INNER NOMADS AUTUMN JOURNEY

Ik ben blij dat je voor de Autumn Journey hebt gekozen om jouw innerlijke reis te inspireren. Ik heb het met veel aandacht en plezier voor je gemaakt. Deze online retraite van zeven dagen kun je in je eigen tijd en tempo doorlopen. De herfst nodigt ons uit om ons te bezinnen op de afgelopen periode: wat heb je gevoeld, gedaan, gekozen, gewenst en gewild? Hoe kwam je bezieling tot uiting en wat heb je gecreëerd? Wandel mee en maak je innerlijke balans op.

Onze ervaringen en verworvenheden bezien vanuit een stille, innerlijke blik opent ruimte en overzicht. We beoordelen zonder te veroordelen en staan stil bij wat we hebben geoogst. We maken de innerlijke balans op en kijken wat we ermee kunnen doen: hoe brengen we bezieling in ons dagelijks leven in? Hoe waarborgen we onze innerlijke harmonie temidden van de uitdagingen van het dagelijks leven? Vragen en delen is altijd welkom: miranda@innernomads.com.

Mijn naam is Miranda, freelance communicatieadviseur, trainer, coach en oprichtster van Inner Nomads. Ik inspireer en begeleid hartwerkers, lichtbrengers en verschilmakers bij de manifestatie van hun missie. Daarnaast adviseer ik merken en bedrijven op het gebied van communicatie, creatieve strategie en storytelling.

In de afgelopen tien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid en dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.