Into the new

4-week journey of inner resourcefulness

Inschrijving gesloten

Miranda Slaman

Inner Nomads

RETURN WITHIN.

RELEASE THE OLD.

RECLAIM RESOURCES.

REMEMBER THE NEW.


Into the new is een 4-weekse online reis om de toon van het nieuwe jaar te zetten vanuit het ritme en de rijkdom van je hart.

In deze 4-weekse online reis, keren we terug naar onze kern om het vuur en het licht in onszelf uit te uitnodigen bij de overtocht: Into the new.

We gaan de bruggen over en de poorten door om onze innerlijke cyclus van oud naar nieuw op onze eigen wijze te doorlopen. Ieder van ons heeft een innerlijk ritme dat een eigen rondgang maakt. 

In een tijd waarin ruimte en vrijheden beperkt worden is het des te belangrijker om je ruimte in te nemen en terug te keren naar daar waar vernieuwing werkelijk plaatsvindt: in de kern van jouw wezen, jouw hart, jouw proces.

Vanuit onze kern kunnen we enerzijds uitzoomen op de ruimere context van de collectieve beweging waar we deel van uitmaken. Anderzijds is dit de plek waar we kunnen inzoomen op ons individuele pad en eigen timing. 

Into the new geeft je de handvatten om terug te komen, af te ronden en te beginnen vanuit jezelf. Een nieuwe wereld ontvouwt bij de gratie van jouw ritme. Een nieuwe wereld opent vanuit jouw hart.


The process of renewal is a process of remembering. A welcoming of an untouched vision that is calling us back home.

Into the new opent je naar ontvouwing in je eigen ritme


Into the new is een online geborgen container voor vier weken vanaf 10 januari 2021. We komen samen tijdens wekelijkse sessies van ruim 90 minuten, live via Zoom webinar – te volgen vanuit je eigen ruimte. Zo nodig in je eigen tijd: je ontvangt een opname na de sessie in een besloten online omgeving.

Je bent van harte welkom om mee te wandelen op deze reis waarin we een maand lang samen oplopen. Ik geef de sessies via Zoom webinar. Alleen ik ben zichtbaar in beeld en je kunt tijdens de live sessie met mij uitwisselen via de chatfunctie.

Elke week start met een sessie die bestaat uit:

 • Een inleiding op het thema, met inspiratie uit de huidige ontwikkelingen en verschillende spirituele tradities.
 • Een innerlijke reis meditatie om helderheid te krijgen op jouw pad en intentioneel te werken met jouw inzichten en energie.
 • Journaling-vragen en/of creatieve oefeningen voor verdieping en integratie.

Om de continuïteit van de container te ervaren, houden we tussen de sessies door contact via een besloten Instagram- of Telegram-groep, waar ik regelmatig aanvullende inspiratie deel en waar je kunt uitwisselen met mij en andere deelnemers.

Week 1 | Retreat


Sessie: 10 jan 2021, 11 – 12.30 u | Returning within. To recharge and rebalance. To nurture and be nourished.

In deze week gaan we landen. Je wentelt je in de omarming van de donkerte en het flakkerend kaarslicht van je innerlijke leiding. Je warmt je bij de haard van je hart. Je weet je gedragen en omhuld.

Week 2 | Release


Sessie: 17 jan 2021, 11 – 12.30 u | Recognizing what may leave. To rewind and reflect. To remove and be relieved.

In deze week gaan we het vuur van ons verlangen inzetten voor transformatie. Je maakt en laat los. Om het oude te eren en ruimte te maken voor het nieuwe. Je kiest voor intentionele transitie.

Week 3 | Receive


Sessie: 24 januari 2021, 11 – 12.30 u | Reclaiming resources. To retrieve and replenish. To rediscover and be refilled.

In deze week vertrouwen we op het vormloze van een nieuw begin. Je verankert om diep vertrouwd te raken in de circulaire stroom van geven en ontvangen. Je opent je voor de bronnen die resoneren met jouw behoeftes.

Week 4 | Revision


Sessie: 31 januari 2021, 11 – 12.30 u | Focusing on what is coming through. To recreate and be a channel for the new.

In deze week inspireren we ons creatieve proces voor vorming en hervorming. Welke innerlijke visioenen verlangen vormgeving dit jaar? Je herkent je impulsen en voelt in op kwaliteiten en benodigdheden, op ontvouwing en timing.

Nature shows us how death and renewal are connected. Life runs through cycles of darkness and light. Inwards and onwards to a new timeline of harmony, health and trust.

Waar gaan we het over hebben?


 • Welke rol speelt de nieuwe tijd die we ingaan op onze persoonlijke processen van ontwikkeling en groei?
 • Vernieuwing binnen kaders van heersende ordes: Hoe verhouden de  driedimensionale wetten en regels die ons te krap beginnen te worden met de wetten die gelden op de hogere niveaus van ons bewustzijn? 
 • Welke natuurlijke, menselijke rechten en bronnen staan ons ter beschikking om vorm te geven aan het proces van vernieuwing?
 • Hoe creëer je sacred space voor jezelf om af te stemmen op jouw innerlijke leiding en tot jouw eigen inzichten voor verandering en vernieuwing te komen? 
 • Hoe kom je erachter waar je bent in je eigen processen en wat jouw vervolgstappen zijn?
 • Wat zijn we gezamenlijk aan het loslaten en welk deel mag jij hier persoonlijk in loslaten om jouw eigen proces te bekrachtigen?
 • Hoe veranker je je in de circulaire stroom van geven en ontvangen en verbind je je met de hulpbronnen die je ter beschikking staan?
 • Hoe creëer je je eigen toolkit voor heling en herstel op alle lagen?
 • Hoe tap je in op een ruimere én persoonlijke visie voor het nieuwe
 • Welke stappen kun je nemen om jouw proces van vernieuwing te blijven ondersteunen – ook na de cursus?

