengt.

Toen ik voor dit jaar ging afstemmen waar ik het met Inner Nomads over zou gaan hebben, kwam ‘Intuïtie’ luid en duidelijk naar voren. Dat was ook mijn eigen ingang in het veld van spirituele ontwikkeling, naast het leren managen van mijn energie, die ik een groot deel van mijn leven voornamelijk in mijn hoofd leek te hebben zitten.

Ik zie intuïtie enerzijds als het verbindingsstuk, de brug, tussen jezelf en het grotere geheel waar je deel vanuit maakt. Jij bent onderdeel van het universum en het universum is in jou. Wanneer we die verbinding aandacht geven en voeden, dan gaat het licht erdoorheen stromen en gaat er stap voor stap een wereld van fijnsnarig helder voelen, spreken, zien en weten voor ons open. Want wat buiten ons is, is ook binnen ons. Omdat we er één mee zijn. Intuïtief kunnen we dat beleven.

Anderzijds zie ik intuïtie als de communicatie met je meest authentieke, oorspronkelijke zelf. Door onze opvoeding en maatschappelijke conditioneringen ontstaan er lagen over deze essentie waar we de wereld mee in kwamen. Onze intuïtie helpt ons om deze lagen te identificeren en af te pellen en er meer ruimte komt voor onze authenticiteit om naar buiten te komen.

Vanuit die innerlijke verruiming, kunnen we gaan ervaren dat we onze emoties niet zijn, dat we onze gedachtes niet zijn, dat we niet de rest van ons leven hoeven te laten inrichten door ons verleden en de overtuigingen die we hebben opgedaan.

We hebben en ervaren ze wel, omdat ze intrinsiek onderdeel uitmaken van onze menselijke beleving, maar we kunnen via de verbinding met onze intuïtie, de ruimte erin en eromheen innemen. Onze bewegingsvrijheid en keuzevrijheid toe-eigenen. Steeds meer, bij elke stap die we zetten op onze innerlijke reis. De reis naar je meest authentieke, oorspronkelijke zelf.

Tijdens deze workshop werken we met geleide meditaties, uitgeschreven oefeningen en zinvolle vragen voor journaling. Houd er rekening mee dat het proces van je weer verbinden met je intuïtie emoties op kan roepen. We gaan onszelf aan, en die spiegel kan soms confronterend zijn. Confronterend, maar zo vol potentie voor groei en heling.

Wees zacht voor jezelf in dit proces. Integreer je favoriete zelfzorgrituelen in je dag en maak je eigen toolkit zodat je die bij de hand hebt. Betrek iemand die dicht bij je staat bij je proces als je voelt dat je die ondersteuning nodig hebt.

Voel je vrij om te delen in geval van vragen, opmerkingen, inzichten of belevenissen. De opmerkingen onderaan de pagina’s zijn hiervoor bedoeld. Je bent ook van harte welkom om in de Inner Nomads Community te delen, als je wilt. Ik zal zelf regelmatig aanwezig zijn en als ik aanvullende inspiratie deel in de community, zal ik je daar persoonlijk over berichten.

Houd vooral je eigen tijd en tempo aan. Het proces is voor iedereen anders.

2 Reacties

  1. Welkom lieve innerlijke reizigers! We beginnen vandaag met de tweede ronde van de Intuition Journey Starter Kit. Je bent van harte welkom om vragen, opmerkingen, inzichten of belevenissen te delen in de opmerkingen onderaan de pagina’s, in de Inner Nomads Community op Facebook of via e-mail naar miranda@innernomads.com. Ik merk dat de voorkeur voor de wijze van delen voor iedereen verschilt. Zelf hecht ik enorm veel waarde aan delen in mijn eigen proces omdat het een krachtige manier is om mijn ervaringen dieper te integreren. Voel je veilig en vrij om dat op jouw manier te doen! Hartegroet, Miranda

  2. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.