Into

the heart

ERVAAR DE KRACHT VAN HARTCOHERENTIE

Het hart is je persoonlijke kompas dat waarachtig navigeert op jouw levenspad. Hoe meer je je hart volgt, hoe meer je leeft wie je in wezen bent en hoe meer je je bewust wordt van de missie die je belichaamt.

De Into the heart-meditatie is erop gericht om hartcoherentie tot stand de brengen. Ervaar de kracht van een harmonisch hartritme en leer de stem van je hart kennen.

Beluister hieronder de introductie en uitleg over het hart. Welke betekenis en functie kan het hart voor ons hebben? Waarom is het verbinden met ons hart essentieel voor onze persoonlijke ontwikkeling?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg je

eigen ritme

word wie je in wezen bent

De geleide

meditatie

DE RELATIE MET JE EIGEN HART VOEDEN

Kies een ruimte uit waar je niet gestoord zult worden. Maak het jezelf gemakkelijk. Zorg ervoor dat kleding niet knelt en je vrij kunt ademen. Je kunt deze meditatie zittend of liggend doen.

Als je zit, zet beide voeten dan naast elkaar op de grond. Je benen in een hoek van negentig graden. Je rug recht, je handen open in je schoot.

Als je ligt, zorg er dan voor dat je voeten naast elkaar liggen, dat je geen benen kruist en je armen naast je lijf op de ondergrond rusten.

Luister hieronder naar de meditatie. Ik wens je een waarachtige ontmoeting met je hart.

Dat het je mag inspireren om meer en meer je hart te volgen!

Warme groet, 

Miranda

P.S. Je kunt Inner Nomads volgen op Instagram en Facebook of via mijn e-mailbrieven om op de hoogte te blijven. 

Over

Miranda

OPRICHTER INNER NOMADS

Mijn naam is Miranda Slaman (1979). Als schrijver, begeleider en trainer reis ik mee met creatieve hartwerkers en verschilmakers. Ik help bij het verkennen van je binnenwereld en vinden van je authentieke expressie. In je leven, je werk en bij het uitdragen van zielsmissie. 

Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van strategische marketing en communicatie, richtte ik in 2015 Inner Nomads op. Hier deel ik mijn eigen inspiratie en ervaringen over de innerlijke reis en over de tradities en modaliteiten uit alle windrichtingen die ik bestudeer, herinner en integreer in mijn leven en werk.

Als freelance docent en soft skills trainer verbonden aan de SUN Academy, heb ik in de afgelopen jaren honderden mensen aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam opgeleid op het gebied van zelfmanagement, interpersoonlijke vaardigheden en public speaking. Daarnaast begeleidde in de afgelopen jaren online retraites, cursussen en trainingen van Inner Nomads.

Mijn passie ligt in het exploreren van oorspronkelijkheid en het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.

Vele harten

maken

lichtwerk.