Met welke modaliteiten en tradities gaan we werken?


Tijdens de cursus zullen we werken met inspiratie en tools uit verschillende gebieden, modaliteiten en tradities, zoals: 

 • Het medicijnwiel of levenswiel;
 • Sjamanistische tradities;
 • Energetisch werk;
 • Elementenleer;
 • Intuïtieve ontwikkeling;
 • Hartcoherentie;
 • (Neuro-)psychologie.

Over je reisbegeleider

Ik geloof dat ieder mens in wezen creatief is. Jezelf ontwikkelen, is steeds meer tot je oorsprong komen. De kern van creativiteit is voor mij: het vertalen van dit ongeziene proces en van daaruit de verbinding maken.

Ik geloof dat wanneer mensen en organisaties tot hun authentieke kern weten te komen en van daaruit leren bewegen en communiceren, zij in hun kracht komen te staan. Er ontstaat een fundament voor groei in verbinding en harmonie met de omgeving. In dit proces bied ik handvatten voor de vertaalslag.

Mijn inbreng gaat gepaard met passie voor taal en esthetiek, met liefde voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en met zorgvuldige beschouwing. De inspiratie die ik gaandeweg opdoe, is ook terug te vinden in de artikelen en gedichten die ik hierover schrijf.

Ik heb een achtergrond in de reclame-, uitgeverij- en corporate communicatiewereld. Sinds 2012 werk ik als freelancer op het gebied van communicatiestrategie, design, coaching en training. Momenteel geef ik daarnaast les aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam op het gebied van Self Management, People Skills en Public Speaking.

Ik geniet van het stadse leven in Amsterdam en zoek het bos graag op om te landen in mezelf. Ik ben altijd aan het leren, lezen en struinen naar schoonheid. Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste leermeesters – hun openheid, veerkracht en speelsheid vormen een levendige bron van inspiratie voor mij.


het was een roerige

weg geweest voordat

ze zich in de rijkdom 

van haar eigen stilte

kon nestelen

stoplichten genegeerd

stoepranden geraakt

had ze gaandeweg

haar hart tot haar

thuis gemaaktWat is bij de reis inbegrepen?

Geborgen container voor de start van 2021 | Vanaf 10 januari creëren we gedurende deze gehele reis een geborgen container waarin we terugkeren naar ons eigen ritme. We geven vanuit onze kern de toon aan voor dit nieuwe jaar. Zo hernemen we onze innerlijke leiding en kiezen we ervoor de dirigent van ons eigen leven te zijn.

Vier wekelijkse online sessies | Elke week starten we samen via Zoom webinar op zondag van 11 – 12.30 uur. Alleen ik ben zichtbaar in beeld, zodat jij je kunt focussen op jouw innerlijke proces. We kunnen met elkaar uitwisselen via de chat. Je ontvangt na de sessie een opname in een besloten online omgeving waar je toegang tot krijgt via je eigen inloggegevens. Als je er een keer niet live bij kunt zijn, of de sessie nog eens wilt doorlopen, kun je deze opname bekijken. Je behoudt een jaar toegang tot alle materialen.

Besloten Instagram- of Telegram-groep | Om gedurende de maand met elkaar uit te wisselen, vragen te stellen en ervaringen te delen, krijg je toegang tot een besloten Instagram- of Telegram-groep, waar ik gedurende de weken regelmatig aanvullende inspiratie deel. In de eerste week van januari zal ik je daartoe een uitnodiging sturen.

BONUS: Meditatiealbum cadeau | In het meditatiealbum Navigating life from within heb ik een zevental van mijn favoriete meditaties verzameld: krachtige geleide meditaties, om jouw dagelijkse innerlijke reis te inspireren en te ondersteunen. Van elke meditaties krijg je twee versies: mét en zonder begeleidende muziek. Op die manier kun je kiezen wat je in het moment het fijnst vindt. Je kunt de meditatie online beluisteren en/of downloaden.

WILL YOU 

JOIN OUR

JOURNEY?

Aan deze 4-weekse Into the new journey kun je deelnemen voor € 250. Betaling in twee termijnen is mogelijk. 

Zorg ervoor dat je voor de sessies goed gegeten hebt. Creëer een ruimte voor jezelf waar je niet gestoord kunt worden tijdens de sessie. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat je warm gekleed bent, water of thee bij de hand en je notitieboek/pen.

Het mooist zou zijn als je deze vier zondagen in januari naast de sessie extra tijd en ruimte voor jezelf inplant die in het teken staan van wat jij nodig hebt, waar jij zin in hebt en naar verlangt. Zo begin je het nieuwe jaar met een stevige basis en verankerd in jezelf. 

Tussen de sessies door houden we contact via Instagram en zorgen we samen met de andere deelnemers voor een bedding van inspiratie en focus op het eigen proces. 

Eenmalige betaling


1 betaling: € 250 incl. btw

In delen betalen


2 termijnen: € 125 incl. btw

We creëren gedurende vier weken een geborgen container waarin we terugkeren naar ons eigen ritme. We geven vanuit onze kern de toon aan voor dit nieuwe jaar. Zo hernemen we onze innerlijke leiding en kiezen we ervoor de dirigent van ons eigen leven te zijn.

Als je vragen hebt, dan ben je van harte welkom om mij een e-mail te sturen via miranda@innernomads.com.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Schrijf je in voor de mailinglijst van Inner Nomads om op de hoogte te blijven van nieuwe meditaties, podcasts, bijeenkomsten en cursussen.

AANMELDEN MAILINGLIJST